• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkekten intikam nasıl alınır

Benzer durum yaşadım bende ne kadar sevgimi gösterdiysem o kadar kaçtı ben arayıp sormayınca unuttun beni oldu..intikam hiç düşünmedim ama senin dediğin gibi Ben nasıl üzdüm bu kızı diyr de pişman olmasını istedim..ama maalesef böylr bişey olmadı çünkü kendini hiç bi zaman suçlu olarak görmedi..bence o hiç olmamiş gibi hiç hayatına girmemiş gibi davran gör bak nasılda koyacak bu ona :)
Çok teşekkür ederim o en iyisi ahh yapabileceğim bende inşallah ama zor kendini hatırlatıyor sürekli :)

Çok teşekkür ederim o en iyisi ahh yapabileceğim bende inşallah ama zor kendini hatırlatıyor sürekli :)
Kendini hatırlatıyorsa tepki verme yazıyorsa hiç yazma arıyorsa meşgüle verme de cvpta verme cevapsiz çağrı kalsın yoluna çıkarsa ilerle yolunda sıradan birini görmüş gibi davran ve yürü :))

Zor bir durum
Ama intikam almak sadece sana zarar verecek erkekler bizim gibi duygusal değil maalesef..
Yokmuş gibi davran
Çok mutluymuşsun gibi yap onun varlığının yada yokluğunun seni etkilemediğini hissettir.
Bence şu aşamada karşına düzgün biri çıkarsa tanı
Ve o bilsin ki onunla öylesine konuştuğunu sansın:KK23::KK23:

Aklın yolu bir ve bende sizin dediklerinizi yapmak istiyorumm. Ama ben o beni arayıp mesaj attiğin da tepkisiz kalamıyorum bu cok nadir oldu :((

Bir erkek umursuyorsa , onu gormezden gelmek bir sure intikam yolu sayilabilir.

Ama sevmeyen erkekten, umursamayan erkekten intikam alinabilecegini sanmiyorum. Sallamaz cunku deger vermiyordur. Etkilenmez.

Ne kadar sacma düşünceler. Seni aslında ıstemeyen birine saplanıp kalmışsın. Acı çektirmek istediğini söylüyorsun ama asıl acı çeken sensin ve bundan zevk alıyorsun. Çok dramatik bir durum senin için.
Kadınların en büyük yanılgısı sahip oldukları bazı basit duygu ve beğenileri AŞK sanmalarıdır.
RÜZGAR GİBİ GEÇTİ yi oku.
Bilmelisin ki, tüm kadınlar bilmeli ki; aşk sanılan şey kavuşulamadığında ölene dek büyük bir acı vererek devam eder. Oysa kavuşulduğunda çok zaman bunun aslında bir aşk olmadığı anlaşılır. Yıllarca süren ölümüne bir aşkın evlendikten 2 ay sonra bitmesi işte bundandır.
Sanırım biraz duygusal zeka eksikliği sözkonusu.
demem o ki, ardına bakmadan unut, yeni ufuklara yelken aç, çok ama çok güzel limanlar var.

en güzel intikam o yokmuş gibi davranman ve tüm iletişim çabalarını sonuçsuz bırakman olur

neden? iletişim kanallarını kapatmak ve yokmuş gibi davranmak ne kazandırıyorki?

çünkü her aradığında ulaşıyor kafasına estiği zaman görüşüyor ve sonra ortadan kayboluyor, rtada bir aşk yok, en iyisi o kişi yokmuş gibi davranmak :KK14:

Back
X