Bir "eski sevgili" mevzusu

Bayılıyolar böyle beylik pozlar kesmeye ya sorsan her şeyin en iyisini onlar bilir ama popişlerinden donlarını alsak ruhları duymaz
Erkek milleti eğitilmezdir

Çok sinirlendim.
Ne kadar kötü ayrılık olmasa da, eğer şu an birisiyle ilişki içindeyse eski sevgilisiyle görüşmemesi gerektiğini bilecek bir birikime sahip olduğunu düşünüyorum sevgilinizin.

Ayrıca kalbimi kırıyorsun diyerek telefonu suratınıza kapaması da çok yanlış.
Sizin kötü kelimeler kullanacağınızı sanmıyorum, tepkisi aşırı geldi.

Bunca zaman sizin ona karşı anlayışlı olduğunuzu, kısıtlandığını hissedecek birşey yapmadığınızı okudum.

Hemen ilk pürüzde küslük yaşanacaksa demek bu ilişki çok olgunlaşmamış, sizin yapıcı olmanız sayesinde sorun çıkmamış izlenimi uyandı bende.

Tabii sadece yazılanları okumakla böyle bir çıkarım yapılıyor, sağlıklı bir sonuca ulaşılamaz bu şekilde.

Gitmek için mi küsüyor diye de düşünmüyor değilim...

Haklısınız kesinlikle. Zaten önceden de söylemiştim benden habersiz tek başına falan giderse geri dönülmeksizin bu iş biter.

Anlatmak istediklerimi yazmışsınız yazsam mı diye düşünüyordum ben de, ama olumsuz olmayayım dedim sonra. İlginç geliyor bana o kadar zaman bir sürü şey paylaşıyorsun sonra bir anda herkes gibi mi oluyor senin için o kişi. Demek ki umursamadan seviyorsun ve bitiyor bir görev gibi sonra başkası geliyor vs vs. Erkekler bence de bu konuda çok salak değiller eskiden öyle olduğunu düşünüyordum ben de. Ama inşallah söz konusu erkek saf kalanlardandır.

Ya gerçekten kendimi övmek için yazmıyorum, hiçbir yerden kısıtlamadım bu zamana dek ama bu arkadaş gruplarında eski sevgilisi var ben ne yapabilirim? Sen de gel bak gör bir şey olmadığını, onunla olacak olsa sen mi girerdin hayatıma falan bir sürü konuşuyor ama olay o değil ki. Giderse ilişkimiz biter, bu kadar netim.

bu süreçte süslen püslen mutlu mesut resimler yayınla sosyal medyadan. ben bu güzeli kaybetmeyim desin seninkisi. sosyal medyadan laf sokma sakın.

Kız amacına ulaşmış bence. Ben hiç iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. İyi niyetli olsa gelmeme isteğine zaten saygı duyardı.

bu süreçte süslen püslen mutlu mesut resimler yayınla sosyal medyadan. ben bu güzeli kaybetmeyim desin seninkisi. sosyal medyadan laf sokma sakın.

Hahaha hemen bir story atayım, "natural beauty" stili. Hoş naturel halimde pek iş yok ama

Kız amacına ulaşmış bence. Ben hiç iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. İyi niyetli olsa gelmeme isteğine zaten saygı duyardı.

Ya kesinlikle iyi niyetli değil, numarasını almış olması iyice sinirime dokundu zaten.

"Bir Astoria'ya sorayım, gelebiliriz" demiş erkek arkadaşınız.
Demek oluyor ki ‘benim açımdan sorun yok gelirim tamam astoria da kabul ederse.’
Bu saatten sonra gitmezseniz karşı taraf sizin sorun çıkardığınızı o nedenle gelmediğinizi düşünecek. Kıskançlık yaptığınızı düşünecek belki de.
En sevmediğim durum. Gitsen bir çeşit gitmesen bir çeşit. Kıza da gıcık oldum belirtmeden edemeyeceğim. Doldurmak niyetinde değilim ama üşenmeyip, telefonunu bulup ısrarla çağırması ve sizinle tanışmayı çok istemesi !garip!

Aynen arayınca "Bir Astoria'ya sorayım, gelebiliriz" demiş. Bana soracak ne var, ona delleniyorum. Benim eski sevgilim çağırsa ben ona sorsam koşa koşa gidecekti herhalde.

Ya ama bu saatten sonra heh gordun mu astoria nasılda kıskandi belki kavga bile ettiler diye dusunmelerine sebeb verir bu durum. Ne demek astoriaya sorayım ? Ne munasebet ya. Bu olayın sana sicramadan temizlenmesi gerekiyodu.[/QUOTE]
@BEGONFiL Kesinlikle katılıyorum yorumunuza. Şimdi gitmezlerse sebebi astoria olmuş olacak.

Ay bir de onu diyor bana. Neymiş kendi kendine iş yapmamış, Astoria'ya sorayım demiş, kötü niyetli olsa onu mu dermiş? Düşündükçe başka başka lafları aklıma geliyor sinirim bozuluyor, bir de bana "Hatanı anlayana kadar beni arama lütfen" dedi. Kesinlikle geri adım atmayacağım, çok meraklıysa gitsin eski sevgilisini görmeye benimle de ilişkisini bitirsin.

Bu kadar medenilik bana ters :) bence erkek arkadaşın da muhatap alıp cevap vermemeliydi. Müsait değilim diyerek kapatsaydi engelleseydi.

Bana da ters. Yokkk ama kız iyi niyetli, arkadaş toplantısı zaten, bak beni de götürüyor, bana sormadan iş yapmayacağını herkese söylüyor ama sanki ben aldatmış gibi tepki veriyormuşmuşum.

ben gitmeyeceğini düşünüyorum. ve seni arayacağını. sen aynen böyle kal story falan da atma bence hiiiç gerek yok. bi özlesin bakalım nasıl oluyormuş

Çok haklısınız.
Bu genişlik içeren sözde medeni duruma ben Ümit Besen Arabeskizmi diyorum.
Ayrılmışlar ama neredeyse "nikahına beni çağır sevgilim, istersen şahidin olurum" kıvamında arkadaşlık olmaz, gevşeklik olur bence.

Hiç taviz vermeyin, geri adım atmayın.

Bana da ters. Yokkk ama kız iyi niyetli, arkadaş toplantısı zaten, bak beni de götürüyor, bana sormadan iş yapmayacağını herkese söylüyor ama sanki ben aldatmış gibi tepki veriyormuşmuşum.

Sen diyeceğini demişsin gerisi ona kalmış artık.. hakkınızda hayırlısı olsun.

Teşekkür ederim, kesinlikle öyle bir niyetim yok. Zaten haklı olduğum da burada onaylanmış oldu objektif gözler tarafından.

Eski sevgilideki de ne azimmiş arkadaş, evlenseniz halay başı, nikah şahidi olmaya kalkar kesin

Astoria ben çok sinir oldum, hastaneyi basıp, sevgiline yapıp kaçmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…