demekten de öte geçmiş bence, önemli olan bence ağızdan çıkan değil davranışlardır, kendinizi yerlere sermeyin derim ben , bu erkekler hacı hocada olsa ne hikmetse kaçanı kovalamayı seviyo , değer vereni sevmiyo2 aylık bir iliskim vardı ,bir hafta once bitti .2 yıldır arasira konusuyorduk .2 aydır sevgilim cok kıskanctı herseyden herkesten kıskanıyordu.Bazı konularda kısıtlıyordu beni.Evlilik planları yapıyordu bana anlatıyordu.Ben bazen o kısıtlamalara karsi geliyordum.Ve kendisi çok hassas dokunma konusunda,elimi bile tutmaz bu dogru değil der.Haramı helali bilir ,onun sayesinde kapandım.2 ay olnasina ragmen cok tartisiyorduk.En sonunda senle ben ayrı kafalardayız,anlasamayız dedi uzun bir mesajla ayrıldı,o mesajdan sonra konustuk birkac kez ama birsey degismez dedi.Olnaz dedi bende sevmedigini söyle seni rahatsız etmeyecem bir daha dedim.Birsey soylemek zorunda degilim dedi bunu 4 5 kez sordum hep baska seyler soyledi sevmiyorum demedi hic ve bana mesaj atmada demedi napiyosun dedigimdede seni ilgilendirmez dedi sert ve kırıcı konustu mesajlara cevap da veriyor ne yapmaya calisiyor sizce ? Seviyor mu yoksa sevmiyormu
Benim çektigim acıyı o da ceksin icin sızlamaz en azından.Ona güvenemem ,geri de dönmem bu konuda kararlıym
Bunu biliyorum ama kendimi hemen teslim ediyorum ya giderse diyedemekten de öte geçmiş bence, önemli olan bence ağızdan çıkan değil davranışlardır, kendinizi yerlere sermeyin derim ben , bu erkekler hacı hocada olsa ne hikmetse kaçanı kovalamayı seviyo , değer vereni sevmiyo
Neden bu kadar eminsin kiCekicek zaten. Eninde sonunda cekicek.
Meraklanma.
Gönül söz dinlemiyor malesefAynen çok bağlanma şu cinslere :)
Beni tanıyan biri gelse sapanla vurur beni bağlanma diyene bak hele diye
Gönül söz dinlemiyor malesef
??Neden bu kadar eminsin ki
Sen niye hala mesaj atıyorsun ki? O içinde kalan umutları öldürüp yoluna bak. Geçmişe mazi derler2 aylık bir iliskim vardı ,bir hafta once bitti .2 yıldır arasira konusuyorduk .2 aydır sevgilim cok kıskanctı herseyden herkesten kıskanıyordu.Bazı konularda kısıtlıyordu beni.Evlilik planları yapıyordu bana anlatıyordu.Ben bazen o kısıtlamalara karsi geliyordum.Ve kendisi çok hassas dokunma konusunda,elimi bile tutmaz bu dogru değil der.Haramı helali bilir ,onun sayesinde kapandım.2 ay olnasina ragmen cok tartisiyorduk.En sonunda senle ben ayrı kafalardayız,anlasamayız dedi uzun bir mesajla ayrıldı,o mesajdan sonra konustuk birkac kez ama birsey degismez dedi.Olnaz dedi bende sevmedigini söyle seni rahatsız etmeyecem bir daha dedim.Birsey soylemek zorunda degilim dedi bunu 4 5 kez sordum hep baska seyler soyledi sevmiyorum demedi hic ve bana mesaj atmada demedi napiyosun dedigimdede seni ilgilendirmez dedi sert ve kırıcı konustu mesajlara cevap da veriyor ne yapmaya calisiyor sizce ? Seviyor mu yoksa sevmiyormu
yeni olduğu için belkide mantığımı devreye sokamıyorumSen niye hala mesaj atıyorsun ki? O içinde kalan umutları öldürüp yoluna bak. Geçmişe mazi derler
2 aylık bir iliskim vardı ,bir hafta once bitti .2 yıldır arasira konusuyorduk .2 aydır sevgilim cok kıskanctı herseyden herkesten kıskanıyordu.Bazı konularda kısıtlıyordu beni.Evlilik planları yapıyordu bana anlatıyordu.Ben bazen o kısıtlamalara karsi geliyordum.Ve kendisi çok hassas dokunma konusunda,elimi bile tutmaz bu dogru değil der.Haramı helali bilir ,onun sayesinde kapandım.2 ay olnasina ragmen cok tartisiyorduk.En sonunda senle ben ayrı kafalardayız,anlasamayız dedi uzun bir mesajla ayrıldı,o mesajdan sonra konustuk birkac kez ama birsey degismez dedi.Olnaz dedi bende sevmedigini söyle seni rahatsız etmeyecem bir daha dedim.Birsey soylemek zorunda degilim dedi bunu 4 5 kez sordum hep baska seyler soyledi sevmiyorum demedi hic ve bana mesaj atmada demedi napiyosun dedigimdede seni ilgilendirmez dedi sert ve kırıcı konustu mesajlara cevap da veriyor ne yapmaya calisiyor sizce ? Seviyor mu yoksa sevmiyormu
Sokmaya çalış canım. Gidenin peşinden koşma hiç kimse bulunmaz hint kumaşı değil :)yeni olduğu için belkide mantığımı devreye sokamıyorum
geri geldiğinde de birşey değişmeyecek ki .Ne ben eskisi gibi olucam ne de o .iki tarafı b.klu değnek anlayacağın .Canim eger hani boyle cok cok efendi biri degilse istemem yan cebime koy yapmistir..cogu erkek yapio bunu net seyler soylemiyo niye?sen onu unutmucaksin egosu tatmin olcak..
Ya da duzgun biridir gercekten cok kizcagi bi olay olmustur sana anlstmaya gerek duymuodur her durumda bitmis yani..bence su an yapicagin en mantikli sey hic ustune dusme kendini geri cek.eminim o gelcek aciklicak.genelde boyle oluyo
bu seferde biz değer bilmeyecezBide lutfen bunu dusunup kendine yazik etme kimler cikcak degerini bilen.bunun gibilerden hayir yok bize.
Oldugu yerde birak hersey olacagina varir aynen donmesin de zaten..benzer bisey bnde yasadim kapanmama vesile olmustu falan ama karakter olmadiktam sonra.hakkinda hayirlisibu seferde biz değer bilmeyecez
şu an üniversite 3. üm o okumuyo lise mezunu üniversiteye hazırlanıyo kazanırsam 2. sınıfta evleniriz demişti. bunlar o kadar saçma şeylerdir ki buna rağmen sevdim onu. Kaderimdeki kişi umarım karşıma çıkarBenimde uzun zaman birlikte oldugum bi insan vardı. Cok cektim ne hakareti ne dayagı bitmek bilmedi ben yine de afedersiniz kopek gbi koştum sonunda dedim ki ben napıyorum hayatımı duzene sokmalıyım sonucta dunyada ki tek erkek o değil daha cok kucuksun canım karsına neler neler kimler cıkar biz takıntılı oluyoruz bunu as once unutma kimse senden kıymetli değil.
Hayallerini kırmak istemem canım ama tecrube olarak soyleyebilirim erkek ünive gidince hele ki senden baska sehre hayır bekleme cunku bambaska hayata baslıcak elimi bile tutmaz dine baglı diyosun ya bunun tam tersi de olablir senin uzulmemen için onune bakmanı gerekirse psikolaga gidip tedavı gormeni oneririm sevmek hersey değildir onemli olan cok sevmek değil guzel sevmektir. İnşallah karsına daha iyi nasipler cıksın canım. Kendine de ona da zaman tanı biraz ayrı kalıp dusunun bakalım hakkınızda hayırlısı olsunşu an üniversite 3. üm o okumuyo lise mezunu üniversiteye hazırlanıyo kazanırsam 2. sınıfta evleniriz demişti. bunlar o kadar saçma şeylerdir ki buna rağmen sevdim onu. Kaderimdeki kişi umarım karşıma çıkar
Yaşadığın ilk ilişkide başını kaparsan işin var evladım senin.Sevdiğim icin sanirim ve bu yasadığım ilk gercek iliskimdi
pişman değilim şu an hala kapalıyım ve iyikide kapamışım diyorum bu konuda sorun yok benim içinYaşadığın ilk ilişkide başını kaparsan işin var evladım senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?