Bir erkek sevdiği kızın kankasına teklif eder mi?

ohooo tabi canim eder..
neler neler olmuyo. kiskandirmak icin olurr, dikkat cekmek icin oluur, kolu bos kalmasin diye oluur, ac gozlulugunden oluur, olurda olur anam bahanemi yok

bnmde eski sevgilim şuan kuzenimle birlikte lmaz:bu düşüncemi mevcut acaba:çok üzgünüm:

bnmde eski sevgilim şuan kuzenimle birlikte lmaz:bu düşüncemi mevcut acaba:çok üzgünüm:

ßenimki qöz daqı için demişti Canım..zaten aşık deqiLdim çıksada Canım acımazdı biLmioki akıLLı:)
ama Sennki inat için Yapmış oLabiLir..! Kuseninede Şaştım ayrıca..!

ohoooo bu da bişey mi son ayrıldıgım erkek arkadaşım
kankama gitmiş demiş vuvu benim başka anlamdaki beklentilerimi karşılamıyor, tabuları olmayan birini arıyorum, öyle biriysen neden olmasın seninle demiş:)
gülüyorum artık sadece ucuzluğunu gösterdi:)

Son düzenleyen: Moderatör:
vala cnm cım benimde başıma geldi böyle bir durum,arkadaşımın arkadaşı olan bi kız vardı iş vasıtasıyla tanıştık kızla kız beni msn den ekledi öle bi akşam sohbet ederken onun kankası olan çocuk benim fotomu görmüş beni çok beğenmiş güya bu arada bu kızda bizi tanıştıran arkadaşımın kardeşiyle çıkıyodu.arkadaşım gelinimiz falan diyodu yani o derece.neyse kız bana dedi böle böle bu çocuk seni çok beğendi bi görüşürmüsünüz ben kabul etmedim.daha sonralardada kızın bu ısrarı devam etti hiçbişekilde istemedimi söyledim tekrar daha sonra bi baktım çocuk beni face den falan bulmuş eklemiş neyse dedim arkadaş olarak ilk etapda bi görüşeyim bari sırf kızın ısrarları yüzünden öle bi kaç kez sadece netten konuştuk sarmadı beni sonra daha fazla ilerletmek istemedimi söyledim ve beş ay gibi bi süre sonunda kızın arkadaşımın kardeşinden ayrıldığını bu çocukla nişanlandını öğrendim faceden ve kıza bunun nasıl olabildini sordum sen dedim kanka diyodun bide çocukla benim aramı yapmaya çalışıyodum bana verdiği cevap aslında canım ben ondan hoşlanıyodum daha öncedende ama onun bana ilgisi yoktu o yüzden arkadaşlık yapıyoduk sonra diğeriylede ayrılınca aramızda yakınlaşma oldu vs. vs.
pes dedim yani aslında hiç üzülmedim sadece şaşırdım demekki hayatta herşey olabiliyo..
şu andada evliler nerdeyse bir sene olucak:))))

erkeklerin sağı solu belli olmaz, sana inat olsun diye,
o da kız diye, bir çok bunu sebepten yapabilirler.

ßenimki qöz daqı için demişti Canım..zaten aşık deqiLdim çıksada Canım acımazdı biLmioki akıLLı:)
ama Sennki inat için Yapmış oLabiLir..! Kuseninede Şaştım ayrıca..!

ahh sorma cnm ya mafoldumbensevmiyorum çocuğu ama ister istemez üzülüyorum umarım ayrılırlarlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…