- 19 Ocak 2015
- 23
- 1
- 3
- Konu Sahibi frankfurt3
Aslında ilişki bile diyemeyeceğim. 5 aydır beraberdik. İnternetten tanıştık. Farklı şehirlerde oturuyoruz ve ikimiz de ailemizden ayrı şehirlerde okuyoruz.Sıkılmadan sürekli mesajlaşıyorduk. Sonra birgün benim okuduğum şehre geldi (Abisi buradaydı). Buluştuk iki gün üstüste. Buluştuğumuzda güzel vakit geçiriyorduk. Birbirimizi seviyorduk ama farklı biçimlerde. Başlarda ikimiz için de sadece arkadaşlıktan ibaret olan ilişkimiz benim için farklı şeylere dönüştü. Ama bunun sorumlusu o. Sevgili olmadığımız halde beni öpmek istedi. Ben de sevdiğim için yanlış olsa da kendime engel olamadım. Bu buluşmadan sonra bir kere daha buluştuk. Zaman geçtikçe sevgili olalım demesini bekledim(Aslında sadece ismi yoktu ilişkimizin). Ama demedi. Sordum açık açık neden sevgili değiliz diye. Bana ilişki istemediğini söyledi. Anlam veremesem de bir şey söylemedim. Günler böyle geçerken ben de biraz üstüne gidiyordum. Neden sevgili olmadığımızla ilgili. Sonra bir gün eski sevgilisini unutamadığını söyledi. Artık konuşmamamız gerektiğini ve eğer sevgili olursak bitince daha çok üzüleceğimi falan. Gerçekten sinirlendim. Aslında ben de artık konuşmamız gerektiğini söylemiştim ama eski sevgilisini unutmadan benimle bir şeyler yaşaması gerçekten kırdı. Şunu da belirteyim hayatımdaki ilk kişi. Ne yapmalıyım ne düşünmeliyim bilmiyorum. Konuşmuyoruz. Yollarımızı ayırdık. Artık onu geri istemiyorum ama benimle oynayıp oynamadığını bilmek istiyorum. (Konuyu daha ayrıntılı yazmak istedim yanlış anlaşılmaması için)
Son düzenleme: