Bir erkek sizi aglattığında ona güvenirmisiniz

EyiAszs

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2025
236
194
18
Aglattı ama ben sonra dan üzüldüğüm için. Aglıyorum o an asla belli etmiyorum hiçbirşeyi normal hayatta da böyle bu. Asla ağlamam. Ama yalnız kaldığımda aglarım hep

Yüz yüze görüşmediği ,başka kadınla yatıp kalkan, sürekli bağıran saygısız ilgisiz erkeğe ,kendini seven hiçbir kadın güvenmez ve ona vaktini harcamaz.

Teşekkürler hopeee seni seviyorum arkadaşım
Beni değil öncelikle kendini sev ve kendine değer ver lütfen. Eğer bütün bu yazdıkların gerçekse üzücü bir durum. Neden seni aldatan ve hiç yüz yüze görüşmediğin birine saplantılı şekilde takılı kaldın böyle? Sen hiç mi gerçek sevgi nedir görmedin? En kısa zamanda psikolojik destek almanı öneririm. Psikiyatriye randevu alıp ücretsiz olarak destek alabilirsin.

Sevilmedim hiç ama onada muhtaç değilim sen bnm diğer yanımı görmedin buz gibi soğurum. Hiç olmamış gibi yok sayarım

Sevilmedim hiç ama onada muhtaç değilim sen bnm diğer yanımı görmedin buz gibi soğurum. Hiç olmamış gibi yok sayarım
Profilinde "sal bu herifi, seninle konuşmak istemiyor bahane uyduruyor" dedim, diğer üyeler de yazdı. Arama yazma diye. Ama sen ısrarla mesaj attın. Bu mu soğumuş halin?

Evet ona muhtaç değilsin. Daha çok gençsin,hayatına bir çok erkek girebilir. O yokken de yaşıyordun sonuçta. Karşılıklı oturup görüşmediğin bir vıttırı vızzık için üzülme boşuna. Belki yaşı bile doğru değildir, evlidir ne bileceksin?

Profilinde "sal bu herifi, seninle konuşmak istemiyor bahane uyduruyor" dedim, diğer üyeler de yazdı. Arama yazma diye. Ama sen ısrarla mesaj attın. Bu mu soğumuş halin?
Oda cvp verdi geri ama
Doğru bilemem ben zaten, hep kandırıldım hiçbirşey e güvenmiyorum dedim ya başta onada dedim hatta tanştığımızda sonra da böyle oldu. Sonuç

Oda cvp verdi geri ama ozmn yazma desin bana
Erkekler pohpohlanmayı sever. Sana her seferinde müsait değilim diyor. Seven bir insan yoğun bile olsa vakit ayırır. Sana yazma demesine gerek yok. Sen kendi değerini bilip her yerden sil engelle onu. Başka kadınlarla yatan, sana bağırıp çağıran saygısız davranan birini miden nasıl kaldırıyor?

Kaldırmıyor bitsin diye uğraşıyorum aslında bitirmiyor instagram da yok zaten, sildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…