Bir erkek neden sevmiyorum diyemez ?

YURDUM

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2010
173
30
623
Konya
2 aylık bir iliskim vardı ,bir hafta once bitti .2 yıldır arasira konusuyorduk .2 aydır sevgilim cok kıskanctı herseyden herkesten kıskanıyordu.Bazı konularda kısıtlıyordu beni.Evlilik planları yapıyordu bana anlatıyordu.Ben bazen o kısıtlamalara karsi geliyordum.Ve kendisi çok hassas dokunma konusunda,elimi bile tutmaz bu dogru değil der.Haramı helali bilir ,onun sayesinde kapandım.2 ay olnasina ragmen cok tartisiyorduk.En sonunda senle ben ayrı kafalardayız,anlasamayız dedi uzun bir mesajla ayrıldı,o mesajdan sonra konustuk birkac kez ama birsey degismez dedi.Olnaz dedi bende sevmedigini söyle seni rahatsız etmeyecem bir daha dedim.Birsey soylemek zorunda degilim dedi bunu 4 5 kez sordum hep baska seyler soyledi sevmiyorum demedi hic ve bana mesaj atmada demedi napiyosun dedigimdede seni ilgilendirmez dedi sert ve kırıcı konustu mesajlara cevap da veriyor ne yapmaya calisiyor sizce ? Seviyor mu yoksa sevmiyormu

Yaşlar kaçtı?
Sevmediği için elinizi tutmamış olmasın?
Belki olur diye enemiş, değiştirmeye çalışmış ama sevememiş belli ki.

Farklı düsunen insanlar birbirine asik olamiyor yani

Aşık olur. Ama birlikte olamayabilirler.
Sevgisinin var olması da şu an bir şeyi değiştirmez.

Seni tersleme, senden ayrilmasj ve seni ilgilendirmez diye bozmasi yeterince cevap, anlayana.

Anlat bakalim neden itiraz diyosun anlamakta?

Sevgi kolay kolay bitecek bisey degil seviyodur ama olmayacagini dusundugu icin kendince dogru olani secip ayrilmistr bu yuzdn.bence sende arama sorma onun gibi birak o ayrildi geri donmek isterse o donsun.sahsen donsede ben kabul etmezdin.sende kendi yoluna bak kacan kovalanir hesabi dahada totosunu kaldrma

Sonra döndüğünde acik kapi bulabilmek için olabilir

İstemiyorum demiş, seni ilgilendirmez diye terslemiş, elini tutmayıp hep soğuk durmuş.
Bütün bunların üstüne seviyorum dese ne olacak? Ne değişecek senin açından?
Kabullenmeyip mesajlarla aramalarla kabul ettirmeye mi çalışacaksın kendini?

Sevdiğim icin sanirim ve bu yasadığım ilk gercek iliskimdi

Peki su an elden ne gelir?
Benimde ilk ve tek iliskim husranla sonuclandi. Napiyim ayaklarinami kapaniyim?
Ilerde cok pisman olucaksin gururunu bu kdar ayaklar altina aldgina.

Bu iliskide hep ben birseyler yaptım,ben ugrastim her dedigine evet dedim o hicbirsey yapmadı.Tek hatam buydu

Peki su an elden ne gelir?
Benimde ilk ve tek iliskim husranla sonuclandi. Napiyim ayaklarinami kapaniyim?
Ilerde cok pisman olucaksin gururunu bu kdar ayaklar altina aldgina.
Pisman olacam belki ama su an bunu kendime yediremiyorum,sanki karsima kimse cikmayacakmiş gibi hissediyorum

Sevmiyor bariz istemiyor.

Pisman olacam belki ama su an bunu kendime yediremiyorum,sanki karsima kimse cikmayacakmiş gibi hissediyorum

Iste hah. Bak sorun sende. Sen kimsenin cikmayagini sakiyosun. Ama cikacak be guzelim. Inan bana.
Umursama bu kani bozuk adami.
Kendine bak ceki duzen ver, gez, toz.
Ve o adami pisman ettir senden ayrildigi icin. Ve ona geri donme me pahasina olursa olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…