Bir "eski sevgili" sorusu da benden🤔

Al benden de o kadar burda okudukça hikaye bakmaya korkar oldum herkes bir anlam yüklüyor benim dışımda gibi gelmeye başladı
Konu sahibi icin demiyorum ama var boyle garip insanlar.yok falan her hikayeme bakar filan koydugum an bakar yok kendi bir sey paylasmaz beni niye takip eder gibi yorumlari duyunca arkadas ortaminda instagrami kapattim benim arkamdan ne diyorlar kimbilir diye

Yalnız hikayede ki gururlu kadına bayıldım. Burda genelde ayaklar altına alındığı halde mazoşist gibi, o adamların ayakları altında rüsva olan kadınları görünce kahroluyorum. Aynen böyle görmezden gelerek devam edin. Engel, çengel atmadan, umursamadan. Muhtemelen nabız yokluyor

Evet, çekinmeden bakıyor. Ben bir kere bile, sahte hesaptan bile bakamadım. Şöyle ki her zaman açık değil, nadiren açıyorum zınk yakalıyor ve bakıyor. Nasıl yakalıyor bilemiyorum.

Çok tatlısınız. Şimdiye kadar tatlı poposunu kaldırmışlar beyefendinin. Vücutlu, gösterişlidir kendisi. Ben asla bir adım atmadım ve atmayacağım. Aynen sizin gibi ben de gururunu paspas yapıp erkeklerin önüne seren kadınlara çok kızıyorum ve tüm kadınlar olarak onlardan alacağımız olduğunu düşünüyorum. Kocaman sevgiler.❤❤

Evet, çekinmeden bakıyor. Ben bir kere bile, sahte hesaptan bile bakamadım. Şöyle ki her zaman açık değil, nadiren açıyorum zınk yakalıyor ve bakıyor. Nasıl yakalıyor bilemiyorum.

Ama bak şu da var sen profilini açık tuttuğun için ona veya bir başkasına sayfana bakma şansı vermiş oluyorsun belkide bu şansımı vermemeli

Burdan da kocaman sevgi ve alkışlar. Dilerim çok mutlu olursunuz

10 gün evvel açmıştım gizliliği zaten, hemen yakalamıştı döyüs. Kapatayım ben o zaman.

Bence en güzel cevap olur. Erkeklerin kendini hatırlatmak, unutulmamak için yaptıkları bu hareketlere sinir oluyorum. Ya adam olsun ya da defolsun. Eğer bir pişmanlığı varsa yakın zamanda arar zaten o zaman bakarsınız duruma. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun sevgili arkadaşım.

Yedekte tutma umudu var mı yok mu ona bakıyordur. Şimdi hayatınızda biri olmazsa boşta kalırsa kapınıza dayanır yok hayatınızda biri varsa boşa sizi arayıp kendi egosunu zedelemek istemiyordur.

Vay helal olsun kız sana. Hemcinsimle gurur duydum:) bırak sürünsün.

Yedekte tutma umudu var mı yok mu ona bakıyordur. Şimdi hayatınızda biri olmazsa boşta kalırsa kapınıza dayanır yok hayatınızda biri varsa boşa sizi arayıp kendi egosunu zedelemek istemiyordur.
l

Ben de yalnız ama mutlu bir kadın imajı çiziyorum. Aslında tam olarak da öyleyim. Ayrılalı 1,5 sene oldu. Ilk başlarda çok zordu ama artık iyileştim ve hayatımın en güzel dönemlerini yaşıyorum. O ruh hastasını tekrar hayatıma almaya hiç niyetim yok ama insan yine de bir "haddini bildirme" hikâyesi istiyor be , gönül bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…