Bir erkek sizden kaciyorsa

Olur öyle ,Demekki sadece. Bu cümleye yorum yapmanızı istiyorum olamaz mı ? Ne fazlası ne eksiği.İlla bı olayı anlayalım merakı. Olmaaaz daha güzel hakaret edelim daha iyi rahatlayalım .Yine de saygılı olsusunuzdan dolayı tebrikler .
Kaçıyorsa istemiyordur.
Yani bu soruya nasıl detaylı cevap verebilirler ki ?

Çok geniş yorumlanır bu durum ama net olan bir şey varsa salın gitsin çünkü o zaten gitmiş 🤷🏻‍♀️. Birde ilk aklıma gelen bazıları ciddi düşünmez ve sizde evlilik ciddiyeti ile yaklaşırsanız ya evlilik istemiyordur yada bunun sorumluluğunu kaldırabileceğine inanmaz bu yüzden gidebilir. Tabii işte böyle tek tek ihtimalleri düşünmektense hayat kısa sal gitsin gideni

Olur öyle ,Demekki sadece. Bu cümleye yorum yapmanızı istiyorum olamaz mı ? Ne fazlası ne eksiği.İlla bı olayı anlayalım merakı. Olmaaaz daha güzel hakaret edelim daha iyi rahatlayalım .Yine de saygılı olsusunuzdan dolayı tebrikler .
Böyle olunca dert olmuyor. Bu konunun yeri '' İlişkiler, Duygular ve hayatın içinden. '' bölümüdür.

Şimdi bu cümlede, adamı kovaliyorum ,kovaladim onsuz yaşayamam gibi cümleler var mı bu cümlede ki bu yorumları yapan insanların saçma sapan ilişkiler içinde olduğuna eminim çünkü bilinç altıniz ortaya çıkmış .Burasi özgür platform fikirler fora saygı ııh bana göre değil şekerim tayfasina da selam olsun .Bence önce insan olmak güzel sonra bir paragraf yazarken bile saygı güzel .Anlayacağınızi sanmam ama yine de söyleyeyim .saygı sevgiyi destur edinmiş insanlara da hürmetler saygılar .
Destur mu edinmiş 😂😂😂😂

Bence önce insan olmanın gereği iletişim kurmayı becerebilmektir mesela. İletişim kurmayı beceremeyene, kendini ana dilinde ifade edemeyene insan diyebilir miyiz? Hani insanlar konuşa konuşa... Kedim bile kendini daha güzel ifade edebiliyor.

Bu konuda en dertli benimdir herhalde.
Bi tane salak, taktik yapmaya kaçan kovalanır oyunu oynamaya çalışıyordu, 1 2 üzerine düştüm sonra eeh seninle mi uğraşıcam diyip kendimi geri çektim. Şimdi o bana yazıyor sinemaya gidelim vakit geçirelim diye. Çok bekler artık.
Taktik uygulayanı da var yani, kız bana düşsün benimle ilgilensin diye uğraşanlar var

Back
X