Bu üçüncü konusmamiz oldu daha oncede fikri degismisti
Iste hah. Bak sorun sende. Sen kimsenin cikmayagini sakiyosun. Ama cikacak be guzelim. Inan bana.
Umursama bu kani bozuk adami.
Kendine bak ceki duzen ver, gez, toz.
Ve o adami pisman ettir senden ayrildigi icin. Ve ona geri donme me pahasina olursa olsun.[/QUOTGeziyorum herseyi yapıyor ama onu düşünüyorum surekli, hicbirseyin tadı yok.Bu gecer insallah,onunla karsilasma ihtimalim yok
Yani çıkmadan once konusutorduk o zaman da konusmayi kedti fikri degisti gorusmek istedi tekrarNasil yani
O seviyorum bile demedi ki hicbir zaman öyle kelimelerden hoslanmadığıni soyledi bunu sadece davranislariyla hissettirdi aşırı kiskanc olmasi sevmesini dusunmem icin yetmez miO kadar ettiği lafın arasında sevmiyorum diyememsine mi taktın
Yani çıkmadan once konusutorduk o zaman da konusmayi kedti fikri degisti gorusmek istedi tekrar
Yetmez. ...O seviyorum bile demedi ki hicbir zaman öyle kelimelerden hoslanmadığıni soyledi bunu sadece davranislariyla hissettirdi aşırı kiskanc olmasi sevmesini dusunmem icin yetmez mi
Oo senin durumlar daha karışıkmış ya.Ama karakter meselesi.Bu çocuk 3 yıldır kimseyle çıkmiyordu.En yakın dostuyla tanıştırdı sordum ilk kez beni tanistirmis onunla.Baskasi olmadığına eminim ama insallah sendeki gibi olurBende de böyle bi dengesiz vardı.
2.5 aylık bi durumdu bizim ama gün sayimizdan bile çok seviyordum.
Kafasına göre ayrilir kafasına göre geri gelirdi.
Sonra bi gitti pir gitti.
Başka biri mi var dedim yok dedi.
Hem de gece 12de seni seviyorum diyip 00.30 civari olmuyor diyip ayrildi.
Sordum işte baskasini yok dedi.
Bi kaç gün sonra sordum varmış..
Arastirdim kim olduğunu öğrendim.
Sonrada kiz bunu 3 4 kişiyle cikip aldatmis
Sonra baskalariyla cikti.
Ben o arada unutma evresindeyim.
Şimdiki sevgilimle tanistim.
Biz basladik 6 ay sonra dönmek istedi babayı aldi
Sonra zaman zaman yine yazdi bende erkek arkadasima yönlendirdim
Buda yazmadi.
Yüzüde yoktu.
Yani oyun oynuyordu benimle acikca.
Oo senin durumlar daha karışıkmış ya.Ama karakter meselesi.Bu çocuk 3 yıldır kimseyle çıkmiyordu.En yakın dostuyla tanıştırdı sordum ilk kez beni tanistirmis onunla.Baskasi olmadığına eminim ama insallah sendeki gibi olur
Bu zaman kaybı değil mi ,nasıl dayandın bir bucuk yıl,ben bir hafta dayanamıyorum ,acimin o kadar uzun sürmesini de istemiyorum.Dua edip duruyorum olmayacağını bile bile.Ondan daha iyisi çıkmayacak diyorum karsima o kadar mukemmel ki benim gözümde baska biri olsa bile hep onu arayacakmis gibi geliyor bana.Gecicek, merak etme. Kendine sart kos. Onu her dusundugun an kendine ceza ver. Al eline igne batir parmagina her onu dusundugunde. Ciddiyim, bu kdarda kararli ol!
Dogrusu sana bisy soyluyummu?
Aciyi sevmek olurmu? Oluyor. Kendimden biliyorum. Sende kendini gozetle ve gor.
Baska o kdar dikkat cekicek keyfini cikarabilicegin sey varken sen tamda onu hatirlamak istiyosun cogu zaman.
Acidan vazgec. Bu hic bi isine yaramaz.
Bende aciyi sevdim zamaninda,bunu sonradan farkettim. Neyini sevdim hala bilmiyorum. Degmeyen birisi icin agladim. Hemde 1 buck sene boyunca. Disardn cok neseliydim saka yapip dururdum herkese. Hatta Kahkahalara bogulurdum mesela kimse sakama gulmedi diye. O kdar bozulmustu psikolojim. Ama yanliz kaldigimda aglardim hep. Hyatimda hic bu kadar uzuldugumu bilmem. Cok uzuldugum anlari artik cozebiliyorum o gunlerden dolayi mesela; bi belirli parmagim varsag elimde, hep cok uzuldugum anlar sizlar, kaslar cekilir. Cok uzuldum, smdi anliyorum.
Ama sonuc olarak: bos. Bom bos.
Ve diyorumki su an: o adamin nesini sevmisim.
Hic bna uygun degilmiski?
Bunu sende diyceksin ilerde.
Bak gor.
Smdilik diyorumki: aciyi sevmekten vazgec, hersey senin elinde.
Hayal gücüne bak yaaBunun 3yildir sevgilisi varmış lösemiymis sonra ölmüş buda rüyasında o kizi gördüm vicdan yaptim diyip ayrildi.
Ya 16 17yaaindaki veledin numaralarına bak
Yokmuş öyle bi kiz nede lösemiymis
Bu zaman kaybı değil mi ,nasıl dayandın bir bucuk yıl,ben bir hafta dayanamıyorum ,acimin o kadar uzun sürmesini de istemiyorum.Dua edip duruyorum olmayacağını bile bile.Ondan daha iyisi çıkmayacak diyorum karsima o kadar mukemmel ki benim gözümde baska biri olsa bile hep onu arayacakmis gibi geliyor bana.
Benim çektigim acıyı o da ceksin icin sızlamaz en azından.Ona güvenemem ,geri de dönmem bu konuda kararlıymIste dedigim gibi, ben aptaldim. Ben yaptiklarimi yapma diye yazdim. O zmn tabikide daha kisa surer. Bi arkadasim 5 aydan sonra oh dunya varmis dedi. Basta cok agladi ama 5 aydan snrada beyfndi aglama moduna gecti. Pismanmismis.
Elbette olucak ondan cok seven. Bu kdar karamsar olma. Hayat guzel. Yasamak guzel.
Hayal gücüne bak yaa
Anladım ,sonu hüsran yaniBide kelime haznesi çok genişti veledin
Neler neler diyip ayrildi var ya bi tek sevmiyorum diyemiyordu işte
Olabilir fakat ilerde evlendikten sonra anlasamayabilirler.Farklı düsunen insanlar birbirine asik olamiyor yani
Anladım ,sonu hüsran yaniKaç gündür kuruyorum kafamda biraz erkek kafası da lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?