Bir erkekten mesaj aldim esimle paylastim..

gozde08

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
177
64
37
Eski is yerimden biri bana mesaj atmis. Calisirken de ne kadar asik oldugundan,anneligin beni guzellestirdiginden bahsetmis bu tarz seyler.. bir daha yazarsa esime soyleyecegimi soyledim ve sildim mesaji. Ama icim icimi yedi bir hadis okumustum es yanlis bir davranis yaparsa karisi yasar bu durumu diye :) bu bir paranoya da olabilir tabi. Sabah esimle bu durumu telefonda paylastim saka yapiyorum sandi ama ciddi oldugunu anlayinca 'ne diyorsun sen sabah sabah ya sinirimi bozma' demis mesajda. Tamam dedim bosver.. soylememeli miydim sizce?

Yanlış bir şey yazarsam Allahım günah yazma nolursun ama siz hadisi yanlış anlamış olabilir misiniz? Yani örnek veriyorum, kocası kadını aldatıyorsa kadın da aldattığı için mi aldatıyor? Bu arada eşinin tepkisi de ilginçmiş

Evet söylememeniz gerekirdi
Hadisi yanlış yorumlamışsınız kafanızda
Eşinizin o şahsı bulduğunu düşünün
Allah muhafaza neler yaşanacak
Ben yanlış anlamışım tarzı geri adım atın mümkünse

hemen söylemeseydin ikinci bir mesaj daha gelirse ozaman paylaşsaydın eşinle

Yasadiginiz olaydan yola cikip esinize hesap sorduysaniz cok sacma olmus cidden. Belki esinizle alakasi yok nasil bu kadar emin oldunuz?

Eski is yerimden biri bana mesaj atmis. Calisirken de ne kadar asik oldugundan,anneligin beni guzellestirdiginden bahsetmis bu tarz seyler.. bir daha yazarsa esime soyleyecegimi soyledim ve sildim mesaji. Ama icim icimi yedi bir hadis okumustum es yanlis bir davranis yaparsa karisi yasar bu durumu diye :) bu bir paranoya da olabilir tabi. Sabah esimle bu durumu telefonda paylastim saka yapiyorum sandi ama ciddi oldugunu anlayinca 'ne diyorsun sen sabah sabah ya sinirimi bozma' demis mesajda. Tamam dedim bosver.. soylememeli miydim sizce?
söylememeliydiniz .
Bence şaka yaptım deyin
siz işin ciddiyetinin farkında değil misiniz .
Mahkemelere mi yansısın olay .

Böyle bir şeyi söylemesenizde olurdu..
MAdem söylediniz neden telde mesaj attınız ki keşke yüz yüze söyleseydiniz..

abla sen o hadisi çok yanlış anlamışsın..eşin sen kadar ince olmayacaktır bak görürsün..

Bence telefonda hiç soylenmez adamın aklına kurt düşürüyor sun maden soyleyecektin yüzyüze olmanız gerekirdi! !

insanlar katil oluyor bu yüzden siz de eşinizi bir güzel gazlamışsınız Allah akıl versin. ya eşine sarkan bu adamı naapsın adam. size yakışan olayı bu seferlik kapatmak bir daha olduğunda eşinize sakin bir zamanda yüzyüze durumu anlatmak olmalıydı. bu davranışınız ergen kızların sevgilisini kıskandırmak için yaptıklarına benzemiş ve gerçekten olay kötüye gidebilir. Allah korusun.

X