- 22 Ağustos 2022
- 31
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi Anoniemm_430
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir erkek neden bir kızın surekli Storysine bakar takip etmediği halde?
Story me bakıyor ama takip etmedigi halde sürekli bakıyor. ama yazincada mesela bir keresinde mesajlara görüldü ati sence neden böyle yapiyo?
Yok tanıdık biri realde konusyoruz ama boyke yapması ilgimi çekti çünkü bayadir taniyorz birbirimizi ama yeni böyle yapmaya basladiArkadaş olmadığınız insanların hikayenize bakmasını istemiyorsanız ; hesabınızı gizli kullanabilirsiniz.
Hikayelerinize bakmak istemiştir, bakmıştır.
Sence neden dikat cekmeye calisyordurkiDikkatini çekmeye çalışıyor.
Hiç sallama
Birkaç kez baksa anlarım ama hepsine bakmaya başladıDikkatini çekmeye çalışıyor.
Hiç sallama
Sen yaz diye yapıyor.Birkaç kez baksa anlarım ama hepsine bakmaya başladı
+1000Sen yaz diye yapıyor.
Peşinde koşturmak amaç
Sakın düşme
Bu erkekler gerçekten çok tuhaf+1000
Sen merak edip yazıcaksın, laf atıcaksın vs vs
Çok istiyorsa kendi yazsın.
Esasında hesabını bi süreliğine gizle bakalım tepkisi ne olacak?
2 gün gizli kalsın, 3. Gün aç. Baktın hala bakmaya devam ediyor o zaman daha net anlarsın
Evt denicem bencedee ama yazmamı istese ilk atigim mesaja görüldü atmazdi önceden yazmıştım çünkü ona ama sonra hiç yazmadım dediğin gibi bir yapım bir iki gün gizli yapım+1000
Sen merak edip yazıcaksın, laf atıcaksın vs vs
Çok istiyorsa kendi yazsın.
Esasında hesabını bi süreliğine gizle bakalım tepkisi ne olacak?
2 gün gizli kalsın, 3. Gün aç. Baktın hala bakmaya devam ediyor o zaman daha net anlarsın
Keşke o bana yazsaBu erkekler gerçekten çok tuhaf
Hikaye bakmak gerçekten saçmalık.
Adım at istiyorsan.
Amaç yazdırmak
Demi ya yazmak kötü birsy değil bide üstelik her hikayeme bakması ayrı garip tuhf bide gunlerceBu erkekler gerçekten çok tuhaf
Hikaye bakmak gerçekten saçmalık.
Adım at istiyorsan.
Amaç yazdırmak
Ay bazıları da sadece bakıyor ne zevk alırlar anlamadımDemi ya yazmak kötü birsy değil bide üstelik her hikayeme bakması ayrı garip tuhf bide gunlerce
Sen izin verirsen herkes bakar
Erkek kadın herkese açık sonuçta
Bilmiyorum eğer zevk için olsa önceden de yapardı 2 yıldır tansyrzAy bazıları da sadece bakıyor ne zevk alırlar anlamadım
Aşkından ölüp bitiyor açılamıyordur garibim ah yazııık pjkhh değil heralde dimi. Bence de sadece merak. İlgi. Ama bu kadar kibirli birini bence kabul etme zatenBilmiyorum eğer zevk için olsa önceden de yapardı 2 yıldır tansyrz
Aşık olan bence böyle yapmazdı ya bence yada belki onu engeleyen birsy vardır yılar sonra mı merak gelmişAşkından ölüp bitiyor açılamıyordur garibim ah yazııık pjkhh değil heralde dimi. Bence de sadece merak. İlgi. Ama bu kadar kibirli birini bence kabul etme zaten
Ya bazı şeylerde sebepde olabilirHayat böyle çok zor olmuyor mu?
Her şeyin bir sebebi olmak zorunda değil
Hahahaha ManEvt denicem bencedee ama yazmamı istese ilk atigim mesaja görüldü atmazdi önceden yazmıştım çünkü ona ama sonra hiç yazmadım dediğin gibi bir yapım bir iki gün gizli yapım