bir erkek neden telefonuna şifre koyar

Ben de öyle duygular yok ne yapayim? Hayat memat meselesi gibi bahsedilince çok garibime gidiyor.adam felç kaldı deseler daha az üzülecek.eline mi yapışıyor sanki.ertesi gün eski tas eski hamam.tam tersi kişinin başkaları tarafından beğenilince keyfi yerine geliyor.özgüven tazeliyor.tabi suyunu çıkartıp, kaliteyi diplere çekmediği sürece.

Bizdede şifreler var ben onunkini bilirim alır kurcalarım, ama o benimkini unutur , eline alıp kurcalamazda aslında söyledim şifremi amaa önemsemeez hiç ..
ama ben önemserim bilmem lazım o şifreyi,
Zaten en büyük sıkıntk vermemesi telefonu olay çıkartırdım kesinlikle.
Evlilikde özel alanıma girme fln anlamam ben, zaten en özeli benim. Neyin özel alanı ya

Bence taktik fln gerek yok direk bodozlama konuyu girin o anda telefonu alın bakın.
Sonra bakarsanız, saklıyosa siler verir iş işten geçmiş olur

Evliyim. Bana gore sifre gizlemek hic normal degil. Bence bosanma sebebi bile olabilir. Esimin telefonunu karistirmiyorum canim sikilmasin diye baska kiz arkadaslariyla yazismalarini okumam. Ben de baska erkek bir arkadasimla mesajlasirken o okur diye yazdiklarima dikkat etmem rahat rahat yazarim. Ama asiri kiskanc degiliz ikimiz de. O yuzden okusa da bir sey olmaz diye dusunuyorum. Birbirimizin sifresini biliyoruz ama sebebi birbirimizin ozel mesajlarini okumak degil aramizdaki guven dolayisiyla oyle. Hatta telefon sifremi onunkiyle ayni yaptim ben. Ayni kisiymisiz gibi dusunuyorum.

Ayy teline mesaj gelecek ondan önce ben bakacağım he, ay bu imkansız! Çok şanslısınız Allah bozmasın
Şu mesajı görünce üzüldüm biliyor musun sana böyle hissettirmiş olmasına.
Evet bence boşan. Daha doğrusu aldatılma durumunda nasıl Bi aksiyon alacaksan onu yap çünkü neredeyse eminim ki telefonunu kaçıran aldatıyordur ya da korktuğu başka bir şey vardır kumar gibi vs gizlediği öğrenmeni istemediği. Ben olsam ya artık şifreler gizlenmeyecek ya da boşanacağım diye yoklardım. Buna rağmen vermiyorsa dediğimi yapardım.

Bir kadın en ufak bir şüphe duyuyorsa o kesin yaşanıyordur. İz sürmeye, peşine düşmeye gerek yok. Madem bir halt yediği yok o zaman neyi saklıyor? Size illaki böyle düşündüren başka nedenler de vardır. Aklınız bir kere bulandıysa bu konu daha çoook su kaldırır. Allah yardımcınız olsun.

Esimin telefonunda sıfre var ben bılıorum,sizin esinizin sıfreyı vermemesıne sasırdım ama

Büyük konuşmak istemiyorum ama aldatma kırmızı cizgimdir. Net olarak ispatlayamadigim için tamam dedim kapattım konuyu i phone kullanıyor ve. Ben hiç bilmiyorum onu ya zaten bı haltlar karsitiran eve gelince siler gider tabi ama işte ne bileyim belki denk gelir

Yüz taraması gözler kapalıyken oluyor mu ki

Sahsi bir esya sonucta, bence koyabilir sifre. Ben mesela kendi telefonumu karistirtmam da, kimsenin telini karistirmam da

Yanlış anlaşılmasın ben zaten sürekli konuşmaları okuyacağım karıştıracagim demiyorum, şifre olmadığı zamanlarda bile bı kere bile bakmadim, sadece karı kocayiz yani benim de nasıl bir insan olduğumu biliyorsun ne den bu kadar saklıyorsun, sallayınca da insan garip buluyor bı yanlış var gibi. Çünkü öyle çok sosyal çok erkek arkadaşı grubu olan onlarla yazisan tip değil

Takintili bir tip degilsen ve Süpheleniyorsan bir sey vardir zaten bence

Siz daha önce şüphelenmişsiniz ayrılmışsınız.
Eğer şüphelerinizde haklıysanız...
Nasılsa bulamadı birleştik tekrar diye bir düşünceye girip at koşturuyor olabilir.
Size şunu söylebilirim.
Aldatma ile ilgili bir süpheniz varsa kanıtlamadan ve kesin boşanma kararı almadan eşinize söylemeyin ki yüzünüze baka baka beni affediyor ki demesin.
Sinsi ve sakin takip edin.

Tabi herkes farklıdır ama bence böyle bir şüphenin varlığı dahi ayrılma sebebi.

Yani birçok kez söyledim, amacım kurcalamak değil, tabi ki güven kırıcı şeyler oldu ki böyle bir şeye kalkışıyorum yoksa umrumda olmazdı

Beni tanısaydiniz böyle düşünüp konuşmayacaginiza inanıyorum. Bir gün bile telefonunu elime almadım, karışmadim, haftada bir bensiz dışarı çıkar, gezer, geceleri de bir iki bişeyler içmeye gider, bir kere bile arayıp sormam, nerdesiniz,nereye gittiniz,kimler var, senelerdir kendinden sadece 2 yaş büyük güzel bekar bir kadınla ortak oldu bir kere bile sormadım ,ima etmedim aralarında bişey var mi diye, zora düştü her Zaman arkasında ona destek oldum, ben onu hala çok seviyorum, beğeniyorum, ondan başkasına asla bakmadım,aklıma getirmedim, ben onun için çok fedakarlık yaptım, herkes helal olsun sana dedi takdir etti beni,ben ona böyle hislerle doluyken o benim rahatımi keyfimi bozmadan,bana hissettirmeden beni aldatıyor diye bunu kabul edemem kusura bakmayın, ayrı kafadayiz.

Tamam aynı şeyi ben de ona yapayım o zaman, her erkekle konuşup, flört edeyim, yatıp kalkayim ama ben seni çok seviyorum,bana her konuda güven ama başkasıyla seni rahatsız etmeden birlikte olabilirum diyeyim bunu kabul edecek mi? Kim hayat arkadaşını başkasıyla paylaşır ki ,o zaman neden evlendik

Telefonumu asla eşime vermem, asla şifresi kullanmam ondan da şifresini istemem. Güvenmiyorsanız kanıta ihtiyacınız yok zaten

Hiç kurcalamadim ki rahatsız olsun

Hayat memat meselesi değil salak yerine koyulmak istemiyorum,bana desin o zaman ben böyle yaşamak istiyorum kabul edersen seni üzmeden hissettirmeden başka kadınlarla beraber olmak istiyorum diye,ben de sizin gibi bir insansam ok derim susarım ama ben aldatikmayi kabul edemem, salak değilim yetersiz hiç değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…