Arkadaşlar merhaba çok uzun bir hikayem var ama kısaca özetlersem çok sevdiğim bir adam var. Hatta çocukluk aşkım. Aramızda hersey bitmisti cok iyi arkadas olarak konusuyorduk. Bir gün birden bire bana umut veren beni sanki hala seviyormus gibi sözler etti sonrasında bana hayatında birinin olduğunu söyledi. Inanamadım. Aradan 1 yıl geçmeden aldatildigini ve ayrıldıklarini ögrendim. Simdide bana diyor ki beni sen kadar kimse sevmedi bir yanım seninle birlikte olmam için sans vermemi söylüyor ama bisey hissedemiyorum bu yüzden sonucu kötü olup seni daha cok üzerim diye korkuyorum dedi. Ve daha bu benzer o kadar gel git yaptıki ben yediremiyorum kendime. Insallah aldatilirsin demistim birinci ahım tuttu. Ama ben burnunu sürtmek istiyorum. Bana canımm acıyor yeter demesini istiyorum. Hak etti bunu artık. Içim yoksa baska türlü sogumayacak. Yoksa yine ona olan sevgime yenilip kendi gururumu ayaklar altına alacağım. Ama ben bunu istemiyorum ona iyi bir ders vermek istiyorum. Biz kadınlar zeki ve seytanın topuklu giymiş versiyonları olarak bana yardım edin canlarım, parlak fikirlerinizi bekliyorum