- Konu Sahibi saadetkaya
-
biraz once bir arkadasimla konustum, napiyorsun nasil gidiyor hersey dedi :) bende doluyum ya biraz sevgilimi sikayet ettim. ama o benden doluymusaglaya aglaya anlatti. sevgilisi ona kavga ederlerken artik bu kavgalar yuzunden haftasonu seninle bulusmak dahi istemiyorum hem haftasonum hem haftam rezil oluyor demis. buna cok icerledim dedi, ama ayni zamanda benimle bulusmak isteyen herhaftasonu arayan, benim isim olunca hepte bizim bulusma zamanimizami geliyor diye sitem eden oydu dedi. bende kavga etmekten bunaldim, hatta bazi kavgalar esnasinda ayrilmayi aklimdan bile gecirdim ama is sakinlesince, onu ozleyip bulusmak istiyorum, nasil boyle bir laf eder diyor. ici icini yemis. neden boyle soyledi diye bana sordu. diyemedim bisi, yani aklim almiyor, yani nasil bulusmak istemiyorum diyebiliyor hadi dedi neden o zaman bulusmak icin o ariyor, ya da ayrilmiyor. rkadasim o kadar uzgundu ki yardim edemedigim icn kotu hissettim kendimi, size danismak istedim. cunku ister istemez ben arkadasimin tarafindan bakiyorum, cok iyi bir insandir. siz olsaniz ne dusunrudunuz bu durumda?
ben olsam dönüp bir bakardım kendime. sorunların çoğu neden çıkıyor, kavgaların nedeni nedir diye kendime sorardım. eğer çoğunluğunda ben hatalıysam, daha sakin, daha ılımlı bir insan olmaya çalışırdım. ama erkeğin hatası varsa ve bunları söylüyorsa, arama mesafe koyardım. genelde bu konularda da erkeğin ne kadar fevri ve yıkıcı olduğunu bildiğim için, büyük ihtimalle arkadaşınız kırılmakta haklıdır. arkadaşınız bence bir süre (en azından bu haftasonu) o adamla görüşmesin. böylece duygularını da tartmış olur.
yani nasil bulusmak istemiyorum diyebiliyor hadi dedi neden o zaman bulusmak icin o ariyor, ya da ayrilmiyor?
Bir erkek "Buluşmak istemiyorum" diyorsa gerçekten istemiyor, "Sevmiyorum" diyorsa gerçekten sevmiyordur... Kadınlar gibi ilgi görmek için yapmazlar bunu...
"Gurur yapıyor, inatlaşıyor, aslında o da beni seviyor" diyen kendini kandırır zira bunları söyleyen bir erkek sizin örneğinizde olduğu gibi "aramaya, sormaya" devam ediyorsa bu sadece alışkanlıktır... Eninde sonunda "dediğine gelinir" istemiyordur, sevmiyordur... Bunları duyduğu halde ilişkiye devam eden kadın da sürekli aynı laflara ve sonunda ayrılığa hazır olmalıdır...
Yeni alternatifler çıkması, yalnızlık ihtimali kalmaması durumunda adam "Ben zaten istemiyorum demiştim" rahatlığıyla çeker gider... Kadına da "Ama sevmese arayıp sormazdı, buluşmak istiyordu" diye dövünmek kalır...
Bir erkek "Buluşmak istemiyorum" diyorsa gerçekten istemiyor, "Sevmiyorum" diyorsa gerçekten sevmiyordur... Kadınlar gibi ilgi görmek için yapmazlar bunu...
"Gurur yapıyor, inatlaşıyor, aslında o da beni seviyor" diyen kendini kandırır zira bunları söyleyen bir erkek sizin örneğinizde olduğu gibi "aramaya, sormaya" devam ediyorsa bu sadece alışkanlıktır... Eninde sonunda "dediğine gelinir" istemiyordur, sevmiyordur... Bunları duyduğu halde ilişkiye devam eden kadın da sürekli aynı laflara ve sonunda ayrılığa hazır olmalıdır...
Yeni alternatifler çıkması, yalnızlık ihtimali kalmaması durumunda adam "Ben zaten istemiyorum demiştim" rahatlığıyla çeker gider... Kadına da "Ama sevmese arayıp sormazdı, buluşmak istiyordu" diye dövünmek kalır...
Buluşmalarımız kavga yüzünden zehir oluyor.Buluştuğuma buluşacağıma pişman oluyorum demek istemiş.
Öf şimdi buluşacağız,kesin kavga çıkar,hadi ondan sonra kaç gün tripti şuydu buydu....
Haklı aslında :)
Bazı çalkantılar ve didişmeler her ilişkide olur.Aşkın cilveleri,birbirini tartmanın,anlamanın diğer yolu,anlamamanın hırçınlığı vs...
Ama her seferinde kavga çıkıyor ve sonrası uzun sürüyorsa düşünmek gerekir.
Anlaşamayan iki insan neden ısrarla birlikte olur ?
Buluşmalarımız kavga yüzünden zehir oluyor.Buluştuğuma buluşacağıma pişman oluyorum demek istemiş.
Öf şimdi buluşacağız,kesin kavga çıkar,hadi ondan sonra kaç gün tripti şuydu buydu....
Haklı aslında :)
Bazı çalkantılar ve didişmeler her ilişkide olur.Aşkın cilveleri,birbirini tartmanın,anlamanın diğer yolu,anlamamanın hırçınlığı vs...
Ama her seferinde kavga çıkıyor ve sonrası uzun sürüyorsa düşünmek gerekir.
Anlaşamayan iki insan neden ısrarla birlikte olur ?
ben erkeklerde alıskanlık oldugunu da sanmıyorum ıstemese hayatta aramazlar.
Ne kadar iyimsersiniz... Sizin bahsettiğiniz adamlar dürüst davrananlar... Onlar istemezse elbette aramazlar, adam gibi bitirirler...
"Alışkanlık" meselesi başka...Boşta kalmak istemez kimisi... Yenisini bulana, birini yedekleyene kadar öyle de arar sorarlar, el üstünde tutarlar ki şaşar kalırsınız... Boşuna mı ağlıyor kızlar "Daha dün sensiz ölürüm diyordu bugün koluna başkasını taktı" diye... "Uyanık olmak" lazım...
yani simdi bu soylediginizi baska yere yorucam ama yani bende erkek arkadasimla tartisiyorum o da bana bazen istemiyecegim seyler yapiyor,soyluyor, sevse bunu yapmazdi diyorum, tepki gosteriyorum kavga ediyoruz vs vs. ona soruyorum bazen acikca, neden oluyor bunlar diye, seven bir adam bu sekilde olmaz diye. sevmesem seninle bu tartismalari yapmazdim diyor, saatlerce seninle bu konuslri tartismazdim, aramazdim, sormazdim, ugrasmazdim, ayrilirdim diyor. ee simdi burda sizin dediginize geliyoruz.suan arkadasimin basina gelenle ayni sey (onun sevgilisi bu sekilde acikca soyledimi bilmiyorum ama durum cok benzer) yalanmi soyluyor bana sevgilim ? yoksa o bile bunun bir aliskanlik oldugunu bilmiyor mu?
sevıyorum dıye yalan soyleyen adamda cok ona bakarsanızolabılır belkı bana durustlerı denk gelmıstır ama dedım ya koluna ıkı gun sonrda baskasını takar ıkı saat sonrada sevgını garantısı yok.
Ne kadar iyimsersiniz... Sizin bahsettiğiniz adamlar dürüst davrananlar... Onlar istemezse elbette aramazlar, adam gibi bitirirler...
"Alışkanlık" meselesi başka...Boşta kalmak istemez kimisi... Yenisini bulana, birini yedekleyene kadar öyle de arar sorarlar, el üstünde tutarlar ki şaşar kalırsınız... Boşuna mı ağlıyor kızlar "Daha dün sensiz ölürüm diyordu bugün koluna başkasını taktı" diye... "Uyanık olmak" lazım...
Ne güzel... Bana da dürüstü denk geldi... Kaldı ki bunun da garantisi yok...
Benim mesajım da "Konu sahibinin arkadaşı tartışmalardan sonra seviyorum diye yalan söylüyor olabilir, iki gün sonra koluna başkasını takabilir, dikkatli olsun"
Aynı şeyi yazıyoruz...
evet aynı sey sanırımo zamn sonuc kendını dusunucen akıllı olucan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?