Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama bu benim derdim olur .Senin derdin nedir?merhaba acaba bir erkekten soğumanıza sebep olan nedir?hani ufacık bişey bile sebep olur ya sizi ne soğutur?
Aynı şeyi yazacaktımAma bu benim derdim olur .Senin derdin nedir?
Buraya konu açma sebebin bu mudur?
Belki dert değil ama benim için çok sıkıntı veren bir durum.beni kıran ve hala umursamayan bi insanı hala gözümde büyütüyorum.ara ara soğudum tamam diyorum ama sonra yine başa dönüyorum malesef..Aynı şeyi yazacaktımbu kişiden kişiye değişir maddeler halinde yazılabilir sayfalar tutabilir . Derdi tam olarak ogrensek ?
Her yerden siler kuaför e spor a giderim yazın hava güzel tatile çıkarımBelki dert değil ama benim için çok sıkıntı veren bir durum.beni kıran ve hala umursamayan bi insanı hala gözümde büyütüyorum.ara ara soğudum tamam diyorum ama sonra yine başa dönüyorum malesef..
Bunları yapacak gücü bulamıyorum kendimde..Her yerden siler kuaför e spor a giderim yazın hava güzel tatile çıkarım
Belki dert değil ama benim için çok sıkıntı veren bir durum.beni kıran ve hala umursamayan bi insanı hala gözümde büyütüyorum.ara ara soğudum tamam diyorum ama sonra yine başa dönüyorum malesef..
Zamanın her şeye iyi geleceğine inancım sonsuz ama çabuk geçsin.zaten kendime olan saygımı yitirmemek için kendimi yeterince geri çektim ve onu görmezden geliyorum tabi içim öyle değil..inşaallah dediğin gibi olur her şeyBu yaşadıkların geçici bir süreç, bir böyle hissedersin, iki, taş çatlasın üç.. Eğer tüm cesaretini toplayıp, kendine saygını kazanmak uğruna, onu bırakıp hayatına yepyeni bir başlangıç yaparsan ileride çok şükredecek ve sana çok değer veren biriyle karşılacaksın.
O zaman hayatta ki gayen beni unursamayani bende umursamam olsunBelki dert değil ama benim için çok sıkıntı veren bir durum.beni kıran ve hala umursamayan bi insanı hala gözümde büyütüyorum.ara ara soğudum tamam diyorum ama sonra yine başa dönüyorum malesef..
Belki dert değil ama benim için çok sıkıntı veren bir durum.beni kıran ve hala umursamayan bi insanı hala gözümde büyütüyorum.ara ara soğudum tamam diyorum ama sonra yine başa dönüyorum malesef..
Sanırım kendime yeteri kadar değer vermiyorum ve bunun üstesinden gelmem için elimden geleni yapıyorum.dılarıdan gören güçlü sanır ama öyle değilimBunun sebebi kendinize yeterli kadar deger vermemen. Bunun sebebini cözmen lazim