bir erkek neden telefonuna şifre koyar

Eşiminkinde de şifre vardır ben bilirim benimkinde şifre yoktur telefonlar ortadadır isteyen alıp bakabilir kaçırmak şifre koymak siz biraz işgillenin

Benim eşim de telefonunu asla kimseye vermez. Bir güzel kavga ettim. Şimdi oda bende şifrelerimizi biliriz. Ama almam. Arada bakarım onun yanında. Oda bir şey demez şimdi.

Bu şekilde dirençli şifreyi vermem göstermem dediği anda arkamdan iş çevirdiğini düşünürüm , aldattığını düşünmem bile aldattığına emin olurum başka yerden ispat arama yoluna girişirim ama benim yapım önceliği en olumsuza vermeye eğilimli bu kadar kötü düşünmeseniz bile durum şüpheli temkinli olun yoksa bir durumda kendinize çok kızarsınız.

Telefon şifreleri eşler arasında gizlenir ise ben kıllanırdım valla

Bizde de şifre var ikimizde birbirimizin şifresini biliyoruz

Alıp zırt pırt kurcalamam ama elime alınca tepki gösterirse tamamdır var bir şey

Telefona sifre koymasi degil mesele.hepimizin telefonunda vardir zaten ama is cevirmeyen insan esinin sifresini bilmesinde sakinca görmez.neyse gelelim oneriye.uyurken parmak izi taramasi yaptirsaniz telefona?veya iphone mu android mi bilmiyorum ama bazen goruyorum insta kesfetinde sifreyi kirma onerileri.onlari arastirin..ama eger aldatsa dahi bosanmam af dilesin ozur istiyorum kafasindaysaniz bosuna arastirmayin.. daha onceden suphe ettim diyip hala evlilige devam etmeniz de sanki biseyler olsa da kabullenmenin bir yolunu bulacaksiniz gibi bi izlenim olusturdu bende

Guvenmeyip takip ettiğiniz adamla evli kalmamalisiniz. Ve hep derim bir kadin şüpheleniyorsa kesinlikle birseyler vardir umarım bu tez sizde işlemez. Ama size telefon vermemesi,elletmemesi garip bunun üstünde durulmalı. Şifre verme olayı ise abes, bende kimseye şifremi vermem

Şifresinı vermemesi problem gayet de

Benim eşimde var şifre. Bana vermiyor. Bir kaç kere kavga ettim. Herhangi sakıncalı bir konuşma bulamadım. Erkek arkadaşlarıyla konuşmalarını okumamı istemiyor sanırım.

sabah uyut sonra da yüz taraması yap o kadarcık… eşimin telefonunda da benim yüzüm kayıtlı mesela, telefonu ilk aldığımızda hemen yüzümü kaydettim. Yine de hiç açıp karıştırmam gerek de görmem ama siz şüphelendiğiniz için, yüz kilidini açtığınızda kendi yüzünüzü de eklemeyi unutmayın kilitlere. Gerek gördükçe açıp bakabilirsiniz. Tabi inşallah içiniz rahatlar da bir daha telefon kurcalama gereği görmeyecek güvene ulaşırsınız

Guveniniz kirilmis zaten, cok kotu bir sey hayat arkadasina guvenmemek.
Güvenilmez biriyse zaten telefonla sınırlı kalmaz, her turlu yapar.

Sifre konusuna gelirsek, daha once de yazmistim bunu baska konuda

Esim de olsa neden benim arkadaslarimla vs olan sohbetlerime, Google kayitlarima vs bakmaya hakki olsun ki?

Evlendik diye hic mahremiyetimiz kalmasin mi?

Baskasinin telefonunda da (karistirmiyorum ama bir sey bakiyorum) diyenler icin söylüyorum, ne bakabilirsin ki? Kendi telefonunda bak ne bakıyorsan, cok komik geliyor bana bu, bisey bakmak istersem acar vs durumlari

Sifre koymasi değil, eşine vermemesi sikinti. Esimin telefonuna bakmam ama bakmak istersem de bakarim yani şifresi bende daha acip bakmisligim yok. Yapacak adam her turlu yapar. 2'nci hat alir, eve bile getirmez. Isini patates hattan halleder. Evlilere yonelik dolu uygulama var, evden cikinca indirir, gelince siler. Bla bla bla... Kovalamam. Bize yanlis yapan, kendi kaybeder

Bence eşler bırbırının şifresını bılmelı. Sevgılılerde. Ama sevgılım olduğunda şifresını vermeyen de olmuştu. Bence gızlı işler yapıodu. Göz yummamalıyız. Sonrası hüsran

Bende de şifre var ve af buyurun tuvalete bile götürmüşlüğüm var ama hayatımdaki kişiyi aldatmıyorum, telefonumu da kurcalamasını istemem. Evli olsak bile örnek veriyorum arkadaşlarımla yaptığım konuşmaları görmesini istemem. Ama gerektiğinde de açıp gösteririm, yanında telefonumu kurcalayabilirim ama eline alıp karıştırmasını hiç istemem. Şifresini de söylerim ama yanımda baksın. Aldatmak isteyen inanın bana her şekilde aldatır. Sizin konunuzda güven kırıcı şeyler de yaşanmış anladığım kadarıyla. Bu yüzden bu konunun üstüne çok düşüyorsunuz gibi geldi bana.

Bizde sevgili zamanımızdan beri parmak izlerimiz ekli birbirimizinkini açabiliyoruz. Telefonunu gizleseydi sıkıntı çıkarırdım. Hesap şifresi asla istemedik ama telefonu gizlemek bana masum gelmiyor.

Takip falan etmeyin ya.şu dünyaya 1 kere geliyoruz onu da dar ediyorsunuz ilişki yaşadığınız kişiye.liçleyen linçlesin kardeş.senin keyfin bouzluyor mu?, senin ilişkine bir etkisi var mı?, sana yeterince vakit ayırabiliyor mu ?.bitti gitti işte.dünyanın sonu mu geliyor arkadaş ya.sanki ölümcül konulardan bahsediyoruz.boyuna diken üstünde diken üstünde.dediğim gibi saldıran saldırsin.ben de bu ciddiyetle, kontrolle yaşayamayanlardanim.gerek olduğunu da düşünmüyorum

Ne oluyor hayatınızdaki erkek başkasıyla ilişkiye girince ? Bu kadar önemli olan ne ? Yanlış anlamayın ben gerçekten bu topluma uyum sağlayamayan biriyim.düşünüyorum düşünüyorum sizin gibi olamıyorum.güven denilen şey neden başkasıyla ilişkiye girmemek oluyor ? Güven dediğin kişiye canını, malını emanet edersin.hastalanirsin, sana güven verdiği için yardıma çağırırsin.paranı emanet edersin, güvenirsin, seni dolandırmayacağını bilirsin.bir sır verirsin, arkadan konuşmayacağını bilirsin.güven dediğin bunlardir.başkasiyla ilişkiye girmek neden güven demek oluyor ? Ne ilgisi var ?.

Hülya Avşar?

Valla aldattırmayan da aldattırmıyor valla.ben bu konularda hep aldatmak isteyen tarafım ama yaptırtmayan da başardı bunu yani.zeki biri gerçekten iaterse tüm yolları tıkayabiliyor.

Benim telefonumda hiç şifre yoktu özelimde yoktu ama kuzenlerim arsız olduğundan telefonumu karıştırır sürekli mesajlar, instagram, fotoğraflar gezerlerdi ben safta bir taraftan onlara laf anlatırken farkında olmuyordum Bu durum beni rahatsız ettiği için şifre koydum demek ki eşinizde sizin kurcamalamanızdan rahatsız olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…