Kimle konuayordun drmiş 5 sene önceki arkadaşından bahsetmiş numaralı bulmuş aramış diye , o da demiş 5 sene önceki arkadaşından gecenin 12 sin de mi arar diye, hemen kuzenime bak yine baaladın güvenmemeye demişPis kokular geldi burnuma.
E 1 saat konuşuyor da telefona bildirim geliyor ikinci bi kişi aradığında, ona rağmen dönmemiş herif. Gece gece iki erkek 1 saat ne konuşacak allasen?
Çok pis fikirler verirdim de taşlanırım vazcaydım
Ya bide kuzenim tüpleri patlamıştı çok mucizevi bir şekilde anne olmuştu en çokta ona üzüldüm bende çok şey düşğndüm ama işte dilim varması söylemeyetabiki de bir haltlar karistiriyor, daha ne kadar belli etsin pis adam.
E güvenmez tabi hareketleri şüpheli.Kimle konuayordun drmiş 5 sene önceki arkadaşından bahsetmiş numaralı bulmuş aramış diye , o da demiş 5 sene önceki arkadaşından gecenin 12 sin de mi arar diye, hemen kuzenime bak yine baaladın güvenmemeye demiş
Kesinlikle bende onu düşündüm ama imkansız gibi ele gecirsede şifre var işte kuzenim düm geçirmiş ele işte girememiş şifreden acamamısE güvenmez tabi hareketleri şüpheli.
O telefona bi şekilde ulaşması gerek.
Eşi duştayken falan telefonu araklasa bi telefoncuya götürse açtıramaz mı kiKesinlikle bende onu düşündüm ama imkansız gibi ele gecirsede şifre var işte kuzenim düm geçirmiş ele işte girememiş şifreden acamamıs
O da anladı ama işte kondururamıyor eşine böyle bişeyi ben sadece dinliyorum.Şu erkekler ne kafasız yahu.Sağır sultan biliyor artık telefon kaçırmak ne anlama geliyor.Hiç mi başka bişey düşünemezler hepsi aynı.Gel beni yakala diyorlar elleriyle.Sorsan hepsinden zeka fışkırıyor ama.
Eşi de anlamıştır.Senin söylemene gerek yok bence.O dertleşirse dinlersin.Çok müdahil olma derim.Pis adam.
Hiç bilmiyorum söylerim onaEşi duştayken falan telefonu araklasa bi telefoncuya götürse açtıramaz mı ki
Üzerine gidiyor sürekli tartısıyormus zaten , eşi de alışmıa en ufak bi şeyde işte sen bana güvenmiyorsunda bu yüzden vermiycem şifreyi diyor bende duydum bunu dünGüvenmemekte haklı, klasik erkek suç bastırma klişe lafları. Yok sen bana güvenmiyorsun yok kuruntu yapıyorsun. Kadının bir delili de var gece 1 saat meşgul olması telefonunun. Bence bu konunun üzerine gitmeli
Üzerine gidiyor sürekli tartısıyormus zaten , eşi de alışmıa en ufak bi şeyde işte sen bana güvenmiyorsunda bu yüzden vermiycem şifreyi diyor bende duydum bunu dün
Ben şöyle düşğndüm kuzenimin online sistemlerden kimle konuştuğuna bakacak diye vermek istemiyordu tlfnunuGüvenmez tabi.Bu hareketlerle güven mi sağlanır.Güvenince şifreyi verecekmiş pehh!Önce o güveni sağlayacak sebepleri versin.
nereye ne konu açacağımı sana soracak değilim.Bagimlisin degilmi buralara konu acmadan duramiyorsun.Sen olmazsan bir baskasi ama illa bise yazmalisin
Bosver sen kuzenin kocasini kendi kocani ne yaptin mesela cok severek evlenip babana aylarca seni vermedi diye kustugun dayagini yedigin sonra nasil olduysa hemen sehir degistirerek rezil ettigin gercekte sana tecavuz edip evlenmeye mecbur birakan daha once habersiz oldugun bir evlilik yapip onada tecavuz ederek evlilige zorlayn 70 bolumluk senaryolu kocan
Seni yeterince geren bir kocan varken sanane elalemin kocasindan
Sonun peacee benzeyecek benden soylemesi
Aynen.Belli ki bir halt yiyor ve bunu kuzenini suçlayarak bastırmaya çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?