Evet hopeee bazan hiç susmuyor kendi kendine konuşuyor sabahları odamın yabınagelip uyandırıyor. Hiç cvp vermeyince daha da çıldırıyor. Şuan tv izliyor ben hiç sevmem ama bazen de beraber oturup izliyoruz.Bazı anneler atışarak laf sokarak sevgisini gösterir. Seninki de onlardan biri galiba.
Neden uyandırıyor seni ?Evet hopeee bazan hiç susmuyor kendi kendine konuşuyor sabahları odamın yabınagelip uyandırıyor. Hiç cvp vermeyince daha da çıldırıyor. Şuan tv izliyor ben hiç sevmem ama bazen de beraber oturup izliyoruz.
Kalk sabah oldu diyeNeden uyandırıyor seni ?
Annen de belki kendini iyi hissetmiyordur. Eski nesil anne babalar, kendi anne babasından pek sevgi görmezmiş. O yüzden bazıları sevgi ilgi nasıl gösterilir bilmiyor ya da sevgiyi gösterme şekilleri farklı diyeyim.Evet hopeee bazan hiç susmuyor kendi kendine konuşuyor sabahları odamın yabınagelip uyandırıyor. Hiç cvp vermeyince daha da çıldırıyor. Şuan tv izliyor ben hiç sevmem ama bazen de beraber oturup izliyoruz.
Evet öyle birde bnm kız kardeşim yok abilerim var oyüzden biraz duygular ımı bastırdım çoğu şeyi içimde hallettim. İlerde olur kafasıyla ama olan bana olduAnnen de belki kendini iyi hissetmiyordur. Eski nesil anne babalar, kendi anne babasından pek sevgi görmezmiş. O yüzden bazıları sevgi ilgi nasıl gösterilir bilmiyor ya da sevgiyi gösterme şekilleri farklı diyeyim.
Üzülme hopeee aglıycam şimdiEvet öyle birde bnm kız kardeşim yok abilerim var oyüzden biraz duygular ımı bastırdım çoğu şeyi içimde hallettim. İlerde olur kafasıyla ama olan bana oldu
Peki eski üniversiteden, mahalleden hiç mi arkadaşın yok?Evet öyle birde bnm kız kardeşim yok abilerim var oyüzden biraz duygular ımı bastırdım çoğu şeyi içimde hallettim. İlerde olur kafasıyla ama olan bana oldu
Sürekli ağlama isteğin mi geliyor?Üzülme hopeee aglıycam şimdi
Hayır yokk ben dışardan okudum ünüyü bikaç arkadaş ı'm vardı onlarda yok oldu işte sayılı arkdaşım var bıtane var oda arada iş için konuşyozPeki eski üniversiteden, mahalleden hiç mi arkadaşın yok?
Evet bu ara öyleSürekli ağlama isteğin mi geliyor?
Normal de ağlamam asla birinin önünde ağlamak güçsüz hissettiriyor hepSürekli ağlama isteğin mi geliyor?
Ağlamak içini rahatlatır ve ağlayan insanlar güçsüz değildir, sadece duygularını yoğun yaşıyor olabilirsin. Belki de depresyondasın bilmiyorum bunu en iyi doktorlar bilir. O yüzden psikiyatriye gitmeni önerdim.Evet bu ara öyle
Normal de ağlamam asla birinin önünde ağlamak güçsüz hissettiriyor hep
Hangi bölümü okudun?Hayır yokk ben dışardan okudum ünüyü bikaç arkadaş ı'm vardı onlarda yok oldu işte sayılı arkdaşım var bıtane var oda arada iş için konuşyoz
Hıhı biliyorum. Oyüzden yalnız ken aglıyorum odamda. Annem bile görse çaktırmadan siliyorum. Hiç sevmem duygusal olmayıAğlamak içini rahatlatır ve ağlayan insanlar güçsüz değildir, sadece duygularını yoğun yaşıyor olabilirsin. Belki de depresyondasın bilmiyorum bunu en iyi doktorlar bilir. O yüzden psikiyatriye gitmeni önerdim.
Sosyal hizmetler ve danışmanlıkHangi bölümü okudun?
Pekiiiİstersen özelden yaz bana. Konu aktif kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?