bir erkek neden telefonuna şifre koyar

Ben de öyleyim

+1
Telefonumuzda şifre var diye gizli işler mi çeviriyoruz mutlaka? Arkadaşlarımla konuşmalarım var, onların da özeli sonuçta, illa gizli şeyler konuşmak gerekmiyor. Yeri geliyor küfürlü, bel altı, komik geyikler dönüyor.
Mesela ben kapalı bi kadınım, açık olduğum fotoğraflarım var.
Banka hesaplarım, uygulama bilgilerim var.
Telefonu dışarda da kullanıyoruz, niye ortada olsun ki her şey?
Benim eski eşimin de telefonu şifreliydi ama ikimiz de bilirdik birbirimizin şifresini, telefonlar ortada dururdu ve kimse alıp diğerinin telefonuna bakmazdı.
Sizin mevzu şifre işini aşmış bence, güven yok, daha önce de bi şeyler yaşanmış, böyle didikleyip takip ederek güven kazanamazsın.

Bu tarz şeyler görünce hep kendimden şüphe ediyorum ben gizli kapaklı iş mi çeviriyorum acava diye. Bir de tuvalete telefonla girme konusu vardı, ben telefonsuz giremem mesela girdiğimde kk'de dolanırım oyun oynarım mailimi vs kontrol ederim youtubeda dolanırım. Hiç aklıma aman şuna meme göndereyim falan gelmiyor ama oradaki sorun telefonu eline bile vermemesi tabii şifreden bağımsız

Whatsap casus programları var. Tüm mesajları sizde görebiliyorsunjz. Üstelik programın yüklü olduğunu bile anlamıyorum. Yinede uzaman bi telefoncuya sorabilirsiniz

Eşiniz şifre koyabilir fakat bunu sizin de bilmeniz gerekir. Karıştırmanız için değil fakat bu bi güven göstergesidir.

Benim telimde de şifre var,eşimde de var.O benden istese vermem muhtemelen oda bana vermez.Kendim birşey yapıp sakladığından vermemezlik yapmadığım için onun vermemesinin altında da birşey aramam

Yo yanlış anlaşılma olmasın, şifre olması değil sorun, benim gibi bir insana bile telefonunu anlık da olsa vermemen, hep elinde olması, gizli olması. Yoksa ben onun telini karsitiracak değilim hiçbir zaman yapmadım, yani ne yapmalıyım peki telini bile vermiyorsun diye bosanayim mi

İnanın bişeyler yiyorsa benim de umurumda olmaz, sadece kendimi salak yerine koydurmak daha çok koyar, yoksa onsuz da gayet yaşarım kendi de çok iyi biliyor aslında sadece cesaret etmem lazim

Bundan dolayı değil, sandığın gibi işler çeviriyorsa o sebeple boşanırsın.

Bu konuda ciddi misiniz anlayamadım
valla ciddiyim çevremde bu şekilde yapan arkadaşlarım oldu. internetten buldu bir arkadaşım dedektifi oluyor 3 sene. bir sürü kanıt geldi zina davası açtı kadın. şuanki fiyatlarını bilmiyorum ama o dönem 10 bin civarıydı.

Oğlum en son sabah 4 de 112 yi arayıp 1dakika 23 saniye konuşup bütün polisi kapımıza yigdigindan beri şifreli.( Önceden rehberdekileri de arayarak korkutmuslugu vardır ) şifre koymak mesele değil de elinize vermemesi hele ki güvensizlikten sonra vermemesi sıkıntılı olmuş nasıl takip edilir hiç bilmiyorum. Umarım çözüme huzurlu ulaşırsınız.

Başlığa istinaden, neden telefonuna şifre koymasın yahu? Bu devirde kimin şifresi yok ki. Ayrıca ben de telefonumu pek eşimin eline vermeyi sevmem . Kimbilir kimle ne dedikodu yapmışım görmesin şuphelenmenizi gerektirecek başka bisey yoksa fazla kuruntulusunuz.

Yok ya keşke fazla kuruntulu olsam, hatta arkadaşlarım sen ne biçim kadınsın nasıl bu kadar rahatsin ve Kıskançlık yapmıyorsun der. Zamanında yakaladığım bazı şeyler var ondan dolayı rahatsızlık duyuyorum yoksa telefonu tâbi şifreli olsun ama ben bileyim yani

Şifreyi biliyorsanız gece uyurken bakabilirsiniz:) şifreyi de vermediyse şüphelenmekte haklısınız zira eşimin telefonunda parmak izim tanımlı ve sehpada falan durur yanına almaz hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…