Bir erkek sizi aglattığında ona güvenirmisiniz

Bazı anneler atışarak laf sokarak sevgisini gösterir. Seninki de onlardan biri galiba.
Evet hopeee bazan hiç susmuyor kendi kendine konuşuyor sabahları odamın yabınagelip uyandırıyor. Hiç cvp vermeyince daha da çıldırıyor. Şuan tv izliyor ben hiç sevmem ama bazen de beraber oturup izliyoruz.

Evet hopeee bazan hiç susmuyor kendi kendine konuşuyor sabahları odamın yabınagelip uyandırıyor. Hiç cvp vermeyince daha da çıldırıyor. Şuan tv izliyor ben hiç sevmem ama bazen de beraber oturup izliyoruz.
Neden uyandırıyor seni ?

Annen de belki kendini iyi hissetmiyordur. Eski nesil anne babalar, kendi anne babasından pek sevgi görmezmiş. O yüzden bazıları sevgi ilgi nasıl gösterilir bilmiyor ya da sevgiyi gösterme şekilleri farklı diyeyim.

Annen de belki kendini iyi hissetmiyordur. Eski nesil anne babalar, kendi anne babasından pek sevgi görmezmiş. O yüzden bazıları sevgi ilgi nasıl gösterilir bilmiyor ya da sevgiyi gösterme şekilleri farklı diyeyim.
Evet öyle birde bnm kız kardeşim yok abilerim var oyüzden biraz duygular ımı bastırdım çoğu şeyi içimde hallettim. İlerde olur kafasıyla ama olan bana oldu

Evet bu ara öyle

Normal de ağlamam asla birinin önünde ağlamak güçsüz hissettiriyor hep
Ağlamak içini rahatlatır ve ağlayan insanlar güçsüz değildir, sadece duygularını yoğun yaşıyor olabilirsin. Belki de depresyondasın bilmiyorum bunu en iyi doktorlar bilir. O yüzden psikiyatriye gitmeni önerdim.

Hıhı biliyorum. Oyüzden yalnız ken aglıyorum odamda. Annem bile görse çaktırmadan siliyorum. Hiç sevmem duygusal olmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…