Bir erkek takip isteğini neden bekletir?

Peri29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2021
18
En iyi cevaplar
1
3
1
33
Merhaba arkadaşlar.
Önceden instadan tanıştığım birisi var, üstünden bir yıl geçti.. aramızda aslında güzel sinerji olmuştu muhabbeti güzeldi hoş efendi çocuktu ve bana çok ilgisi vardı bunu gösteriyordu konuşmayı başlatan oydu ve devam ettirmek istedi hep ama aramızda kilometrelerce mesafe olduğundan ben bunu sonradan kafamda sorun yaptım ama ona söylemedim kendimi biraz geri çektim mesajlarını görüldü yaptım bi kaç kez eh haliyle ben öyle yaptığım için oda takibi bıraktı.. tesadüf dün bizim yazışmaları gördüm okudum silmemişim, şimdi düşünüyorum da hoş bir sohbetimiz olmuş ama ayıp etmişim kendime kızdım ve dün ona tekrar instadan takip isteği attım.. ama hala bekletiyor isteğimi, size sorum acaba bunun sebebi ne olabilir? Zaten insta da çok aktif birisi değildir takipçisi takip ettikleri 69 kişi çok paylaşımda yapmıyor story atmıyor benimle yazıştığı zamanlarda zaten arada yazıyordu.. yani arkadaşlar sizce neden bekletiyor? Benim düşüncem ya görmedi yoğunluktan ya da naz yapıyor kendince intikam alıyor, bu ihtimali düşünmek istemiyorum ama ya da başka biri var.. aslında hoşlanmıstım ondan oda benden ama tek sorun uzakta olmasıydı, lütfen bana akıl verin

Son düzenleme:
En iyi cevap
Tersi durumu düşünün adam hemen yazsa, kabul etse şahsen ben çok da boşta biri diye düşünürdüm. Ulaşamamak ve gizem bu tarz ilişkilerde çekimi arttırıyor. Çok seçenek arasından seçilir olmak insanın hoşuna giden.

Ve evet ben olsam yazarım ama şöyle istek attım görmedin galiba sana birşey soracağım gibi bi bahaneyle sohbet açarım. O sohbette yazamadım sana o dönem diye özrümü dilerim sonra adamın tavrına bakarım. Çok kolay anlaşılır. Yani ilan ı aşka gerek yok.
Biri bana böyle bir şey yapsa, karşıdaki kişiyi hiç umursamam.
Bu ne intikam almak, ne hayatımda biir olduğu için. Hatta bu kişi benimle dalga mı geçiyor? Bir de tekrar takip isteği atmış manyak mıdır nedir diye düşünürdüm. İsteksiz olurdum, zaman bile ayırmak istemezdim çünkü bu kişi tekrar soğuk atabilir.
Kılımı oynatmam reddetmek için, kendisi çeker derim .

Back