Bir erkek neden sevmiyorum diyemez ?

teşekkür ederim tavsiyelerin için ama psikolojik destek alacak kadar kötü değilim

Sevmiyorum dese sadece bir kelime bu yeterli mi sana daha sonra da sevmiyorum dedi ama mesajima niye cevap veriyor diye kendi kendini yiyeceksin.. hadi seviyorum dedi tekrar beraber oldunuz ama yasam tarziniz kafa yapılarınız baskaymis gene tartisma kavga. . Ne gerek var yol yakinken dönemli insan.

çok haklısın bu konuda .Kabul edemiyorum ,her durumda beni seviyor sonucunu çıkaracağım

çok haklısın bu konuda .Kabul edemiyorum ,her durumda beni seviyor sonucunu çıkaracağım
Aynen oyle... cunku sen ayrılığı kabul etmiyorsun hala onu sevdigin icin onuda oyle istiyorsun... sevgi hersey degil emin ol evli biri olarak söylüyorum..

Aynen oyle... cunku sen ayrılığı kabul etmiyorsun hala onu sevdigin icin onuda oyle istiyorsun... sevgi hersey degil emin ol evli biri olarak söylüyorum..
sadece biraz zaman gerekecek ama buda dünyada pahası olmayan tek şey belki 5 yıl belki 10 yıl bu yıllarında önemi var zaman gerek derken

sevmiyorum dışında her şeyi söylemiş.
daha ne söylemesi gerekiyor ki.
önünüze bakın ve unutmaya çalışın.

demiyor çünkü, bi gün kimse kalmazda sana geri dönmek isterse yüzü olsun diye.
Seni bir nevi yedekte tutmak için,ama suç sende ,istemiyorum diyen adama hala ne demeye gururunu hiçe sayıp ısrarcı oluyorsun.Bırak ne hali varsa görsün. sende hayatına bak.

ayrılmanın etkisiyle açıkçası şoka uğradım ne ıstersen yaparım bir daha hata yapmam bile dedim , saçma olduğunu biliyorum ama keşke ısrar etmeseymişim

valla canım erkekler işlerine gelince çok güzel seni seviyorum diyolar biz bugüne kadar "ama öküz ooo "diye kendimizi kandırmışız. sana kıymet veriyorsa öyle davranır , sevilmediğini hissediyorsan sevilmiyorsundur.

Gercegi kabullenmek gerekir diyorsun yani,farklı olduğunu dusunmustum

Sence her erkek aynımıdır
Bence her erkek bi gun ´ x e yaptigim hatalar yuzunden yasadim ben bu olumsuzlugu´demistir/ diycektir hayatinda bir kezde olsa.

Varsayalimk dedi ama hic pismanlik duymadi.
Sence bu kotu biseymi?
Mesela anlattigim arkadasimin sevgilisi kiza cok kotu davrandi. Hic deger vermedi.
Kadinlar cok konusmz, kadinlara soz hakki yoktur. Bi kadin erkegin dedigini yapmali dusuncesindeydi.
Tabi sonuc ayrildilar. Ama erkek tam olarak gormedi yaptigi hatalari. Hala kizi sucladi. Pisman olmadi diyebilirsin.
Bu kotu biseymidir o kizin tarafindan bakarsak sence?
Evet dimi? cunku erkegin yanina kar kaldi kizin cektikleri.

Hayir. Halbuki o erkek hatalarini anlasaydi bi dahaki kiz arkdasinda ayni hatalari yapmazdi.
Buyuk bi olasilik, o kizi daha mutlu ederdi arkdasimdan.
Ama noldu? erkek hic farkinda degil hatasini ve hep ayni hatalari yapicak.
E her kizimizda benim arkdasim gibi 2 sene boyunca sabredemiycegine gore, erkek ve yeni sevgilisi hic bi zaman gercekten mutlu olamiycak. hep bi kavga hep bi memnuniyetsizlik.

Ve isin guzel tarafi burda iste: erkek hic bi zaman kendi hatalarini goremiycek, ve bu yuzden hic bi zamnda gercek aski bulamiycak. Bilmiyorum anlatabildimmi ama umarim anlamissindr. Yani aslinda gordugun gibi, Allah sen bilmeden, hatta o erkek bile ne oldugun bittigini bilmeden, senin intikamini yerde birakmiyor.
Ama ilerde ´keske degerini bilseydim X zamaninda diyor´. Er yada gec.

Dedigim gibi Allah senin intikamini aliyor, sanada tavsiyem: arkana yaslan ve intikaminin tadini cikar!

Sevgi neydi? Sevgi ilikti dosluktu emekti.. Diyesim geldi nedense. sizi sevip sevmemesini dusunmekten ziyade sizi istemedigi gercegini kabullenmelisiniz bence

Tesekkur ederim cevabın icin.Bu içimi rahatlatan tek cevap oldu ,gercekten yardımın icin sağol .İnsallah dedigin gibi olur

Tesekkur ederim cevabın icin.Bu içimi rahatlatan tek cevap oldu ,gercekten yardımın icin sağol .İnsallah dedigin gibi olur

Ne mutlu bana canim benim.
Rica ederim, ne demek.
Hersey guzel olucak.
Dedigim gibi arkana yaslan ve o gun geldiginde nasil dibe battigini izle buyuk bi zevkle..
Ve mutlu olmaya zorla kendini, hayat guzel.

Ne mutlu bana canim benim.
Rica ederim, ne demek.
Hersey guzel olucak.
Dedigim gibi arkana yaslan ve o gun geldiginde nasil dibe battigini izle buyuk bi zevkle..
Ve mutlu olmaya zorla kendini, hayat guzel.
O gün geldiğinde ondan haberim olmaz ki ,unuturum belki aklıma bile gelmez.Umarım o gün cabuk gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…