• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir eski eş mağduru da benim..

Kadın 31 yaşında çocuğunu doğurmuş. Daha 2 yaşındayken adam kadını boşamış seninle evlenmiş. Sen de hamileyim diyorsun 21 yaşındasın. Adamla aranda 14 yaş var. Normal geliyor mu sana tüm bu olanlar? Çocuğunu 2 yaşında bırakan bir adam senin çocuğuna nasıl baba olacak? Karısını doğum yaptıktan 2 yıl sonra boşayan adam sen doğum yapınca ne yapacak? Koca adamla evlenirken niye düşünmedin? Adamın çocuğu o da tabii ki ilgilenecek.
Hep iki yaşında terketmiş yazdım ama şu an iki yaşında .

Kekleniyoz diyolla baksana hemsire :KK66:
Dogru oldugunu varsayarak aldirmasini oneriyorum ben de. Cok mu zengindi acep adam merakim seyoldu birden
Fake demiyoruz, geyik yapmıyoruz, üyelikle ilgili şüphelerimiz varsa kötü içerik yapıp bildiriyoruz, kızım sana söylüyorum gelinim sen anla gibi oldu ama bu uyarı herkese gelsin :KK14:

Kadın 31 yaşında çocuğunu doğurmuş. Daha 2 yaşındayken adam kadını boşamış seninle evlenmiş. Sen de hamileyim diyorsun 21 yaşındasın. Adamla aranda 14 yaş var. Normal geliyor mu sana tüm bu olanlar? Çocuğunu 2 yaşında bırakan bir adam senin çocuğuna nasıl baba olacak? Karısını doğum yaptıktan 2 yıl sonra boşayan adam sen doğum yapınca ne yapacak? Koca adamla evlenirken niye düşünmedin? Adamın çocuğu o da tabii ki ilgilenecek.
Hep iki yaşında terketmiş yazdım ama şu an iki yaşında .
Bosverin hic kafayi yormayin. Bir suru tutarsizlik var. Celiskili cumleler var.
Ayrildik diyor. Ayrildim ama doguracagim cocugu sahiplensin yeter diyor. Ben zatwn siddet goruyordum olmaz kararimi verdim evlenmeyecegim diyor.
Eee o zaman neden eski karisini takiyorsun ki diyorum. Adami seviyorum da seviyorum diyor.

Siddete ragmen... size olacaklari soyleyim. Ayrilmayacaklar cunku konu sahibinde o yurek yok. Ve bu akilla giderse daha cok konu acacak....

Bosverin hic kafayi yormayin. Bir suru tutarsizlik var. Celiskili cumleler var.
Ayrildik diyor. Ayrildim ama doguracagim cocugu sahiplensin yeter diyor. Ben zatwn siddet goruyordum olmaz kararimi verdim evlenmeyecegim diyor.
Eee o zaman neden eski karisini takiyorsun ki diyorum. Adami seviyorum da seviyorum diyor.

Siddete ragmen... size olacaklari soyleyim. Ayrilmayacaklar cunku konu sahibinde o yurek yok. Ve bu akilla giderse daha cok konu acacak....
Şeyma Subaşıgillerden mi acaba arkadaş? Bir yerde de çocuğu sahiplensin yeter demiş. E 21 yaşında üniversiteydi, yüksek lisanstı, yabancı dil, yok meslek, yok kariyer, iyi bir maaş, ev kirası, birikim yapmaya uğraşma vs vs kasacağına yap bi çocuk geleceğini garantiye al. Yoksa koca adamdan parası var diye bahsedip, “seviyorum, dövüyor ama seviyorum” diye bahsetmenin mantıklı bir yanını göremedim ben de arkadaşım. Nasıl bir mantıksa?

Yanı ortada cocuk oldugu ıcın normal sıklık dıye bısey olamaz ama bızı gotur getırler sınır bozucu hamıle olmasaydın ayrıl derdım ama sımdılık ses cıkarma bence, senınle evlılık dusunuyor mu?

Şeyma Subaşıgillerden mi acaba arkadaş? Bir yerde de çocuğu sahiplensin yeter demiş. E 21 yaşında üniversiteydi, yüksek lisanstı, yabancı dil, yok meslek, yok kariyer, iyi bir maaş, ev kirası, birikim yapmaya uğraşma vs vs kasacağına yap bi çocuk geleceğini garantiye al. Yoksa koca adamdan parası var diye bahsedip, “seviyorum, dövüyor ama seviyorum” diye bahsetmenin mantıklı bir yanını göremedim ben de arkadaşım. Nasıl bir mantıksa?
Bosverin, neresinden tutarsaniz elinizde kaliyor. Simdilerde bosanmis erkeklerle beraberlik moda sanirim. Sabahtan beri okudugum bu kacinci konu. Tek takintilari da eski es...tek dertleri... baska da dertleri yok...herseyleri gulluk gulistanlikmis gibi.

cunku seviyorum çok seviyorum..
Neden kendini sevmiyorsun? Kendini sevsen ne ona, ne kendine bu kötülüğü yapmazsın. Hayatını sev , geleceğini sev mesela.
Çocuğu ile hayat boyu bir bağ olacak , çocuk 2 yaşında da olsa 22 yaşında da olsa bu bağ artarak devam edecek.
Tavsiyem hayatından bu adamı ve karısını çıkart. Bebeğine gelince o senin kararın.
Ama dedim ya sana kimseyi değil önce kendini seversen hayatın yolunda gider

Neden kendini sevmiyorsun? Kendini sevsen ne ona, ne kendine bu kötülüğü yapmazsın. Hayatını sev , geleceğini sev mesela.
Çocuğu ile hayat boyu bir bağ olacak , çocuk 2 yaşında da olsa 22 yaşında da olsa bu bağ artarak devam edecek.
Tavsiyem hayatından bu adamı ve karısını çıkart. Bebeğine gelince o senin kararın.
Ama dedim ya sana kimseyi değil önce kendini seversen hayatın yolunda gider
Ama..
Kendimi nasıl seveceğimi bilmiyorum.

Ama..
Kendimi nasıl seveceğimi bilmiyorum.
Benim dünyamda en değerli varlık benim diye başla , hayatının bu evresinde ilk önce kendini ve geleceğini düşün. Gözlerini kapat ve 5 yıl sonra nasıl bir hayat istediğini düşün. Şu an hiçbirşey için doğru bir zaman değil emin ol. 21 yaşındasın hayatının en güzel olması gereken zamandasın. Bu tarz 3. Sınıf drama dizisi senaryosu tadında olayların içinde ne işin var senin ? Kimseyi değil sadece 5 yıl sonra hayal ettiğin geleceği ve kendini sev.

Benim dünyamda en değerli varlık benim diye başla , hayatının bu evresinde ilk önce kendini ve geleceğini düşün. Gözlerini kapat ve 5 yıl sonra nasıl bir hayat istediğini düşün. Şu an hiçbirşey için doğru bir zaman değil emin ol. 21 yaşındasın hayatının en güzel olması gereken zamandasın. Bu tarz 3. Sınıf drama dizisi senaryosu tadında olayların içinde ne işin var senin ? Kimseyi değil sadece 5 yıl sonra hayal ettiğin geleceği ve kendini sev.
Çol tesekkur ederim bu naif, güzel cevap için. gerçekten.

Çok zorrr bi durum çok benim eşimin eski eşide çook problemler cıkarıyordu çocuğa bi tlf aldık kurtulduk ve artık eşim onunla iletişime geçmiyor görümceme diyoruz o arıyor annesini mesaj atıyor şu gün şu saaat alacaklar diyr gidip alıyoruz.

Kıskanıyorsun, çok seviyorsun... Hmm... Yahu kadın el kadar çocukla senin dayakçı sevgilinden boşanmış, kendini kurtarmış. Sen kimi neyden kıskanıyorsun, o kadın bu adama bir daha döner mi?! Sen artık kendi derdine yan, adamı başına sarıp dayağını yiyen, bir de çocuğunu yola koyan sensin. Kadın kaçmış kurtarmış kendini.

Adam dövüyor sövüyor, belli ki bu tür sebeplerden boşanmış, hala böyle tiplerden çocuk yapıyorsunuz, battıkça batıyorsunuz. Vallahi nedense bayılıyorsunuz b.ktan hayatlar yaşamaya.

Kadın annesi ise adamda babası. Yapacak tabiki. Sizden ayrılsa sizede yaoacak

2yaşında bir bebeğin babasına çok ihtiyacı oluyor bunun için parasız olup olmamaları faktör değil. Bebeğini kucağına alınca anlayacaksın.

Selam arkadaslar.. yok evlenmeyi düsünmüyorum cünkü biz kendisiyle anlasamıyoruz siddet vb. gibi sorunlarımız var daha önce anlatmıstım.
Ve kıskanclık karsılıklı olarak hat safhada.
Evliliği o düsünmüyordu ama bebek olayından sonra konusurken olabilir aslında falan demeye basladı ama sırf bebek icin evlenmek istemesini ben kendime yediremiyorum.. Evliliğe ihtiyacım oldugunu sanmıyorum cocugu nüfusuna alsın bana yeter zaten ilgilenmeyecek sorumluluk almayacak birisi değil kesinlikle.
Bu arada ben kendi cocuguyla görüsmesin etmesin demiyorum.
Biz suan bi dönüm noktasındayız tekrar iyi bi çift olabilir miyiz bilmiyorum onu hala seviyorum eski esinden kıskanıyorum.
Belki de yanlıs bi karar verdim
Cocugu aldırmam lazımdı kimseye bir sey söylemeden
Bu adamdan da kurtulup hic bisey olmamıs gibi gitmem lazımdı..
ileride de hatırlayıp genclik hatası diyebilirdim belki.
Ama zaten böyle bir sey yapacagımı dusunuyor sanırım gunduzleri yanımdan ayrılmamaya calısıyor garip davranıyor biraz kac gündür.
Halbuki hic öyle bi niyetim de yoktu.. ama suan var. Allahım sabır ver ihsan ver. :KK43:

Bu adamın boşanmış olduğuna emin misin?
Evlilik düşünmüyorum modunu geçip doğruları konuşalım mı artık, belki daha faydalı olabiliriz sana

He

Evli çiftler aşıya, tatile herzaman birlikte gidemeyebiliyor.Artık boşanmışlar sonuçta belli ki kasıtlı yapıyor.
Her evli çifti bilmem, ben kendi evliliğimden bahsettim ayrıca çocuk doğduktan sonra ilk birkaç sene anne babaya çok düşkün oluyor bazı şeyleri anlamıyor, 2 yaşındaki çocuğa babasını her zaman görme imkanı varken neden göremeyeceğini açıklayamazsın çok küçük anlamaz. Ben kasıt olduğunu düşünmüyorum.

Anlatmaya gerek yok çocuk yapan herkes bunu er geç deneyimleyecektir.

Bak bunlar senin bi baskasina soyledigin şeyler :

"Kolay kolay kimseye yorum yapmam.
Belki fazla acımasızca gelecek söyleyeceğim sey.. eğer zamanınız varsa o bebeği aldırın ve bosanın. O hayat sizi mahvedecek, hep keşke diyeceksiniz, üzülen siz olacaksınız..

Tavsiyeler başkalarina verilmek icin var sadece degil mi? Bebegim kafayi mi yedin sen miniminicik halinle kendine yaptiklarina bi bak. Çabuk ol o çocuğu aldir. Hepimiz genc olduk ama sen baya kör olmuşsun. Cocuk aldirinca ölünmüyor benim de ayrildigim adamdan hamile kaldigimi ogrendigim oldu ustelik iki kez. Soyledin bilsin vicdan azabi ceksin ama git kurtar kendini ay her seyi gectim super luks hayatin yoksa 21 yasinda anne olmak o kadar agir gelir ki.. Bi hayal et kendini bezler kakalar içinde. Kendineu duzgun genc birini bul sevgi ayni evin içine girene kadar erkeklere bu kadar bel baglama. Özgürles ozgurlugun tadi hafifletir insani. Kalk hadi bugun hallet bu isi.

Back
X