Eşten bahsediyor yolda bulan kisiden yada ofisteki arkadastan bahsetmiyor eşi bu kadın eşi telefon sifresini paylasmamak ne demek tabiki sifresi olabilir ama eslerin birbirinin şifresini bilmesi gerekir, boyoe şeyler güven sarsar.Niye kurcalama gereği duyuyorsunuz? Şifre olması gayet normal, telefon kişisel bir cihaz, işyerinde vs. unutup yolda da düşürebilir sonuçta insan.
ayy beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün :)Adam vermedikçe insanın daha çok kurcalayası gelir.
Yani kocamın telefonunu elime alamasam,şifrelerini bilmesem piyasadaki şifre kırıcı tüm casus programları indirirdim herhalde.
en son telimi ne zaman istedi hiç hatırlamıyorum :) çok umrunda olacağını sanmam daha önce onu da yaptım çünkü, ne telefonumu alıyorsun , karıştıramazsın, o benim özelim diye vermedim.Siz de aynı şeyi yapın o halde. Telefonunuza şifre koyun, o istediğinde vermeyin şifreyi. Bir sey bakmak istediğinde gecistirin. Aynı durumu yaşayınca anlar ne yaptığını.
benim telefonumdada şifre var ozel şeylerim var içinde sonuçta,ne eşim,ne çocuğum bilmez şifreyi 10 senedirde öyle,özel hayata saygı önceliğim,halt karıştiran insan sadece tlfndanmi aldatıyor en fazla msjlaşır onuda siler,aldatan insan dışarıdada görüşür,tlfn şahsi bir araç oldu artık malesefMerhaba,
Eşimin telefonu sürekli şifreli kızlar, hiç benim elime vermez, ben de hiç istemem , karıştırmam. Ama bu durum artık çok sinirlerimi bozuyor.
Daha önceleri bunun konusu oldu, çözemedik, vermedi, hoşlanmıyorum dedi. Bir türlü çözemiyorum yani.
Onu nasıl takip edebilirim. Tüm gün çalışıyorum zaten , gün içinde ayrıyız. 10 ay önce bazı şeyler yaşadık, şüphelendiğim şeyler oldu ama kanıtlayamadım. Bir erkek nasıl takip edilir ne yapılır ne yapabilirim hiç bilmiyorum. Sizlerden biraz fikir istiyorum.
teşekkürler şimdiden...
Tel.de şifre olması kötü bir şey değil olması gereken bir şey normal yani. Ama vermemesi tuhaf. Bence ısrarla şifreyi istemek yerine bence siz taktik değiştirin. Hiç onu umusamayin kendinize ait planlar yapın bu kadın beni umursamıyor heralde desin bi silkelensin kendine gelsin.en son telimi ne zaman istedi hiç hatırlamıyorum :) çok umrunda olacağını sanmam daha önce onu da yaptım çünkü, ne telefonumu alıyorsun , karıştıramazsın, o benim özelim diye vermedim.
Amin inşallah arkadaşım.ayy beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün :)
Yok telefon konusunu ona karşı asla açmıyorum, istemiyorum. Kendi işi olduğu için zaten ben çoğunlukla kendim takılıp, kendim plan yapıyorum. Hiç kıskanmaz beni, çok güvenir, tâbi ki o güveni benden kaynaklıTel.de şifre olması kötü bir şey değil olması gereken bir şey normal yani. Ama vermemesi tuhaf. Bence ısrarla şifreyi istemek yerine bence siz taktik değiştirin. Hiç onu umusamayin kendinize ait planlar yapın bu kadın beni umursamıyor heralde desin bi silkelensin kendine gelsin.
Normalde eşiniz kıskanç midir
Bak işte sen aklına takılabilir olasılığında bile ona güven verme çabasındasın adam senin güvenin sarsılıyor mu diye düşünmüyor bile. Sen de biraz sal bence. O da merak etmeye başlasın ki durum biraz eşitlensinYok telefon konusunu ona karşı asla açmıyorum, istemiyorum. Kendi işi olduğu için zaten ben çoğunlukla kendim takılıp, kendim plan yapıyorum. Hiç kıskanmaz beni, çok güvenir, tâbi ki o güveni benden kaynaklıhatta şu anda bi erkekten ders alıyorum bı konuda hiç sormadı bile kaç yaşında nasıldır diye, ben kendim gösterdim onu da yani
Eşten bahsediyor yolda bulan kisiden yada ofisteki arkadastan bahsetmiyor eşi bu kadın eşi telefon sifresini paylasmamak ne demek tabiki sifresi olabilir ama eslerin birbirinin şifresini bilmesi gerekir, boyoe şeyler güven sarsar.
KesinlikleYok telefon konusunu ona karşı asla açmıyorum, istemiyorum. Kendi işi olduğu için zaten ben çoğunlukla kendim takılıp, kendim plan yapıyorum. Hiç kıskanmaz beni, çok güvenir, tâbi ki o güveni benden kaynaklıhatta şu anda bi erkekten ders alıyorum bı konuda hiç sormadı bile kaç yaşında nasıldır diye, ben kendim gösterdim onu da yani
Ayy teline mesaj gelecek ondan önce ben bakacağım he, ay bu imkansız! Çok şanslısınız Allah bozmasınBu bilinmezlik çok saçma çiftler arasında biz birbirimizin şifrelerini biliriz ama girip de kurcalamayız. Yani bir şey oluyor onun telefonundan birini arıyorum ya da örneğin araba kullanıyor mesaj gelmiş oluyor bakar mısın diyor şifreyi girip bakıyorum önemli bir şeyse diye bu tarz şeyler çiftler arasında normal olmalı şifre bilinmeyen durumlarda çok net orada bir şey kurcalanıyordur
Gizlice öğrenemem sanırım, parmak izi ve yüz tanıma özelliği kullanıyor hiç normal şifre girmiyor ki gizlice bakıp öğreneyim.önceki güvensizlik yaratan konu neydi?
nasıl çıkmışım bakıyım dediğinizde bile vermiyorsa bir şeyler karıştırma ihtimali çok yüksek. ya gizlice öğrenip bakın ya da bağırıp çağırıp alın elinden. hepimizin telefonunda başkalarının eline geçerse diye şifre olabilir ama aynı gizlilik eşe karşı gösterilmemeli bence. bir gün onun telefonunu kullanma ihtiyacı doğsa, şifre olmadığı için 112’yi aramaktan öteye gidemezsiniz.
Aslında olması gereken bu. Telefon evet özel bir şey. Ama eşi insanın en özelidir zaten, şifreyi bilmesinde, gerektiğinde açıp bakabilmesinde bir sorun olmamaliAyy teline mesaj gelecek ondan önce ben bakacağım he, ay bu imkansız! Çok şanslısınız Allah bozmasın
bazı kadınlar çok sabırlı maşallah. ben olsam vermek istemiyor diye saygıyla kenarda bekleyemez, elimden hiç bir şey gelmiyorsa alır telefonu camdan aşağı atardım. ama siz bana uymayın tabi, ben varoşum birazGizlice öğrenemem sanırım, parmak izi ve yüz tanıma özelliği kullanıyor hiç normal şifre girmiyor ki gizlice bakıp öğreneyim.
Önceki konu çok uzun ya ama yine telefonla ilgiliydi ve onda da beni dinleyen arkadaşlarim bana hak verdi
bazı kadınlar çok sabırlı maşallah. ben olsam vermek istemiyor diye saygıyla kenarda bekleyemez, elimden hiç bir şey gelmiyorsa alır telefonu camdan aşağı atardım. ama siz bana uymayın tabi, ben varoşum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?