- 12 Ekim 2008
- 7.100
- En iyi cevaplar
- 2
- 16.287
- 773
- Konu Sahibi Mutlulukolsunartik
Yaa kötü mü söyledimAhhh gebito yapma böyleee demeseydin şöyle![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa kötü mü söyledimAhhh gebito yapma böyleee demeseydin şöyle![]()
Demek ki istemiyor da kaçıyor baska nasil yorumlanır sizceBı erkek sizden kacıyorsa ne hissedersiniz ve nasıl yorumlarsiniz ?
ciddi mi hiç kaçanı olmadı yaniii?benden olmuştu ayolllbenden kaçacak erkek anasının karnından doğmadı daha![]()
Ay ben hatirlayamiyorum, yaslandim cok, bi gözüm topraga bakiyo, ama bence olmamıştır, beni begenmeyen ölsün ayol haspamciddi mi hiç kaçanı olmadı yaniii?benden olmuştu ayolll![]()
Kovalamayacağım için bişey diyemicem. Bi erkeği kovalamayın size tavsiye.... Erkek kovalar, kadın kaçar, doğanın dengesi bu. Erkek avcı sen av olacaksın ve ona seni tavlama zevkini yaşatcaksın. Erkklerin elinden bu zevki almayın be. Sonra niye yüz vermiyo niye versin:)Bı erkek sizden kacıyorsa ne hissedersiniz ve nasıl yorumlarsiniz ?
irkek demek dert demek.çok ta önemsemeye gelmezlerrrAman sende kaç bu erkeklerin totosunu kaldırmayın. Bisey bile değiller de istee![]()
Aman sende kaç bu erkeklerin totosunu kaldırmayın. Bisey bile değiller de istee![]()
Aboooww ne yaptınız hanımlar. Lynch team loading...irkek demek dert demek.çok ta önemsemeye gelmezlerrr![]()
Ergen değilsek utancından kaçmıyordur beni istemiyora yorar çok mu kaldırdım poposunu derim :)Bı erkek sizden kacıyorsa ne hissedersiniz ve nasıl yorumlarsiniz ?
Yani çok kötü hissederdim çok hassasim benBı erkek sizden kacıyorsa ne hissedersiniz ve nasıl yorumlarsiniz ?