Amonra 'dan yardım al, o intikam konusunda doktora yapmış biri![]()
Bak burdan, daha önceki yaptığı intikamlara :)
http://www.kadinlarkulubu.com/iliskiler-duygular-hayatin-icinden/378938-hic-intikam-aldiniz-2.html
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amonra 'dan yardım al, o intikam konusunda doktora yapmış biri![]()
bende tam olarak böyle yapmak istiyorum giyinip süslenip saçıma başıma kıyafetime daha özen gösterip böyle sürekli gözünün önünde olmak onu neler kaybettiği konusunda düşündürmek istiyorummm yıldız tilbe diyor ya güzel elbiseleri giyip kuşanacağım senin önünden geçip sana bakmayacağımm beni kırdığın gibi kalbini kıracağım yürü anca gidersinnnnnnn...
Çocukça düşünmüyorum dimi kızlar
Bunları düşünmeniz bile hala ona değer verdiğinizi gösteriyor..
sizi istemeyeni siz hiç istemeyin.Boşverin gitsin...[/QU
artık bende onu istemiyorum ama kahretsinki değer veriyorum ve birden hadi bitsin deyince bitiremiyorum kalbimde zaman alacak belki zor olacak ama artık dönüş yok bitti
Çocukça düşünüyorsunuz.
Aranızda bir ilişki bile başlamamış, demekki adamın hoşuna gitmemişsiniz ve vazgeçmiş, şimdi intikam planlarına ne gerek varki.
Giyinip süslenseniz ne olacak, sizi önemsese zaten uzaklaşmazdı. Ne yaparsanız yapın dikkate alacağını sanmıyorum, kaldı ki intikam alacak bir şeyde yok.
Bırakın, kendi işinize bakın, bir kişiye böyle takılmayın.
aramızda bir yakınlaşma olmuştu biz aynı katta farklı işyerlerinde çalışıyoruz ve durumun bilinmemesi için çaba harcıyoduk ama sonradan hal ve harketlerinde değişiklikler olmaya başladı selam vermeden geçmezdi şimdi bazen görüyo bazen görmüyo ben bakarsam selam verirsem veriyo uğramıyo bizim büroya ve bunlar beni çok üzüyo bende onu üzmek istiyorum canı yansın pişman olsun beni görmezden geldiğine pişman olsun istiyorum:gitme:
yok sayarim
bi insana en cok bu koymaz mi zaten.. unutulmak
yakınlaşmadan kastınız ne? elinizi mi tuttu, öptü mü, beraber mi oldunuz yoksa duygusal beklentileriniz oldu da buna yakınlaşma mı diyorsunuz? bu sorunun cevabı cevapların doğru verilebilmesi ve size faydalı olabilmesi için çok önemli bana kalırsa.
aramızda bir yakınlaşma olmuştu biz aynı katta farklı işyerlerinde çalışıyoruz ve durumun bilinmemesi için çaba harcıyoduk ama sonradan hal ve harketlerinde değişiklikler olmaya başladı selam vermeden geçmezdi şimdi bazen görüyo bazen görmüyo ben bakarsam selam verirsem veriyo uğramıyo bizim büroya ve bunlar beni çok üzüyo bende onu üzmek istiyorum canı yansın pişman olsun beni görmezden geldiğine pişman olsun istiyorum:gitme:
pardonda siz evli değilmisiniz ? daha önceki konunuzdan hatırlıyorum sizi.
evli olduğunuz için uzaklaşmıştır sizden.
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/370786-evliyken-baska-birinden-hoslanilabilinirmi.html
Cidden yaaa, verdiğiniz linkte evli olduğunu söylüyor arkadaş, şimdide kalkmış başka bir erkekten intikam almak için çare arıyor.
Arkadaşım evli barklısın, başkasıyla yakınlaştım o uzaklaştı falan diyorsun. Cidden tam olarak derdin ne senin anlamadım.
Bence ciddi anlamda kekleniyoruz gibime geliyor.
Cidden yaaa, verdiğiniz linkte evli olduğunu söylüyor arkadaş, şimdide kalkmış başka bir erkekten intikam almak için çare arıyor.
Arkadaşım evli barklısın, başkasıyla yakınlaştım o uzaklaştı falan diyorsun. Cidden tam olarak derdin ne senin anlamadım.
Bence ciddi anlamda kekleniyoruz gibime geliyor.