Bundan bikaç ay önce okulda birini beğeniyodum bu yüzden yanaşmaya çalıştım mesaj attım falan karşı taraf yüz vermedi. Ben de daha zorlamadım uzaklaştım anca okul dışında yolda vs görünce 1-2 kez selam verdim sadece bir kere de derslerle alakalı mesaj attım bunların dışında kendisine hiçbir yanaşma girişiminde bulunmadım. Bu kişi daha sonradan sevgili yaptı kendine zaten. Neyse twitter hesabımda insanlarla rastgele takipleşirim, instagram yalnızca tanıdıklarımla takipleşmiyorum. Bayağı bir zaman öncesinde takipleştiklerimden biri benim de izlediğim şeyler hakkında tweet atmıştı ben de dm yazdım aa sen de izliyor musun böyle böyle tanıştık. Çocuk 18 yaşında olduğunu söyledi bu arada ben de 22’yim ama hiçbir şekilde farklı tarzda bir şey yazmadım kendisine, izlediğimiz şeyi konuştuk üniversite hayatını falan anlattım bu yani, instagramdan da takipleştik hiç farklı gözle bakmadım yeri gelir 35 yaşında insanla da konuşurum 15 yaşında insanla da. Derken meğerse bu çocuk o diğer şahsın kuzeniymiş ama benim hiç haberim yoktu. Diğer şahıs instagramdan çocuğun beni takip ettiğini görüyor, çocuğa direkt bunu nerden tanıyorsun, konuşma bununla engelle falan demiş. Muhtemelen onun için kuzenine yazdığımı zannetti, ben de direkt kendisine mesaj attım “ne hakla benim hakkımda birine direkt hüküm verirsin? Ben senin çevrenin listesini çıkarmadım ya” falan yazdım “ne bana ne de çevremden kimseye yazma kadınsın diye bişey demiyorum beni zorlama“ gibi şeyler söyledi üstüne de “bundan sonra da kendinden 4-5 küçük çocuklara yazma” diyerek beni iğrenç bir ithamla suçladı bu lafı yüzünden kendimi çok kötü hissettim. Aylar önce yanaşmaya çalışmıştım bitti gitti kuzeninden ötürü şimdi bana böyle laflar kullanması çok ağır değil mi? bi erkek bi insanı neden sübyancılıkla suçlar ki?