- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
Valla cidden işin içinden çıkamadım ben bes kızız hıcbırımız bır sonuca varamadık. O yuzden dedım bır de buraya yazıp sorayım dıye.Bende cozemedim.
Siz olayin icinde oldugunuz halde cozemediyseniz ben yazdiklarinizdan hic cozemedim.
Ama anladigim ilgisiz bir erkek var. yolverin gitsin.
Cok mu lazim
Bu kadar komploteori neden?Valla cidden işin içinden çıkamadım ben bes kızız hıcbırımız bır sonuca varamadık. O yuzden dedım bır de buraya yazıp sorayım dıye.
Yok cocuk cok ılgılıymıs ama bır garip ıste gercekten cozemedım. Goruselım bılmem ne seyı yok. Aılesınden mı korkuyor acaba, gay mı acaba ya kadar düşündük de yok yani sacma geldı
Arkadasım dıyor kı benı arkadas olarak gördüğünü dusunuyorum ama arkadas olarak gören bırı cıcekle falan uğraşmaz ya da gun saymaz ay dönümü dıye yanılıyor muyum? Bir ilgisi var bariz. Sorarsam kendi kendine gelin güvey olmus gibi durmak istemiyormuş cunku ilk defa biriyle gorusuyor böyle, hani bıraz gergin o yuzden. Yanlıs bir sey yapmak istemiyorum diyor açıkcası biz de yanlıs bır yorum yapıp akılını karıştırmak istemiyoruzÇekingen gibi göründü bana. Arkadaşın böyle düşünüp durmak yerine sorsa ya ona..
Evet sanırım öyle cunku ben mesajları gördum cocuk gayet kalpler öpücükler canımlar konusuyor yaniacaba yüzyüzeyken mi utanıyor mesajlarda falan kendini daha mı iyi ifade ediyor?
Arkadasım ilk defa biriyle böyle flört ediyor o yuzden... Yoksa bir insan neden kafa yorsun ki biri üzerinde bu kadarBu kadar komploteori neden?
Sallayin gitsin yahu
valla ben neden böyle davranıyor çözemedim ama ''gay mı acaba?'' diye düşünmenizi çok ttatlı ve komik buldummValla cidden işin içinden çıkamadım ben bes kızız hıcbırımız bır sonuca varamadık. O yuzden dedım bır de buraya yazıp sorayım dıye.
Yok cocuk cok ılgılıymıs ama bır garip ıste gercekten cozemedım. Goruselım bılmem ne seyı yok. Aılesınden mı korkuyor acaba, gay mı acaba ya kadar düşündük de yok yani sacma geldı
valla ben neden böyle davranıyor çözemedim ama ''gay mı acaba?'' diye düşünmenizi çok ttatlı ve komik buldumm5 kız olunca akla en uç ihtimaller bile gelebiliyorr
Di mieğer arkadaşınızdan hoşlanmış olsaydı yüzyüze görüşürdü.yavaş yavaş rayına otururdu.bana aklında başkaları var ama arkadaşınızı da yedekta tutuyormuş gibi geldi.tanıdığım utangaç arkadaşlarım var hoşlandıkları kızın yanında dili tututulurdu ama sonra olması gerekenler yavaş yavaş olurdu. bu nedenle hoşlanmadığını düşünüyorum.
yok kız fesatlık değil hele de kk de bdv bölümünde çokca geziniyorsan böyle düşünmen gayetde doğal. Neler var nelerrr. Benimde kalabalık bir kız grubum var ortada bir sorun olunca ortaya nasıl ihtimaller nasıl çözümler atılıyor brir bilsenn, gerçi az çok biliyosundur sendeGay mi ne diye ben de düşündüm ben de mi fesatım ne
valla ben neden böyle davranıyor çözemedim ama ''gay mı acaba?'' diye düşünmenizi çok ttatlı ve komik buldumm5 kız olunca akla en uç ihtimaller bile gelebiliyorr
Valla kadınlar en küçük ihtimali bile düşündükleri icin :) her opsiyonu masaya yatırmak lazımGay mi ne diye ben de düşündüm ben de mi fesatım ne
Bdvden sonra aklıma türlü türlü seyler geliyor benim de valla artık her seye karşı onyargılıyımyok kız fesatlık değil hele de kk de bdv bölümünde çokca geziniyorsan böyle düşünmen gayetde doğal. Neler var nelerrr. Benimde kalabalık bir kız grubum var ortada bir sorun olunca ortaya nasıl ihtimaller nasıl çözümler atılıyor brir bilsenn, gerçi az çok biliyosundur sende
tabi canım boşuna mı erkekler bizi anlayamıyor, kafasında bin bir tilkiyi aynı anda gezdiren varlıklarız bizzzValla kadınlar en küçük ihtimali bile düşündükleri icin :) her opsiyonu masaya yatırmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?