5 yillik sanirim.hayir buyuk bir sorunlari yok bildigim kadariyla.aldatma ya da baska biri yok adamin nerde ne yaptigindan her zaman haberdardirNe iş yapiyormuş bu kadar yorgun olacak kadar ?
Bana işin içinde baska seyler olabilir gibi geldi. Evliliklerinde başka sorunlar var mı ? Bir de kaç yıllık evliler ?
Peki eşinde hastalık falan olabilir mi ? Erkekler böyle Konuları açmazlar pek5 yillik sanirim.hayir buyuk bir sorunlari yok bildigim kadariyla.aldatma ya da baska biri yok adamin nerde ne yaptigindan her zaman haberdardir
Durumdan rahatsızsa kendisi yanaşsın söylemesin. Aynı yatakta yatıyorlar etkileyebilir adamı. Ufak bir dokunuş uyandırır o şekilde yaklaşınca insanın içinden gelmez.
Evet bende bunu onerdim ama o kadar soyledikten sonra hala hicbirsey yapmayip ben yapinca reddederse gururum cok kirilir dedi.
Normal degil hiç.Ben eşime bu durumu sordum bir arkadaşımda bu konudan yakınıyordu çünkü.Agzını aradım bir erkek olarak ve eşim bana direk, aldatıyordur taş olsa çatlar,diye yanıt verdi.Ama ben ondan ziyade çocuk olduktan sonra eşinin değiştiğinin farkındaydım.Onlarda da böyle bir durum olabilir mi acaba.Yada eşinin sağlık açısından problemi olabilir.Doktora gitmesinde yarar var ama böyle sebeple giden erkek de nadir yani.
Benim arkadaşımda da gezip tozmada sorun yok ama cinsel açıdan soğumuş eşi sadece.Banyoda uzun kalıyor dikkatimi çekti Dedi büyük ihtimal kendi işini kendi görüyorBi sorun yoktur cunku olsa boyle bir durum var ondan oldugunu dusunuyorum derdi.beraberligimizde bir sorun yok oldugu zaman cokta mutlu oluyoruz birbirimizle diyor bende ne diyecegimi bilemedim
Bazene erkekler de isteksiz olabiliyor. Yeni bebekleri filan mı var?
Yok.aslinda adam cok bebek istiyordu arkadasim calistigi icin istemedi hep erteledi.
Acaba bu yuzden boyle yapiyor olabilir mi dedi hatta.ama artik istiyor soylemiste laf arasinda olabilir bebegimiz diye artik.
Cinsel acidan neden sogunur ki esten.Benim arkadaşımda da gezip tozmada sorun yok ama cinsel açıdan soğumuş eşi sadece.Banyoda uzun kalıyor dikkatimi çekti Dedi büyük ihtimal kendi işini kendi görüyor
Bir anda tiksinmeye başlamış.Dikkat ediyorum herşeyime ama yine de köprü çocuk olunca diyor.Anne gibi görmeye başlamış galiba.Cinsel acidan neden sogunur ki esten.
Yok canım ne alakası var. Bi isteksizlik oluştu işte. Kadın sürekli eşinden bekliyorsa adam sıkılmıştır. Öpmesini bile söylüyorsa demek ki hiç yanaşmıyor. Bu da erkeklerde isteksizliğe sebep oluyor. Şaka ile karışık kime söylersen aynı şekilde karşılık verir. Önemli olan kadın yanaştığında ne tepki verecek. Kolay kolay hayır demezler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?