• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek tarafından ağır hakarete uğradım

lastsong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
6
-2
86
35
İstanbul
Bundan bikaç ay önce okulda birini beğeniyodum bu yüzden yanaşmaya çalıştım mesaj attım falan karşı taraf yüz vermedi. Ben de daha zorlamadım uzaklaştım anca okul dışında yolda vs görünce 1-2 kez selam verdim sadece bir kere de derslerle alakalı mesaj attım bunların dışında kendisine hiçbir yanaşma girişiminde bulunmadım. Bu kişi daha sonradan sevgili yaptı kendine zaten. Neyse twitter hesabımda insanlarla rastgele takipleşirim, instagram yalnızca tanıdıklarımla takipleşmiyorum. Bayağı bir zaman öncesinde takipleştiklerimden biri benim de izlediğim şeyler hakkında tweet atmıştı ben de dm yazdım aa sen de izliyor musun böyle böyle tanıştık. Çocuk 18 yaşında olduğunu söyledi bu arada ben de 22’yim ama hiçbir şekilde farklı tarzda bir şey yazmadım kendisine, izlediğimiz şeyi konuştuk üniversite hayatını falan anlattım bu yani, instagramdan da takipleştik hiç farklı gözle bakmadım yeri gelir 35 yaşında insanla da konuşurum 15 yaşında insanla da. Derken meğerse bu çocuk o diğer şahsın kuzeniymiş ama benim hiç haberim yoktu. Diğer şahıs instagramdan çocuğun beni takip ettiğini görüyor, çocuğa direkt bunu nerden tanıyorsun, konuşma bununla engelle falan demiş. Muhtemelen onun için kuzenine yazdığımı zannetti, ben de direkt kendisine mesaj attım “ne hakla benim hakkımda birine direkt hüküm verirsin? Ben senin çevrenin listesini çıkarmadım ya” falan yazdım “ne bana ne de çevremden kimseye yazma kadınsın diye bişey demiyorum beni zorlama“ gibi şeyler söyledi üstüne de “bundan sonra da kendinden 4-5 küçük çocuklara yazma” diyerek beni iğrenç bir ithamla suçladı bu lafı yüzünden kendimi çok kötü hissettim. Aylar önce yanaşmaya çalışmıştım bitti gitti kuzeninden ötürü şimdi bana böyle laflar kullanması çok ağır değil mi? bi erkek bi insanı neden sübyancılıkla suçlar ki?

Bundan bikaç ay önce okulda birini beğeniyodum bu yüzden yanaşmaya çalıştım mesaj attım falan karşı taraf yüz vermedi. Ben de daha zorlamadım uzaklaştım anca okul dışında yolda vs görünce 1-2 kez selam verdim sadece bir kere de derslerle alakalı mesaj attım bunların dışında kendisine hiçbir yanaşma girişiminde bulunmadım. Bu kişi daha sonradan sevgili yaptı kendine zaten. Neyse twitter hesabımda insanlarla rastgele takipleşirim, instagram yalnızca tanıdıklarımla takipleşmiyorum. Bayağı bir zaman öncesinde takipleştiklerimden biri benim de izlediğim şeyler hakkında tweet atmıştı ben de dm yazdım aa sen de izliyor musun böyle böyle tanıştık. Çocuk 18 yaşında olduğunu söyledi bu arada ben de 22’yim ama hiçbir şekilde farklı tarzda bir şey yazmadım kendisine, izlediğimiz şeyi konuştuk üniversite hayatını falan anlattım bu yani, instagramdan da takipleştik hiç farklı gözle bakmadım yeri gelir 35 yaşında insanla da konuşurum 15 yaşında insanla da. Derken meğerse bu çocuk o diğer şahsın kuzeniymiş ama benim hiç haberim yoktu. Diğer şahıs instagramdan çocuğun beni takip ettiğini görüyor, çocuğa direkt bunu nerden tanıyorsun, konuşma bununla engelle falan demiş. Muhtemelen onun için kuzenine yazdığımı zannetti, ben de direkt kendisine mesaj attım “ne hakla benim hakkımda birine direkt hüküm verirsin? Ben senin çevrenin listesini çıkarmadım ya” falan yazdım “ne bana ne de çevremden kimseye yazma kadınsın diye bişey demiyorum beni zorlama“ gibi şeyler söyledi üstüne de “bundan sonra da kendinden 4-5 küçük çocuklara yazma” diyerek beni iğrenç bir ithamla suçladı bu lafı yüzünden kendimi çok kötü hissettim. Aylar önce yanaşmaya çalışmıştım bitti gitti kuzeninden ötürü şimdi bana böyle laflar kullanması çok ağır değil mi? bi erkek bi insanı neden sübyancılıkla suçlar ki?
Bazı erkekler böyle saçma bir şekilde kendilerini yarı tanrı sanıyorlar işte. En ufak şeyde kızların kendilerine hayran olduğunu ve kendilerini elde etmek için her yola başvurabileceklerini sanıyorlar. Var öyle egoist tipler. Hiç üzülmeyin, düşündüğünüz zamana yazık. Engelleyin geçin.

Yaşı 18 ya 18 🤣🤣🤣 gül geç

18 yaşındaki vatandaş olayı farklı aksettirmiş olabilir.Bence erkeklere ilk adım atan siz olmayın bu örnekte görüldüğü gibi mabadları kalkıyor.Gönül isterdi ki isteyen istediğiyle özgürce konuşsun ilk adımı atsın ama ataerkil kültürle yaşıyoruz maalesef

Twitter ortak takipçileriniz olan insanların mentionlarını ön plana çıkarıyor. Ben geçen gün binlerce kişinin ment attığı alakasız bir gönderide 2017 yılındaki internet arkadaşımı buldum mesela. 1 ortak takipçimiz vardı. Siz o kişiyle aynı ortamdasınız muhtemelen daha çoktur.
Çocuğun yanlış anlaması da normal, densizlik etmiş biraz büyütmeyin derim. İkisiyle de iletişimi kesin işinize bakın siz

Uzulme sana tavsiyem gencliginin,zamaninin kiymetini bil bu sacma sapan insanlara uzulerek harcama.en guzel cevap onemsememek...onune bak bosver 18 lik kuzenine rastgele mesaj attim diyorsun atmamis da olabilirsin.bu onu ilgilendirmez.hadsizin teki salla gitsin.

O değil de neden herkes sosyal medyana kabul edip konuşuyorsun canım ?
Bu beni başkasını ilgilendirmez ama konuda olduğu gibi yanlış anlaşılırsın böyle.
Sana biri teklif etse kabul etmesen, bir kaç ay sonra kuzenini ekleyip konuşsa ne düşünürsün?
Konuşması çirkin ama bu şekilde düşünmesi normal.
22 yaşındasın bence ağırlığını koyma zamanı gelmiş nacizane önerim.

Dışarıdan bakan ve sizin tarafınızdan olayı dinleyen bizler bile inanmakta tereddüt ettiğimize göre o kişinin de benzer düşünmesi çok doğal. Eğer aranızda bir şey olmayacağını kabullendiyseniz ve bu yönde bir çabanız da yoksa bence üzerinde durmanıza gerek yok. Ne düşünürse düşünsün. Çok ağır hakaret dediğiniz şey de o kadar umutsuz bir durumdasın ki kendinden küçükleri etkileyip bana ulaşmak için kullanmaya çalışıyorsun iması bence. İletişimi hem o kişiyle hem onun çevresindekilerle kesin. Bir daha size bu şekilde bir şey söylemesine mahal vermeyin yeter. Canınızı sıkmanıza değecek bir durum yok.

Istersem 18 istersem 38 yasindaki kisiye yazarim hadsiz deseydin keşke. Arada atladığın yerler var belliki, yani onun kuzeni denk gelmesi fln bilemedim ama yinede o beyinsizin sana bunlari soylemeye hakki yok. Keske cevabini verseydin ya

Şu lafa da bayılıyorum ha "Kadınsın diye bir sey demiyorum",desene ne diyeceksin, hayırdır diye.
Bana tesadüf gibi gelmedi kuzenin sizi eklemesi daha önceden o begendiginiz kisi kuzenine bu kız benim peşimden kosuyor diye anlatmıştır. Kuzeni de bunun üzerine eklemiştir.
Siz neden kalkıo kendisine mesaj atıp muhattap oluyorsunuz biri bana konusmayalım dese hayatta kalkıp nedenini sorgulamam mesaj da atmam. Siz konusmak icin de bahane aramışsınız biraz. Hakarete de takılmayın hangimizi birini reddettik diye o... damgası yemedik ki ? Bu anlattıklarlnızın çok daha azı icin erkeklerden hakaret yemişliğim var. Kisi kendinden bilir işi deyip geçerim hic takılmam. Biri de sizi reddetmiş üzerinizden ego kasmaya çalışmış hıncını alamamış hakaret etmiş bence olay bundan ibaret. Abartmayın
Ayrıxa kimse sormamış adam kuzeninin mesajlarına nasıl denk geliyor ? Bence ergenesumuz kuzenine dedi vak seninkiyle konusuyorum diye. Tam 18 yaşında üniversiteli düşürmeye çalışan liseli ergenus davranışı

Son düzenleme:
Back
X