- 22 Kasım 2010
- 11.251
- 20.014
- 598
- Konu Sahibi Mutlulukolsunartik
kaçan cehennem olsun gitsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmmm. Bir erkek benden kaçıyorsa bana aşık diye düşünürüm. Deli gibi istiyor beni ki kaçıyor. Hayır diyorsa kesin içinden evet evet evet diye bağırıyordur.Bı erkek sizden kacıyorsa ne hissedersiniz ve nasıl yorumlarsiniz ?
Aynen ya bizim ilişkiler hep saçma sapan. Bizden kaçan biri için hiç oturup da düşünmedik acaba neden kaçıyor olabilir diye.Şimdi bu cümlede, adamı kovaliyorum ,kovaladim onsuz yaşayamam gibi cümleler var mı bu cümlede ki bu yorumları yapan insanların saçma sapan ilişkiler içinde olduğuna eminim çünkü bilinç altıniz ortaya çıkmış .Burasi özgür platform fikirler fora saygı ııh bana göre değil şekerim tayfasina da selam olsun .Bence önce insan olmak güzel sonra bir paragraf yazarken bile saygı güzel .Anlayacağınızi sanmam ama yine de söyleyeyim .saygı sevgiyi destur edinmiş insanlara da hürmetler saygılar .
Oluyo mu öyle iki satır yazıp sonra gelen mesajları beğenmeyip posta koymak? O iki satırın ucu çok açık işte, her yere gider.Şimdi bu cümlede, adamı kovaliyorum ,kovaladim onsuz yaşayamam gibi cümleler var mı bu cümlede ki bu yorumları yapan insanların saçma sapan ilişkiler içinde olduğuna eminim çünkü bilinç altıniz ortaya çıkmış .Burasi özgür platform fikirler fora saygı ııh bana göre değil şekerim tayfasina da selam olsun .Bence önce insan olmak güzel sonra bir paragraf yazarken bile saygı güzel .Anlayacağınızi sanmam ama yine de söyleyeyim .saygı sevgiyi destur edinmiş insanlara da hürmetler saygılar .
Olur öyle ,Demekki sadece. Bu cümleye yorum yapmanızı istiyorum olamaz mı ? Ne fazlası ne eksiği.İlla bı olayı anlayalım merakı. Olmaaaz daha güzel hakaret edelim daha iyi rahatlayalım .Yine de saygılı olsusunuzdan dolayı tebrikler .Oluyo mu öyle iki satır yazıp sonra gelen mesajları beğenmeyip posta koymak? O iki satırın ucu çok açık işte, her yere gider.
Kesinlikle haklıyım .Siz anladınız ne demek istediğimi .Aynen ya bizim ilişkiler hep saçma sapan. Bizden kaçan biri için hiç oturup da düşünmedik acaba neden kaçıyor olabilir diye.O yüzden de sizi anlayamayız haklisiniz.
Benden de size tavsiye ucuz bir ilişki tavsiyesi istemedim .Fikir ve düşüncenizi istedim .Kaçıyor kovaliyorum olayı yok. Kovalanmak da istemiyorum .İki insan olgun bir sekilde yasayabiliyorsa anlamlıdır bazı şeyler .Kovalamayacağım için bişey diyemicem. Bi erkeği kovalamayın size tavsiye.... Erkek kovalar, kadın kaçar, doğanın dengesi bu. Erkek avcı sen av olacaksın ve ona seni tavlama zevkini yaşatcaksın. Erkklerin elinden bu zevki almayın be. Sonra niye yüz vermiyo niye versin:)
Ne guzel ironi yapmışsınız hayran kaldım .Basınız umarım göğe ermiş hayatınız da yeni bir ufuk açılmıştır .Hmmm. Bir erkek benden kaçıyorsa bana aşık diye düşünürüm. Deli gibi istiyor beni ki kaçıyor. Hayır diyorsa kesin içinden evet evet evet diye bağırıyordur.
Kaçan kovalanır derler ama ben kovalamazdım kaçanı, direkt zamk gibi yapışır bütün hayırlarını evet kabul eder, hayatımın erkeği, evimin direği, çocuklarımın babası yapardım.
Duymak istediğimi sorsaydım zaten sormam emin olun .Fikrinizi paylaşmak sizin için zorsa siz de yapmayın emin olun daha kolay .Ne duymak istiyordunuz cevap olarak?
Size karşı duyguları ve onları bastırmak için kaçmayo tercih ediyor. Böyle iyi mi?
Bilmeniz gereken ve yorum istediğim kısmı yazdım .Nereye ve kimden kaçtığına bağlı olayı tam yazsan biz nerden bilelim neden kaçtığını![]()
Kovaladığımımı anlamasaniz mi acaba ?Kovalamasanız mı acaba?