Bir "eski sevgili" mevzusu

Aslında başta hoş olmaz diyerek gerekli tepkiyi vermiş.
Neden sonra duruşunu bozup gitsek mi acabaya bağlamış ki..

Kız aradı ya, "bizzat" yani lütfen kendisi çok önemli bir şahsiyet olduğu için. "Ayıp olmaz mı gitmesek?" diyor.

Yahu bi sakin
Yok yere aranızı bozmayın
Erkekler bizim kadar komplike düşünmezlerki
Gayet basit sıradan bi bulusma ve herkes gidiyor gibi düşünmüş belliki

Gidelim desen gidecek inanmıyorum ya. Baya baya meyilli gitmeye.Valla Astoriacim giderse tek başına hiç şaşmam haberin olsun .

Hayır,gitmezdim doğru.Ama sevgiliniz olayı ''arkadaşlar öyle toplanıyor'' olarak da görüyor olabilir,hani direk kızın merkez olduğunu düşünmüyor olabilir.Şahsen ben de ilk okuduğumda çok dikkat etmemiştim o ayrıntıya,siz özellikle kız için toplandıklarını tekrar yazınca fark ettim.

Bence burada tuhaf davranan kız.Israrla davet etmeye çalışması falan garip,insan biraz çekinmeli bence.Sonuçta arkadaş olarak görüyorsun,arkadaşının sevgilisinin rahatsız olabileceği ihtimalini de düşünmelisin.Ben kız arkadaşlarımın sevgilileriyle bile muhabbetimi elimden geldiği kadar seviyeli tutuyorum ki rahatsız olmasınlar,kim ne derece kıskanır ben nereden bileyim değil mi ? Pat diye arayıp ''hadi gel'' demek bana biraz tuhaf geldi Yüzyıllık arkadaşlık değil bu kimse birbirini kandırmasın Merak ediyor sanırım sevgilinizi hala.

Sevgilinizden empati yapmasını istemek dışında bir çözüm yok bence.

Tamam da onun adina duzenleniyor iste...kaldi ki onun adina olmasa bile boyle bir ex kizla ayni ortamda olmak anca sinirinizi bozar...muhtemelen rahat durmayacaktir

Ya zaten mantıklı, saplantılı olmayan bir insan bunu yapmaz ki. Erkek arkadaşım görmüyor yani, çok normal karşılıyor ona sinirleniyorum. Durduk yere aramız bozuldu.

Yahu bi sakin
Yok yere aranızı bozmayın
Erkekler bizim kadar komplike düşünmezlerki
Gayet basit sıradan bi bulusma ve herkes gidiyor gibi düşünmüş belliki

Ama öyle değil yani, alttan alırsam işler daha da kötüye gider.

Gidelim desen gidecek inanmıyorum ya. Baya baya meyilli gitmeye.Valla Astoriacim giderse tek başına hiç şaşmam haberin olsun .

Giderse bizim ilişkimiz de biter.

Tepki vermekle iyi yapmissiniz. Iyi ayrilmislar olsa da gecmiste bir iliski yasanmis sonucta. Arkadaslik durumlari illa ki rahatsizlik verecek biyerde ve bu iliskinize yansir. Eski eskide kalsin.

Simdi siz de gidip kizin kendisiyle guzel guzel tanisirsaniz ve kiz kotu niyetliyse bunu cok guzel kullanir ve bu tanismanin da verdigi rahatlikla erkek arkadasiniza "arkadasiz" adi altinda biyerlere davet etmeler, sohbetler vs olacaktir sonradan rahatsiz olursaniz siz abartiyor olursunuz. Iyisi mi tanismayin ve hic boyle seylerin önünü acmayin.

Tabi ki öyle zaten bu kız saplantılı. Bunu erkek arkadaşımdan duymadım, ortak arkadaşlarımız da kızla ilgili aynı şeyleri anlattılar. Yoksa erkek arkadaşımın kötülediğini düşünüp kıllanırdım. Birkaç kişiden aynı şeyleri duydum. Kız hiçbir arkadaşıyla görüştürmek istemiyormuş cinsiyet ayırt etmeden, "Biz birbirimize yeteriz" diyormuş. Her yere birlikte gitmek istiyormuş. Yurtdışında staj yaptığı sırada "Sen kimlerle kırıştırmaya gidiyorsun oraya" falan diye 1 ay boyunca darlayınca yurda döndüğünde ilişkiyi bitirmiş. Daha da kızın çok normal bir arkadaşlık kurmaya çalıştığına kendini inandırıyor, gerçekten cinlerim tepeme çıktı.

Tamam da onun adina duzenleniyor iste...kaldi ki onun adina olmasa bile boyle bir ex kizla ayni ortamda olmak anca sinirinizi bozar...muhtemelen rahat durmayacaktir

Durmayacak, biliyorum. Numarasını almış olması ondan da sinirime dokunuyor zaten.

Ben yine de cool davranmanız taraftarıyım
Ok gitmeyin tabiki gövde gösterisi gibi olur zaten ama sevgilinizi de suclamayın bunaltmayın :)

Ya arkadaşlık da yani birbirlerinde telefon numaraları bile yoktu bu zamana dek. Maksat eski arkadaşlar bu vesileyle görüşsün stili bir toplantı düzenleniyor ama işin merkezinde kızın şehre gelmesi var. Tabi ki de istemem, kız merkezde olmasa da istemezdim yani. Görüşmelerini istemememden daha doğal ne olabilir, bir zamanlar bir ilişki yaşandı sonuçta dediğiniz gibi. Ben eski sevgilimle buluşsam "Eee ama seninki kötü birisi rerörö" olurdu, keşke benim de iyi ayrıldığım bir erkek arkadaşım olsaydı da empatinin alasını yaşatsaydım. Çok sinirlendim.

Ben yine de cool davranmanız taraftarıyım
Ok gitmeyin tabiki gövde gösterisi gibi olur zaten ama sevgilinizi de suclamayın bunaltmayın :)

Bunaltmıyorum çünkü şu an konuşmuyoruz, küstük. İlk ciddi kavgamız.

Kız küsme sakın
Elin zillisinin kollarına atma sevgilini

Niye ki? Diretiyor mu hala gitmek icin ?

Niye ki? Diretiyor mu hala gitmek icin ?

Sanki aldatmış da ben basmışım gibi davranmışmışım, bu tavrı hak etmemiş. Kalbini kırmışım, "hatamı anlayana" (!) kadar aramamamı rica etti. Aramıyorum ben de çünkü hatalı değilim.

Eski sevgilisi sehre dondu diye sizinle kotu olacaksa bastan giderse gitsin. Küsse de kizsa da gitme o bulusmaya cunku o bulusmadan sonra asıl huzursuzluklar baslayacak. Daha kiz gelmeden baslamis "abartiyorsun"lara.
En sinir oldugum şeyler...

allah allah ne ilginc biseymis
Bulusmaya gitmez insallah yolunu yapmiyordur

Benden habersiz, tek başına giderse ilişki anında biter. Çok meraklıysa o kıza gidebilir yani. Hatalı olduğumu düşünmüyorum, geri adım da atmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…