- 3 Kasım 2011
- 1.351
- 3.134
- 333
- Konu Sahibi idilbilgeasya
-
Konu sahibi icin demiyorum ama var boyle garip insanlar.yok falan her hikayeme bakar filan koydugum an bakar yok kendi bir sey paylasmaz beni niye takip eder gibi yorumlari duyunca arkadas ortaminda instagrami kapattim benim arkamdan ne diyorlar kimbilir diyeAl benden de o kadar burda okudukça hikaye bakmaya korkar oldum herkes bir anlam yüklüyor benim dışımda gibi gelmeye başladı
Evet, çekinmeden bakıyor. Ben bir kere bile, sahte hesaptan bile bakamadım.Ozaman senin profilin herkese açık..bencede şu bakmalara anlam yüklememek lazımmış ben bunu anladım erkeklerin kafa farklı çalışıyor en mantıklı görünenin bile umurunda olmuyor açıp bakıyor yani..hani şey demiyorlar okadar laf ettim okadar şey yaşandı açıp bakarsam karşı taraf yanlış anlayabilir diye ince düşünmüyorlar.
Çok tatlısınız. Şimdiye kadar tatlı poposunu kaldırmışlar beyefendinin. Vücutlu, gösterişlidir kendisi. Ben asla bir adım atmadım ve atmayacağım. Aynen sizin gibi ben de gururunu paspas yapıp erkeklerin önüne seren kadınlara çok kızıyorum ve tüm kadınlar olarak onlardan alacağımız olduğunu düşünüyorum. Kocaman sevgiler.❤❤Yalnız hikayede ki gururlu kadına bayıldım. Burda genelde ayaklar altına alındığı halde mazoşist gibi, o adamların ayakları altında rüsva olan kadınları görünce kahroluyorum. Aynen böyle görmezden gelerek devam edin. Engel, çengel atmadan, umursamadan. Muhtemelen nabız yokluyor
Evet, çekinmeden bakıyor. Ben bir kere bile, sahte hesaptan bile bakamadım.Şöyle ki her zaman açık değil, nadiren açıyorum zınk yakalıyor ve bakıyor. Nasıl yakalıyor bilemiyorum.
Evet, çekinmeden bakıyor. Ben bir kere bile, sahte hesaptan bile bakamadım.Şöyle ki her zaman açık değil, nadiren açıyorum zınk yakalıyor ve bakıyor. Nasıl yakalıyor bilemiyorum.
Çok tatlısınız. Şimdiye kadar tatlı poposunu kaldırmışlar beyefendinin. Vücutlu, gösterişlidir kendisi. Ben asla bir adım atmadım ve atmayacağım. Aynen sizin gibi ben de gururunu paspas yapıp erkeklerin önüne seren kadınlara çok kızıyorum ve tüm kadınlar olarak onlardan alacağımız olduğunu düşünüyorum. Kocaman sevgiler.❤❤
İnşallah salya sümük geri dönerde görür gününü retro var simdi tüm eski sevgililer kapıda olur
Ama bak şu da var sen profilini açık tuttuğun için ona veya bir başkasına sayfana bakma şansı vermiş oluyorsun belkide bu şansımı vermemeli
Evet, kapatsam mı diyorum ben de.Bence profilinizi uzun süre kapatın kapak olsun. Çok merak ediyorsa arayıp sorar zaten hikayelerinizi
İnşallah salya sümük geri dönerde görür gününü retro var simdi tüm eski sevgililer kapıda olur
Evet, kapatsam mı diyorum ben de.
10 gün evvel açmıştım gizliliği zaten, hemen yakalamıştı döyüs. Kapatayım ben o zaman.Ben olsam kapatırdım. Hep böle davrandım herzamanda karlı çıktım
10 gün evvel açmıştım gizliliği zaten, hemen yakalamıştı döyüs. Kapatayım ben o zaman.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun sevgili arkadaşım.Bence en güzel cevap olur. Erkeklerin kendini hatırlatmak, unutulmamak için yaptıkları bu hareketlere sinir oluyorum. Ya adam olsun ya da defolsun. Eğer bir pişmanlığı varsa yakın zamanda arar zaten o zaman bakarsınız duruma. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur☺
Vay helal olsun kız sana. Hemcinsimle gurur duydum:) bırak sürünsün.Yaklaşık 1 sene ilişki yaşadığım, deli gibi sevdiğim, belki sevildigim, uğruna antidepresanlar içtiğim, ayrıldıktan sonra dünyaya küstüğüm ama bir kere bile arayıp mesaj atmadığım, ayrılık sinyalleri verdiği an direkt konuyu noktaladigim ve gururumdan bir daha adını anmadigim,kimseye sormadigim, benden sonra Rus bir kızla ilişkiye başlayan -bitti mi bilmiyorum- onsuz nasil yaşadığıma hayret eden megaloman eski sevgilim 1 hafta 10 gündür instagram hikâyelerime bakıyor. Acep sebebi ne ola kızlar?
EKLEME: Kızlar, özür dilerim. Takipleşmediğimizi yazmayı unutmuşum. Yani özellikle adımı aratıp profilime giriyor.
lYedekte tutma umudu var mı yok mu ona bakıyordur. Şimdi hayatınızda biri olmazsa boşta kalırsa kapınıza dayanır yok hayatınızda biri varsa boşa sizi arayıp kendi egosunu zedelemek istemiyordur.
Ruh sağlığımı yeni toparladım, tekrar almaya niyetim yok elbette güzel arkadaşım.Retro etkisi eskiler çıkar gelir ama gidici olur ,sakın bulaştırmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?