bir erkek neden sevgilisine seninle bulusmak dahi istemez oldum der?

Bu erkeklerin her lafıda bayanlara batmaya başladı
insanlar tartışma sonrası karşı taraftan soğuyabilir sıkılabilir buluşmak istemeyebilir
kalkıpta sırf bunun için ayrılınmaz ki
Bu adamlar hep aşk böcüğü modunda gezemezler ki arada
atışmaların soğuklukların buluşmaların kötü geçmesi doğal

Tartışmalar soğukluklar olmasa bile insan bazen kendini iyi hissetmeyebilir buluşmak istemez
kaldı ki tartışma sonrası...

Konunuz çok da dağılmadı aslında... Biz "kendimizi düşüneceğiz" derken bencilliği, kendimizi düşünüp ilk pürüzde ayrılmayı kastetmiyoruz; özgüven, özsaygıyı vurguluyoruz...

(İlişkinin nereye varacağını da taraflar değil şartlar belirler...)

"İlişkiler emek ister" derler, doğru... Hiçbir gönül bağı kolay kurulmaz... Sizin örneğinize bakalım: Kız arkadaşınızın hayatındaki insan emek verip "Tartışıyoruz, bunları çözüme kavuşturalım, seni seviyorum" dememiş "Tartışıyoruz, buluşmak dahi istemiyorum" demiş... Kapıyı kapatmış böyle söyleyerek... Arkadaşınız ısrar edip buluşacak da sorunları çözecekler... Neden sadece tek taraf emek sarf etsin? Tek kürekle hangi kayık yürümüş? Bu adamın bir üst modeli evlenince ne yapıyor: "Sık sık tartışıyoruz. Eve gelmek dahi istemiyorum"... Sonuç da ne oluyor malum...

Bir erkek "Dırdırcısın" diyebilir... "Kafamı ütüledin!" diyebilir... "Ne çene varmış sende" de diyebilir... Fakat bunları demekle "Tartışıyoruz, buluşmak istemiyorum" demek farklı şeyler... Buluşmaları ertelemenin kavgaları çözmeyeceğini bilmeyen var mı? Buluşmayacaklar da ne olacak, sorunlar nasıl hallolacak? Evlenince ne olacak? Aynı evde tartıştıklarında "buluşmama" şansı da yok değil mi?

Her neyse... Herkes ilişkisini kendi doğrularıyla yaşar... Sonuçları da kendi göğüsler... Umarım siz de arkadaşınız da ilişkinizdeki sorunları "erkek arkadaşlarınızla el ele" karşılıklı emeklerle aşarsınız...

tabıkı de zaman ve emek vermek gerekır yoksa hooop ben kendımı dusundum senden adam olmaz denmez.caba gosterıcen ama aradakı saygıyı kaybetmeden sımdıkı ılıskılerı anlamıyorum sevgı sozcuklerının hemen ardından hakaretler yagıyor.mesela salak aptal gıbı belkı o an sakayla soylenıyor ama aradaıkı saygı kalmıyor.bırgun esımle uskudar sahılınde yuruyoruz bır cıft gelıyor karsımızdan cocuk kıza sayıyor agızına gelen kufurlerı kız da tamam askım tamam bıtanem sen ne dersen o dıyıp duruyor tepem attı benım.dedım kı esıme bu ne boyle saygı dıye bır sey kalmamıs dedıkı suc kızda ben sana bu soylenenlerden bırını deseydım benı bırakır gıderdın.tabı evlıyız sımdı bırakıp gıdemem ama tavrımı koyarım 4 yıldır evlıyım bızım evde asagılama yok.he cokmu mukemmelız tabıkı degıl.nerde nasıl davrancagını da bılmek gerek.konu cıdden cıgırından cıktı heama dedıgım gıbı denıceksın olmuyorsa zorlamıcaksın hıc kımse vazgecılmez degıldır.

İlişki kurmaya "çabalamak" gereksiz.
Olmayan bir ilişki ite kaka yola girmez.
Ama başlamış ve güzel giden bir ilişki varsa,işte ona emek verilebilir.

eğer çocuğun sevdiğine eminsek, öylesine kurulmuş bir cümle olarak kabul edebiliriz bunu. yani demek istemiştir ki bütün buluşmalarmız tartışmayla geçiyor, tekrar tartışacağımıza emin olduğumdan, buluşmak gelmiyor içimden; ama seni çok seviyorum.. böyle de demiş olabilir, bence buna en iyi arkadaşın karar verebilir canım, sonuçta erkek arkadaşını en iyi o tanıyordur, ne demek istediğini o biliyordur..

ben yazdiklarimi bu arkadasimin olayina ya da kendi iliskime yorarak sormadim, genel olarak dedim. yani burdada okudum cevremde de gordum, bazi insanlar derler ya, baslarda cok tartistik cok cabaladik cok emek verdim bu iliskiye ama simdi evliligim`` ya da iliskim`` oturdu, arada kucuk puruzler disinda birsey kalmadi. ben o bakimdan sormustum, neyi ne kadar zorlamamiz lazim diye.cevaplara gore kendimede yontman acisindan tabiki suan beni cok sevdigini soyleyen biriyle birlikteyim ama hataya cok farkli baktigimizi dusunuyorum `` o tamtersini dusunuyor`` cok kez ayrilmayi dusundum, o ise cok cabuk vazgeciyorsun ben seni birakmayi dusunmedim hic diyor. neyse konuyu dagitmayim ama siz yorum yapinca aklima bunlar geldi, acaba nerde durmak gerek, bir insan bunu normal zamanda bilebiliyor ama duygularin biraz agirlikli oldugu zamanlarda bazen diger algilar kapanabiliyor bir dis sese ihtiyac duyuyor insan.

evet canim ben o sekilde yazmaya calistim ama ya ben yanlis ifade ettim ya da arkadaslar o sekilde anladi. yani bulusmama diye birsey yok, her haftasonu nerdeyse gorusuyorlar, cocuk bunu dile getirmis sadece ama reelde gorusuyorlar ve bunu talep edende cocugun kendisi zaten o yuzden ikilemde kaldik hem boyle soyluyor ama tamtersini yapiyor. takildigimiz nokta burasiydi. ama iste kimsenin sevgisinden emin olunmuyor, hatta yeri geliyor insan kendi sevgisinden emin olamiyor, durum bole oluncada gelsin komple teorileri :)

cocuk mutlu mutlu bulusmaya gidiyorsa kiz arkadasiyla sonra da hep kavga,huzursuzluk oluyorsa tabiki de bulusmak istemez..
insan bir guleryuz,tatli dil bekler..

soğumuştur bunu söyleyen erkek. kadınlar hibi kendilerini naza çekmek için söylemezler bunu
bu işin sonu ayrılık olur bence

yaw bu erkekleride seytandan beter yaptılar haa onlarda insan ... tabiki onlarda bazı seyleren bunalır sıkılır .. istemese kız cok gider baskasına hiç öyle kıtlık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…