• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir eski sevgili meselesi...

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Merhabaalaarr
Benim bir eski sevgilim var kendisi eski bir arkadasim bir sureligine gorusmuyoduk instagram yolu ile tekarar konusup sevgili olduk . 5 ay devam eden bir iliskimiz oldu kendisi cok uyumlu ve iyi bi insandi . Ozaman ben nisanlimdan ayrilali 5 ay fln olmus tu hazir degildim sevemedim hersye gozume batti goruntu olarak da begenmiyodum ve ustune mesafe de olunc ayrildim. O baska bi sehirde calisiyo . Daha sonra barismak istedim istemedi . Aylar sonra basima gelen ozel bi durumdan iyi niyetlerini iletti mesaj yoluyla sasirdimm ... sonra ayni sekilde bisey oldu ben yazdim . Sonra biz instagramda ara ara konusmaya basladik . Gelince goruselim fln ...konusuyoruz eski konular aciliyo ama adamin barismak icin ufacik istegi yok tu en son benimle birlikte biyerlere gitmek istedigini soyledi bende sevgili olmadigimizi uygun olmadigini soyledim oda bu bizim hayalimizdi icimde kaldi sen beni terkedince dedi ve tartisma cikti bana kötu bi söz etti . Hic konusmadik ta ki dün ben artik gidiyorum ise gidiyorum . Ozur dilerim sen hep benim icin degerlisin beni yanlis anlamani istemem kötu bi amacim yoktu birlikte biyere gidelim derken dedi . Ve bugun de bulustuk 1 saat . O cirkin gelen adam yakisikli geldi özlemisim resmen 1 saat az geldi bulaştuktan sonra yazmadi bende . Ve pazar gunu gidiyo ben sanki hoslanmaya basladim gibi is isten gecti ama o sevmiyo ve belkide hic sevmedi ki bu kadar rahat olabiliyo sizce ne yapmalıyım ya da onun amaci nedir ?

Merhabaalaarr
Benim bir eski sevgilim var kendisi eski bir arkadasim bir sureligine gorusmuyoduk instagram yolu ile tekarar konusup sevgili olduk . 5 ay devam eden bir iliskimiz oldu kendisi cok uyumlu ve iyi bi insandi . Ozaman ben nisanlimdan ayrilali 5 ay fln olmus tu hazir degildim sevemedim hersye gozume batti goruntu olarak da begenmiyodum ve ustune mesafe de olunc ayrildim. O baska bi sehirde calisiyo . Daha sonra barismak istedim istemedi . Aylar sonra basima gelen ozel bi durumdan iyi niyetlerini iletti mesaj yoluyla sasirdimm ... sonra ayni sekilde bisey oldu ben yazdim . Sonra biz instagramda ara ara konusmaya basladik . Gelince goruselim fln ...konusuyoruz eski konular aciliyo ama adamin barismak icin ufacik istegi yok tu en son benimle birlikte biyerlere gitmek istedigini soyledi bende sevgili olmadigimizi uygun olmadigini soyledim oda bu bizim hayalimizdi icimde kaldi sen beni terkedince dedi ve tartisma cikti bana kötu bi söz etti . Hic konusmadik ta ki dün ben artik gidiyorum ise gidiyorum . Ozur dilerim sen hep benim icin degerlisin beni yanlis anlamani istemem kötu bi amacim yoktu birlikte biyere gidelim derken dedi . Ve bugun de bulustuk 1 saat . O cirkin gelen adam yakisikli geldi özlemisim resmen 1 saat az geldi bulaştuktan sonra yazmadi bende . Ve pazar gunu gidiyo ben sanki hoslanmaya basladim gibi is isten gecti ama o sevmiyo ve belkide hic sevmedi ki bu kadar rahat olabiliyo sizce ne yapmalıyım ya da onun amaci nedir ?

eski sevgilin vardı
sonra bi nişanlın oldu
nişanlından ayrıldın 5 ay sonra eski sevgili tekrar sevgilin oldu
5 ay sürdü bitti
aylarca ayrıydınız
şimdi yine görüşüyorsunuz
sevgili olsaydınız onunla gidebileceğin! yere, sevgili değilsiniz diye gitmiyorsun
ve 20 yaşındasın!

onun amacı nedir bilmiyorum ama senin hayattaki amacın bu yaşta bunlar olmamalı maalesef

Adamı hiç gozum tutmadi bence sende dikkatli ol. nedir yani esin degil biseyin degil ne amaçla onunla tatile cikmani talep ediyor???
Arti sende cok hatalisin bak. hicbir insani yara bandi olarak kullanma. Bunu zayif insanlar yapar.
Ustelik 20 yasinda kendine ne gibi bir garezin varda bunca eziyetle ugrasiyorsun anlamiyorum. Once Oku gelistir kendini. Sonrasi olur zaten..

Merhabaalaarr
amacı laga luga sal gitsin inanma

Hep boşluktan bunlar.
Adam gitmeden son bir kez el atmış olaya nasıl fayda sağlarım diye.
Allah'ta yardımcın olmuş kurtulmuşsun
Hepsi bu.

5 ay boyunca uzak mesafe sevmediğin çirkin bulduğun biriyle hiç bulusmadan sevgili mi oldunuz? Ben mi yanlış okudum? Eğer öyleyse ikinizde tuhafsınız:KK51: Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş

Adam tutarsız geldi. İstediğini almak için şartları zorlamış belliki. Muhattap olma derim.

Back
X