Bir erkek neden sevmiyorum diyemez ?

demekten de öte geçmiş bence, önemli olan bence ağızdan çıkan değil davranışlardır, kendinizi yerlere sermeyin derim ben , bu erkekler hacı hocada olsa ne hikmetse kaçanı kovalamayı seviyo , değer vereni sevmiyo

Bunu biliyorum ama kendimi hemen teslim ediyorum ya giderse diye

Sen niye hala mesaj atıyorsun ki? O içinde kalan umutları öldürüp yoluna bak. Geçmişe mazi derler

Canim eger hani boyle cok cok efendi biri degilse istemem yan cebime koy yapmistir..cogu erkek yapio bunu net seyler soylemiyo niye?sen onu unutmucaksin egosu tatmin olcak..
Ya da duzgun biridir gercekten cok kizcagi bi olay olmustur sana anlstmaya gerek duymuodur her durumda bitmis yani..bence su an yapicagin en mantikli sey hic ustune dusme kendini geri cek.eminim o gelcek aciklicak.genelde boyle oluyo

Bide lutfen bunu dusunup kendine yazik etme kimler cikcak degerini bilen.bunun gibilerden hayir yok bize.

geri geldiğinde de birşey değişmeyecek ki .Ne ben eskisi gibi olucam ne de o .iki tarafı b.klu değnek anlayacağın .

Benimde uzun zaman birlikte oldugum bi insan vardı. Cok cektim ne hakareti ne dayagı bitmek bilmedi ben yine de afedersiniz kopek gbi koştum sonunda dedim ki ben napıyorum hayatımı duzene sokmalıyım sonucta dunyada ki tek erkek o değil daha cok kucuksun canım karsına neler neler kimler cıkar biz takıntılı oluyoruz bunu as once unutma kimse senden kıymetli değil.

şu an üniversite 3. üm o okumuyo lise mezunu üniversiteye hazırlanıyo kazanırsam 2. sınıfta evleniriz demişti. bunlar o kadar saçma şeylerdir ki buna rağmen sevdim onu. Kaderimdeki kişi umarım karşıma çıkar

Hayallerini kırmak istemem canım ama tecrube olarak soyleyebilirim erkek ünive gidince hele ki senden baska sehre hayır bekleme cunku bambaska hayata baslıcak elimi bile tutmaz dine baglı diyosun ya bunun tam tersi de olablir senin uzulmemen için onune bakmanı gerekirse psikolaga gidip tedavı gormeni oneririm sevmek hersey değildir onemli olan cok sevmek değil guzel sevmektir. İnşallah karsına daha iyi nasipler cıksın canım. Kendine de ona da zaman tanı biraz ayrı kalıp dusunun bakalım hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…