bir erkekten intikam almak

yagmur26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2007
89
2
86
Denizli
bir erkek sizi kırdı, incitti,onu her gördüğünüzde canınız yanıyor o ise herşey normalmiş birşey olmamış gibi davranıyor ve bu sizi daha da üzüyor ne yapardınız arkadaşlarkötükedihüsokötükedihüso

Bir insana verilebilecek en büyük ceza onu yok saymaktır bence... kendi kuyruğuyla kudursun dursun, tepki alamadıkça daha çok acıyacaktır canı.

Onun umursamaz davranısları sızı uzdugune gore,
belkı sızde aynı sekılde davranarak onu umursamadıgınızı gosterebılırsınız.
Konuyu bılmedıgım ıcın ancak bu aklıma geldı.

ne yaptida kirdi?
aciklarsan biraz daha etkili bir yorum yapilabilinilir.

aramızda bir yakınlaşma olmuştu biz aynı katta farklı işyerlerinde çalışıyoruz ve durumun bilinmemesi için çaba harcıyoduk ama sonradan hal ve harketlerinde değişiklikler olmaya başladı selam vermeden geçmezdi şimdi bazen görüyo bazen görmüyo ben bakarsam selam verirsem veriyo uğramıyo bizim büroya ve bunlar beni çok üzüyo bende onu üzmek istiyorum canı yansın pişman olsun beni görmezden geldiğine pişman olsun istiyorum:gitme:

Ben intikamlık bir olay göremedim acıkcası umursamayın sizde görmezden gelin olsun bitsin. :delphin:

size ne yaptı neler yaşandı bilemiycem ama her ne olursa olsun intikam kişiden kişiye
göre değişir intikam alsanız ne olacak ki o insan değişcek mi? ya da anlıycak mı?
onu yok saymak umursamamak en etkilisi.

bende tam olarak böyle yapmak istiyorum giyinip süslenip saçıma başıma kıyafetime daha özen gösterip böyle sürekli gözünün önünde olmak onu neler kaybettiği konusunda düşündürmek istiyorummm yıldız tilbe diyor ya güzel elbiseleri giyip kuşanacağım senin önünden geçip sana bakmayacağımm beni kırdığın gibi kalbini kıracağım yürü anca gidersinnnnnnn...

Çocukça düşünmüyorum dimi kızlar

Amonra 'dan yardım al, o intikam konusunda doktora yapmış biri :1:

Bilmem işe yarar mı ama kıskandır. Fazla cıvıtmadan özellikle onun olduğu yerlerde başka erkek iş arkadaşlarınla konuş, muhabbet et, arada erkek olanlardan yardım iste. Öğlen tatillerinde boş kalma, arladaşların çık, şuraya gittim buraya gidicem, buraya çağrıldım diye anlat bol bol. Ne kadar aktif, sosyal bir bayan olduğunu, hayatınının merkezind eonun olmadığını, ona endeksli bir hatun olmadığını göster. Aadm senle konuşursa konuş ama sıradan biriymiş gibi konuş, pek ilgili olma..

Siz ilgi gösterince her zamanki gibi bunun da bir tarafı kalkmış belli ki, kaçayım da hatun beni kovalasın derdinde. Oldu..şakkıdı

Son düzenleme:
ayy aklima geldi simdi..sordun madem yazayim bende.. bak dinle kizzzz..

eski sevgilimle ayrildigimizda..baya kotu seyler yasayip ayrilmistik filan neyse ben bi isyerine basladim..oda ayni isyerinde calisiyormuss megerr..haberim yoktu yaklasik 6-7 ay filan hic gorusmedigimizden..

bunda bir tripler aman bir gorsen..beni gorunce basini cevirmeler filan..halbuki kendi hep yalvaran ve hatali tarafti neyse..ilk baslarda zoruma gitti..e biraz kirginlik hafif duygusallikta vardi tabi o zamanlar..insan bari bi selam verir diyodum..bu havalar ne sen kimsin filan su anki hissettiklerin yani belki dahada fazlasi sevgiliydik nede olsa..

sonra aradan biraz zaman gecti bende bunu hic tinlamadim(zaten belli etmiyodumdaa) onunla karsilasinca hemen yön degistirmeler, gulerek gecmeler yanimdakiyle, bu hic yokmus gibi davrandim, ama gercekten bi sure sonra oyle hissediyodum cunku simdiki esimle birlikteligimizde baslamisti onun heyecani filan.. sonra bu benimle irtibata gecmeye calisti..isyerinden mail atmalar filan..bide yazmistiki aptal..boyle beni tanimamazliktan gelmen zoruma gidiyo filan..halbuki kendi yapiyodu bunu..bende hic tepki vermedim..sadece bi defasinda cevap olarak ay bilerek degil yaa neyse bundan sonra gorursem seni selam veririm is arkadasimsin nede olsa yazdim dahada zoruna gitmisti..yani bence en iyisi bu..:lepi:

Son düzenleme:
onu önemsemiyeceksin bakmayacaksın. kendisini bişey sanmış o kadar. sende ona asla yüz verme bundan sonra. gül eğlen ama ona asla bakma. sende kafanı çevir yürü bu çokda zor değil. ondan sonra sana yalakalanmaya başlar o zamanda sen umursama.

Aranızda bir yakınlaşma mı oldu, beraberliğiniz oldu mu?
Adı konmuş birşey olmamış anladığım kadarıyla,
bu durumda o kişi size karşı bir sorumluluk hissetmiyor olabilir.
Sizin derdiniz ,karşıdakiyle değil, sizin içinizde bence.
Madem sizi umursamıyor, siz de silip geçeceksiniz.
He adı konur, ilişki ilerler ve karşıdaki saçma sapan davranmaya başlar,
o zaman sizi anlarım, bu durumda bile yapacak birşey yok.
İlişki iki taraflı yürür, biri istemiyorsa yürümez.
Karşıdaki istemiyor demek ki, size de açıklama yapma gereği hissetmemiş heralde,
çünkü bir ilişki yaşamamışsınız tam olarak.

Back
X