Bir erkekten intikam nasıl alınır

nehir_21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
429
54
68
Arkadaşlar merhaba çok uzun bir hikayem var ama kısaca özetlersem çok sevdiğim bir adam var. Hatta çocukluk aşkım. Aramızda hersey bitmisti cok iyi arkadas olarak konusuyorduk. Bir gün birden bire bana umut veren beni sanki hala seviyormus gibi sözler etti sonrasında bana hayatında birinin olduğunu söyledi. Inanamadım. Aradan 1 yıl geçmeden aldatildigini ve ayrıldıklarini ögrendim. Simdide bana diyor ki beni sen kadar kimse sevmedi bir yanım seninle birlikte olmam için sans vermemi söylüyor ama bisey hissedemiyorum bu yüzden sonucu kötü olup seni daha cok üzerim diye korkuyorum dedi. Ve daha bu benzer o kadar gel git yaptıki ben yediremiyorum kendime. Insallah aldatilirsin demistim birinci ahım tuttu. Ama ben burnunu sürtmek istiyorum. Bana canımm acıyor yeter demesini istiyorum. Hak etti bunu artık. Içim yoksa baska türlü sogumayacak. Yoksa yine ona olan sevgime yenilip kendi gururumu ayaklar altına alacağım. Ama ben bunu istemiyorum ona iyi bir ders vermek istiyorum. Biz kadınlar zeki ve seytanın topuklu giymiş versiyonları olarak bana yardım edin canlarım, parlak fikirlerinizi bekliyorum

Canım bana göre intikamını çoktan almışsın onun geri dönmesi zaten başlı başına bi olay.. Ki ama hala intikam alıcam dersende ben şahsen yakıştıramam içindeki hırsın kölesi olma derim. Bırak büyüklük asillik sende kalsın:))Hikayeni okuduktan sonra bahsettiğin kişi hakkında aklıma ilk gelende onunla bi yola tekrar çıkılamıycağı malesef erkek dediğin net olucak ne istediğini bilicek ben şahsen gelemiyorum böyle tiplere

Canlarım dediklerinizi bende düşündüm. Her şeye rağmen unutamıyorum onu ve içimdeki eksik kapanmıyor. Acı çekmek istemiyorum artık. Ben nasıl seni üzdüm demesini istiyorum. Ben çok üzüldüm bu zamana kadar ilk kez böyle bir şey istiyorum :( :( :( :( :(

Hiç gerek yok sana ben nasıl seni uzdum beni affet dese bile senin hayatında olamiyacaksa. Bence tüm yolları kapat ve önüne bak. Bu yapacagin sadece kendine eziyet etmek olur. Eğer basım yastıkta rahat olsun diyorsan hiç girme intikam işlerine. Yarın bir gün keşke yapmasaydim demekte var. En güzeli başını dik tut ve önüne bak. Hayır getirmez böyle erkekler. .

Içim sogumuyor rahat degilim yattigim yerde önüme bakamıyorum olmayacgnı bildigim halde garip bir umut var

Canim bende intikam almak istedim eski duygularina dondugunde terk edicektim ama noldu... yalanını yakaladım yine tabi intikam alicam diye kendimi kandirrken benimde duygular eskiye dondu suan uzulen yine ben oldum . Çünku sende sevgine yenilmenden korkuyosun bence hic oyle bi yola girme bence en iyi intikam umursamamk hatta hayatina yeni birini almak en iyisi

Beni seven birine şans verdim ama onada pişmanım beni mutlu etmek yerine oda üzüp aģlatıyorr garip bir hayat yaşıyorum. Ve cevremde herkes evlilik hayali kurarken sen hala böyle seylerle ugrasiyorsun ya insana ister istemez koyuyor. Simdi herkes diyecek hayat sadece bundan mı ibaret diye değil tabikide saglik en önemlisi ama aşk sevgi olmadan da olmuyor. Eger olmus olsaydi onca şair yazar bu kadar aşk hakkında yazmazlardı. Birde ben artik hayatim düzgün huzur icersin istiyorm cok yorgunum. Bende bu diyeceklerinizi tahmin ettim bende birine bunları derdim ama dedigim gibi onu görmezden gelemiyorum.. sosyal hesaplarmda yok ne yazıkki telefon numarasnı da aklıma kazıdm. Bos bir anımda gidecek kimsem olmuyor ona kosuyorum :KK61::KK61::KK61::KK61:

Bende ayni sekildeydim herseyimi ona anlatirdim simdi yine oyle istiyorum cunku yalnizim hala atlatmis degilim bu durumu ama forumdaki yazilari okuya okuya erkeklerden nefret ettim derdimi unuttum :)) sosyal medya hesaplarin neden yok ? Ac kullan sende .kendini bu kadar kapatman sana zarar verir . Sanirim herkesin boyle buhranli donemi oluyor zamanla gecicek insallah .Biraz mantigini dinle kendinle konus gerceklere bak gecmisten ders cikar .Bende surekli sans verdim mesajlarini hic cevapsiz birakmadim bi sure konusuyorduk sonra yine bir tartisma bitiyor yine basa donuyordu inan cok yiprandim bende guven gitti mi bir daha geri gelmiyor

Kendi hayatına bak mutlu ol, bırak adamla görüşmeyi.

Bende ayni sekildeydim herseyimi ona anlatirdim simdi yine oyle istiyorum cunku yalnizim hala atlatmis degilim bu durumu ama forumdaki yazilari okuya okuya erkeklerden nefret ettim derdimi unuttum :)) sosyal medya hesaplarin neden yok ? Ac kullan sende .kendini bu kadar kapatman sana zarar verir . Sanirim herkesin boyle buhranli donemi oluyor zamanla gecicek insallah .Biraz mantigini dinle kendinle konus gerceklere bak gecmisten ders cikar .Bende surekli sans verdim mesajlarini hic cevapsiz birakmadim bi sure konusuyorduk sonra yine bir tartisma bitiyor yine basa donuyordu inan cok yiprandim bende guven gitti mi bir daha geri gelmiyor
Yok canım sosyal hesaplarım var, ama sosyal hesaplarımda o yok :) bitmiyor geçmiyor benim hayatım şuanda hele o kadar karışık ki ama burası bana iyi geldi :) sanirim yavas yavas intikam düsüncesinden vazgeciyorum. Rabbime dua ediyorum o bilir herseyin hayirlisini yeterki bu boşluk hissinden kurtulayım

İntikamından canının yanması için seni seviyo olması lazım. Seni sevmiyosa naparsan yap canı acımaz. Boşuna kendini üzme mutlu olabilceğin insanı bekle. Neden en güzel günleri değmeyecek birinden intikam almak için harcıyosun ki.

Bence intikam fikriyle kendimizi kandiriyoruz bak ben denedim beni eskisi gibi sevene kadar beklicektim ama ben iyi davrandikca o sevgisini gostermeye basladi bende hemen fikrimden caydim onu uzemem bilmem ne hemen yelkenler fora cunku bende hala seviyorum engellemeye calissamda . O yuzden hic gerek yok kendi yolumuza bakmaya calisalim

Burasi banada cok iyi geldi heleki sorunlu iliskileri evlilikleri okudukca bakis acim cok degisti .

Burasi banada cok iyi geldi heleki sorunlu iliskileri evlilikleri okudukca bakis acim cok degisti .
Haklısın canımm ya, sevmiyorsa zaten takla atsan yaranamazsın. Bana bugün acaba şans versem mi diye düsündügnü söylüyor. En iyi cezanın onu arayıp sormamak oldugunu düsünüyorum bende ama icim sogumadigi icin hergün gece uyurken bile bir gün yolumuzin bir yerde kesistigini ve pisman oldugunu ama o anda da ben baska biriyle cok mutlu oldugumu dusunuyorum hep. Artık ne kadar yandıysa canımm. Ne sevgim bitiyor ne nefretim cok degisik duygular..

Haklısın canımm ya, sevmiyorsa zaten takla atsan yaranamazsın. Bana bugün acaba şans versem mi diye düsündügnü söylüyor. En iyi cezanın onu arayıp sormamak oldugunu düsünüyorum bende ama icim sogumadigi icin hergün gece uyurken bile bir gün yolumuzin bir yerde kesistigini ve pisman oldugunu ama o anda da ben baska biriyle cok mutlu oldugumu dusunuyorum hep. Artık ne kadar yandıysa canımm. Ne sevgim bitiyor ne nefretim cok degisik duygular..

O kimmiş ki sizin sevginizin üzerinden prim yapıyor bir de utanmadan acaba şans versem mi diyor...
Bence siz bu adama sevginizi fazla belli etmişsiniz ya eskiden ya bu aralar...
Sevmeyen adama ne yapsan işlemez ha bir de adam karaktersizse tabii....
Aynısı başıma geldi yeniden geri döndüğüme pişmanım artık aradığında bile açmam çünkü iki iyi davrandı diye bana yaşattığı o ayların acısını bir anda unutmama sebep oldu artık akıllandım.
İnan ki insan kendini kullanılmış hissediyor ve bu his inan ki onunlayken yaşadığın güzel anları bile anlamsız kılıyor...

Benzer durum yaşadım bende ne kadar sevgimi gösterdiysem o kadar kaçtı ben arayıp sormayınca unuttun beni oldu..intikam hiç düşünmedim ama senin dediğin gibi Ben nasıl üzdüm bu kızı diyr de pişman olmasını istedim..ama maalesef böylr bişey olmadı çünkü kendini hiç bi zaman suçlu olarak görmedi..bence o hiç olmamiş gibi hiç hayatına girmemiş gibi davran gör bak nasılda koyacak bu ona :)

Back
X