- 23 Ocak 2016
- 34.598
- 50.564
- 598
Telefon şifreleri eşler arasında gizlenir ise ben kıllanırdım vallaMerhaba,
Eşimin telefonu sürekli şifreli kızlar, hiç benim elime vermez, ben de hiç istemem , karıştırmam. Ama bu durum artık çok sinirlerimi bozuyor.
Daha önceleri bunun konusu oldu, çözemedik, vermedi, hoşlanmıyorum dedi. Bir türlü çözemiyorum yani.
Onu nasıl takip edebilirim. Tüm gün çalışıyorum zaten , gün içinde ayrıyız. 10 ay önce bazı şeyler yaşadık, şüphelendiğim şeyler oldu ama kanıtlayamadım. Bir erkek nasıl takip edilir ne yapılır ne yapabilirim hiç bilmiyorum. Sizlerden biraz fikir istiyorum.
teşekkürler şimdiden...
Guvenmeyip takip ettiğiniz adamla evli kalmamalisiniz. Ve hep derim bir kadin şüpheleniyorsa kesinlikle birseyler vardir umarım bu tez sizde işlemez. Ama size telefon vermemesi,elletmemesi garip bunun üstünde durulmalı. Şifre verme olayı ise abes, bende kimseye şifremi vermemMerhaba,
Eşimin telefonu sürekli şifreli kızlar, hiç benim elime vermez, ben de hiç istemem , karıştırmam. Ama bu durum artık çok sinirlerimi bozuyor.
Daha önceleri bunun konusu oldu, çözemedik, vermedi, hoşlanmıyorum dedi. Bir türlü çözemiyorum yani.
Onu nasıl takip edebilirim. Tüm gün çalışıyorum zaten , gün içinde ayrıyız. 10 ay önce bazı şeyler yaşadık, şüphelendiğim şeyler oldu ama kanıtlayamadım. Bir erkek nasıl takip edilir ne yapılır ne yapabilirim hiç bilmiyorum. Sizlerden biraz fikir istiyorum.
teşekkürler şimdiden...
Şifresinı vermemesi problem gayet deteşekkürler , aynı onun gibi açıklama yaptınız :) tabii ki şifre olsun, benm de telefonum şifreli ama o ne zaman istese veririm ki o da benimkini öyle karıştırmaz. Ben sadece bana vermemesi kısmına takılıyım. Çünkü öyle kıskanç, şüpheli ,sürekli telefonunu didikleyen bir insan da değilim. Umarım güzel fikirler gelir bakalım :)
Bence eşler bırbırının şifresını bılmelı. Sevgılılerde. Ama sevgılım olduğunda şifresını vermeyen de olmuştu. Bence gızlı işler yapıodu. Göz yummamalıyız. Sonrası hüsranMerhaba,
teşekkürler şimdiden...
Takip falan etmeyin ya.şu dünyaya 1 kere geliyoruz onu da dar ediyorsunuz ilişki yaşadığınız kişiye.liçleyen linçlesin kardeş.senin keyfin bouzluyor mu?, senin ilişkine bir etkisi var mı?, sana yeterince vakit ayırabiliyor mu ?.bitti gitti işte.dünyanın sonu mu geliyor arkadaş ya.sanki ölümcül konulardan bahsediyoruz.boyuna diken üstünde diken üstünde.dediğim gibi saldıran saldırsin.ben de bu ciddiyetle, kontrolle yaşayamayanlardanim.gerek olduğunu da düşünmüyorumMerhaba,
teşekkürler şimdiden...
Ne oluyor hayatınızdaki erkek başkasıyla ilişkiye girince ? Bu kadar önemli olan ne ? Yanlış anlamayın ben gerçekten bu topluma uyum sağlayamayan biriyim.düşünüyorum düşünüyorum sizin gibi olamıyorum.güven denilen şey neden başkasıyla ilişkiye girmemek oluyor ? Güven dediğin kişiye canını, malını emanet edersin.hastalanirsin, sana güven verdiği için yardıma çağırırsin.paranı emanet edersin, güvenirsin, seni dolandırmayacağını bilirsin.bir sır verirsin, arkadan konuşmayacağını bilirsin.güven dediğin bunlardir.başkasiyla ilişkiye girmek neden güven demek oluyor ? Ne ilgisi var ?.Bu biraz eşinizin de karakterine bağlı aslında Bizim beraber oynadığımız bir oyun vardı örneğin. Onun yapamadığını söylediği bir bölüm vardı ben yaparım x diyip istedim. Gerek yok dedi başta ama ısrar ettim ve gözlerine gerçekten imalı şekilde baktım hayırdır der gibi. O bakıştan sonra elime verdi bir de oda değiştirdi rahat edeyim diye. Sizinki bu durumdan rahatsız olmuyor anladığım kadarıyla. Karşınıza alıp açık açık konuşun bence. Size güven sağlamak zorunda çünkü. Güven kazanılıp kaybedilebilen bir şey bu şekilde sabitelyip kafasına göre davranamaz
Hülya Avşar?Ne oluyor hayatınızdaki erkek başkasıyla ilişkiye girince ? Bu kadar önemli olan ne ? Yanlış anlamayın ben gerçekten bu topluma uyum sağlayamayan biriyim.düşünüyorum düşünüyorum sizin gibi olamıyorum.güven denilen şey neden başkasıyla ilişkiye girmemek oluyor ? Güven dediğin kişiye canını, malını emanet edersin.hastalanirsin, sana güven verdiği için yardıma çağırırsin.paranı emanet edersin, güvenirsin, seni dolandırmayacağını bilirsin.bir sır verirsin, arkadan konuşmayacağını bilirsin.güven dediğin bunlardir.başkasiyla ilişkiye girmek neden güven demek oluyor ? Ne ilgisi var ?.
Valla aldattırmayan da aldattırmıyor valla.ben bu konularda hep aldatmak isteyen tarafım ama yaptırtmayan da başardı bunu yani.zeki biri gerçekten iaterse tüm yolları tıkayabiliyor.Bende de şifre var ve af buyurun tuvalete bile götürmüşlüğüm var ama hayatımdaki kişiyi aldatmıyorum, telefonumu da kurcalamasını istemem. Evli olsak bile örnek veriyorum arkadaşlarımla yaptığım konuşmaları görmesini istemem. Ama gerektiğinde de açıp gösteririm, yanında telefonumu kurcalayabilirim ama eline alıp karıştırmasını hiç istemem. Şifresini de söylerim ama yanımda baksın. Aldatmak isteyen inanın bana her şekilde aldatır. Sizin konunuzda güven kırıcı şeyler de yaşanmış anladığım kadarıyla. Bu yüzden bu konunun üstüne çok düşüyorsunuz gibi geldi bana.
Benim telefonumda hiç şifre yoktu özelimde yoktu ama kuzenlerim arsız olduğundan telefonumu karıştırır sürekli mesajlar, instagram, fotoğraflar gezerlerdi ben safta bir taraftan onlara laf anlatırken farkında olmuyordumMerhaba,
teşekkürler şimdiden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?