Bir erkekten soğumanız için

merhaba acaba bir erkekten soğumanıza sebep olan nedir?hani ufacık bişey bile sebep olur ya sizi ne soğutur?
Ama bu benim derdim olur .Senin derdin nedir?
Buraya konu açma sebebin bu mudur?

Aynı şeyi yazacaktım :KK45: bu kişiden kişiye değişir maddeler halinde yazılabilir sayfalar tutabilir . Derdi tam olarak ogrensek ?
Belki dert değil ama benim için çok sıkıntı veren bir durum.beni kıran ve hala umursamayan bi insanı hala gözümde büyütüyorum.ara ara soğudum tamam diyorum ama sonra yine başa dönüyorum malesef..

Belki dert değil ama benim için çok sıkıntı veren bir durum.beni kıran ve hala umursamayan bi insanı hala gözümde büyütüyorum.ara ara soğudum tamam diyorum ama sonra yine başa dönüyorum malesef..
Her yerden siler kuaför e spor a giderim yazın hava güzel tatile çıkarım

Bu yaşadıkların geçici bir süreç, bir böyle hissedersin, iki, taş çatlasın üç.. Eğer tüm cesaretini toplayıp, kendine saygını kazanmak uğruna, onu bırakıp hayatına yepyeni bir başlangıç yaparsan ileride çok şükredecek ve sana çok değer veren biriyle karşılacaksın.

Samimiyetsizlik, iki yüzlülük... Bunu farkettiğim an yani kısacık saniyeler süren bi zaman diliminde resmen midem bulanıyor ama mecazen değil fiziki olarak midem bulanıyor :KK70:

Bu yaşadıkların geçici bir süreç, bir böyle hissedersin, iki, taş çatlasın üç.. Eğer tüm cesaretini toplayıp, kendine saygını kazanmak uğruna, onu bırakıp hayatına yepyeni bir başlangıç yaparsan ileride çok şükredecek ve sana çok değer veren biriyle karşılacaksın.
Zamanın her şeye iyi geleceğine inancım sonsuz ama çabuk geçsin.zaten kendime olan saygımı yitirmemek için kendimi yeterince geri çektim ve onu görmezden geliyorum tabi içim öyle değil..inşaallah dediğin gibi olur her şey

O zaman hayatta ki gayen beni unursamayani bende umursamam olsun

Yalan ve aldatma beni buz gibi yapar karşı tarafa bunu yapan insanlar bana hep aciz gelir ve ben aciz insanları hiç sevmem

Bu kişiden kişiye değişecek bir durumdur. Bir de işin içinde ilişkinin kendi dinamikleri var. Olayları bütünüyle incelemek gerekir.

Bunun sebebi kendinize yeterli kadar deger vermemen. Bunun sebebini cözmen lazim

Pis olmasi, ezikligi, asiri kiskanc olmasi, kendini begenmisligi, cimriligi veya savruklugu, olgunlasamamis olmasi, iki kelimeyi bi araya getirip muhabbet edememesi, veya cok geveze olmasi, yalan soylemesi falan felan

Benim soğumama neden olan da değersiz hissettirmesi, umursamazlık ve sosyal medyayı çok fazla kullanıp her kızın fotosunu beğenmesi

Back
X