• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir es dusunun ki

10 yildir istenmedigim halde burada ne isim var diye dusunurum. Cocugum icin bahanesine siginmamam gerektigini dusunurum.

10 yılda 5 kez seni istemeyen 3 kez (senin bildiğin belkide) aldatan adamdan 2 çocuk yapıp hala bu evliliği sürdürdüğün için
Yalniz birseyi kacirdin
Ilk beni terkedisinde aldatma yoktu
Af diledi birlestik bebekler o birlesmeden hemen sonra arka arkaya oldu
Diger terkedisler ve aldatmalar bebeklerden sonra oldu

Kendime oyle cok kiziyorumki bu degmeyen adami 2 kez ust uste baba yaptigim icin ama zaten hamileliklerimde cok cabuk oldu ve planli degildi
Dikkat edicektin baktın olmuyo bırakacaktin çocuk olunca insanın eli ayağı donuyo en azından bundan sonra dikkat et kendine yeni bir yol ciz zira bu adamdan sana Hayır gelmez Allah yardımcın olsun

Dikkat edicektin baktın olmuyo bırakacaktin çocuk olunca insanın eli ayağı donuyo en azından bundan sonra dikkat et kendine yeni bir yol ciz zira bu adamdan sana Hayır gelmez Allah yardımcın olsun
Yok bu kez kesin bitti zaten simdi kimle beraberse gitsin onun belasi olsun

Yalniz birseyi kacirdin
Ilk beni terkedisinde aldatma yoktu
Af diledi birlestik bebekler o birlesmeden hemen sonra arka arkaya oldu
Diger terkedisler ve aldatmalar bebeklerden sonra oldu
Heee bu haklı sebep mi oluyor canım.Adam seni terkediyor ama olsun aldatmadı şükür.Hem de özürdiledi arka arkaya bebek.Eeee sonra 5 kez istemedi 3 kez aldattı bunlara değil seni suçlamasına kızıyorsun.Haklısın 2 tane çocuk varAcından ölürsün boşanırsan.

Heee bu haklı sebep mi oluyor canım.Adam seni terkediyor ama olsun aldatmadı şükür.Hem de özürdiledi arka arkaya bebek.Eeee sonra 5 kez istemedi 3 kez aldattı bunlara değil seni suçlamasına kızıyorsun.Haklısın 2 tane çocuk varAcından ölürsün boşanırsan.
Sunu demek istedim bu aldatmalar bebeklerden once olsaydi zaten extra extra tedbir alir hamile kalmazdim

Yani boyle bir adama 2 kucuk cocuk icin bile katlanilmazdi oylemi? Cunku ben hep onlar anne babasiyla buyusun diye cektim bunca eziyeti
şimdi arayıp sormuyomuş bile. peki çocuklar mutlumuydu, onlar için katlandığına değdiğimi. evdeki sorunu hissetmiştir çocuklar

Back
X