• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir es dusunun ki

Öyle bir insanın benim hayatımda yeri bile yok.
Soruya güler geçerim o derece şakasını bile yaptırtmam,ben kendine sevgisi saygısı olan biriyim.
Çocuk vs de bahane etmem.
Ne diye çocuk bahane edilir ki?
Para ise zaten nafaka verecek mecbur,
Ağlıyor mu özlüyor mu babalarını görecekler zaten.
Ayrıca suç niye sizinmiş çok merak ettim.

Cok haklisin degmez adam zaten yurtdisinda ve nafaka bile yollamiyo cocuklar icin

Anlaşıldı orda vardir onun kurdugu bi düzeni. Ondan bu kadar rahat istemiyorum diyebiliyordur. O aldatmalarini kanitlayabilir misin peki? Avukata aldattığına dair kanitlar verirsen tazminat davası da açarsın.

esım 10 yılda 5 kez benı ıstemedıgını soyleyemezdı
onu en fazla 1 kez duymus olurdum oda bu kelımeyı 1 kere soyleme cesaretınde bulunabılmıs olurdu
uslub cok onemlıdır bı ınsanla hayatına devam etmek zorunda degıl kımse ayrıstıgı anlasamadıgı bıtırdıgı noktada evet acıkca soylemelı ama bunu yalap şap hale getırıp ıkı tarafda gurursuzlastırırsa ortaya boyle cırkın bı manzara cıkar

gurur onur en onemlı seydır su hayatda kendınıze boyle davranılmasına ızın vermeyın

Anlaşıldı orda vardir onun kurdugu bi düzeni. Ondan bu kadar rahat istemiyorum diyebiliyordur. O aldatmalarini kanitlayabilir misin peki? Avukata aldattığına dair kanitlar verirsen tazminat davası da açarsın.
Bizde yurtdisindaydik evimiz ordaydi orayi birakip geldim ben zaten
Bende elinin altinda biri olduguna eminim zaten ne kadar inkar etsede

Soruya güler geçerim o derece şakasını bile yaptırtmam,ben kendine sevgisi saygısı olan biriyim.
Iste biz tr de yiz o yurtdisinda nafakadan kaciyo geldigimizden beri ve zaten asla nafaka yollamicani soyledi defalarca

Bir eş düşünün ki siz aldatıp aldatıp duruyorsunuz ama o sizi hep affediyor. Oldu mu sizce? Şu çocuklar için katlandım mantığını asla anlayamadımç.Öyle bir babanın çocuklarına nasıl bir hayrı olacak merak ettim.

yaptığı hataların farkında olarak sizi suçlayarak içini rahatlatan klasik bir erkek tepkisi. çocuklar için katlandın. şimdi çocuklara rağmen katlanamıyorsun... anlatabildim inş. çocuklar için aç kalınır giymeyip giydirilir vs ama yanlış bir insana zaman harcamak çocukları mutlu etmez. siz annesiniz. ben annemi mutsuz görmek istemem.bunu yapan babam olsa bile.ilerde annemi suçlamazdım yani... niye babasız büyüttün beni diye.

Nafaka vermiyo iste yurtdisinda hala o ve kaciyo nafakadan biz turkiyedeyiz artik

yaptığı hataların farkında olarak sizi suçlayarak içini rahatlatan klasik bir erkek tepkisi. çocuklar için katlandın. şimdi çocuklara rağmen katlanamıyorsun... anlatabildim inş. çocuklar için aç kalınır giymeyip giydirilir vs ama yanlış bir insana zaman harcamak çocukları mutlu etmez. siz annesiniz. ben annemi mutsuz görmek istemem.bunu yapan babam olsa bile.ilerde annemi suçlamazdım yani... niye babasız büyüttün beni diye.
Yaptigi hatalarin farkinda ve beni suclayarak icini rahatlatiyo diyosun?

Bir eş düşünün ki siz aldatıp aldatıp duruyorsunuz ama o sizi hep affediyor. Oldu mu sizce? Şu çocuklar için katlandım mantığını asla anlayamadımç.Öyle bir babanın çocuklarına nasıl bir hayrı olacak merak ettim.
babasiz buyumesinler diye direndim herkes ana babasiyla gezerken onlarin boynu bukuk kalmasin diye

10 yilda 5 kez sizi istemedigini soyleyip terkeden ve 3 kez de farkli kadinlarla sizi aldatan esiniz hala sucu sizde bulsa napar ne dusunurdunuz
Sende ararım. Adam seni beş defa istemediğimi söylemiş terk etmiş. Üç defa aldatmış ve sen hala onunlasın. Demek ki bu şekilde yaşamak istiyorsun.

çocuklar babasız büyüyünce ne oluyo biri bana anlatsın ben de bileyim şu kadınların kendilerini aldatan döven eden heriflerle hala evli kalmasını?

şüphesiz hoş bişey değildir ama insanın bu kadar gururunu çiğneyip atacağı bişey değildir heralde şu babalık.

kaldı ki eşini düzenli olarak aldatan bi adam ne kadar iyi baba olabilir. zaten iyi bi baba ise boşansa bile çocuklarına sahhip çıkar.

burdaki kadınların çoğunun babalıkta anladığı adamın akşam eve gelip para filan bırakması bence.

algınızı değiştirin.

Back
X