Bir erkek sizden kaciyorsa

Ya aklıma lise yıllarım geldi 😊 bir çocuk vardı beni gördüğü yerde yolunu değiştiriyordu. Merdivenlerde görse koşarak yukarı çıkıyordu. Resmen hayalet gibi takip ediyordu buna emindim ama ispatlayamazdim çok iyi saklanıyordu. Tanımıyordum da bir kız arkadaşına sordum dedim ne yaptım bu çocuğa benden kaçıyor daha hiç konuşmadık bile suratıma bile bakmıyor nefret ediyor sanki. O da anlamadın mı kız aşık sana senden çok utanıyor karşılaşınca ne yapacağını şaşırıyor heyecanlanıp kaçıyor o yüzden dedi. Sonra ne mi oldu evlendikk demek isterdim ama evlenmedik hep böyle biter ya hikayeler 😂 tanıştım çocukla ben o zamanlar aşk meşk düşünmediğim için mesefali durdum bir süre sonra itiraf etti bende anlattım derslerime odaklanmaliyim falan diye anlayışla karşıladı ama eminim çok üzülmüştür. artık kaçmıyordu benden hatta daha çok karşılaşıyorduk. Sahi ne oldu o çocuğa 😄 umarım mutludur çok safdı sevgisi ve temiz kalpliydi. Böyle bir anımı da sizlerle paylaşmak istedim.

Kaçıyorsa tam tersi sizden çok hoşlanıyorda olabilir
Kardeşimin başına geldi
Benim bacı biraz safçadır 🥴
Kardeşimin kuaför dükkanı var dükkanın karşısında kiracımız oturur kardeşim yaşında temiz güçlü kuvetli bir gençtir bahsi geçen kaçak
Ben selam veririm
Gayet sıcak selam verir
Bizim baconun selamını almaz
Elimde poşet olur görürse yardım eder
Kardeşim koli taşır görmezden gelir
Nerede görse kaçar velhasıl
Birgün kardeşim abla bu çocuk neden benden bu kadar nefret ediyor diye sordu hatta
Yavrum sende koşma peşinden dedim
Ne koşması korkuyorum artık çocuktan dedi
Gözlüyor o olmayınca çıkıyor bizimkisi
Birgün çocuk bana geldi abla sana birşey diyecem diye
Buyur
Abla leyladan çok hoşlanıyorum ama açılamıyorum niyetim kötü değil ama nasıl açılırım bilmiyorum dedi
Ağzım açık dinliyorum
Velhasıl bu salak bizim saf kızdan çok hoşlanıyor nasıl davranacağını bilmediği için kaçıyormuş
Ne oldu diye sorarsan leyla red etti
Çocuk amerikada
Leyla başkası ile evlendi iki kızı var
Ve son

Bı erkek sizden kacıyorsa ne hissedersiniz ve nasıl yorumlarsiniz ?
Kovalamayacağım için bişey diyemicem. Bi erkeği kovalamayın size tavsiye.... Erkek kovalar, kadın kaçar, doğanın dengesi bu. Erkek avcı sen av olacaksın ve ona seni tavlama zevkini yaşatcaksın. Erkklerin elinden bu zevki almayın be. Sonra niye yüz vermiyo niye versin:)

Bir erkek benden kaciyorsa, benden zerre kadar elektrik almamış hatta iğreniyor bile olabilir. "Nefes alsın yeter" diyen bir erkek türünden bahsediyoruz. O da kaciyorsa, vah ki vah.

Hayatım sana çok aşık olmaktan korkuyo, onu terketmenin acısına katlanamama korkusu yüzünden
Hı hı evet, hemen serumlu kol storysi at

Back
X