- 22 Ağustos 2016
- 552
- 1.455
- 113
- Konu Sahibi idilbilgeasya
-
Hayır tabii ki.Can sıkıntısı elbette.
Hikayeleri ona nispet yapmak için atmıyorsunuz umarım.
Kamyon arkası yazılar falan. Çünkü o tarz hareketler bence çok ucuz.
Muhtemen boşluktatir ve yeni sevgili bulana kadar sizinle zaman gecirmek istiyor.
İnstagram hikayenize bakma sebebi de ben burdayim, hadi tepki ver bakayim bana karsi duygun var mi)))
Eninde sonunda yazacak)))
Gururunuz ve azminizden dolayi da sizi tebrik ederim ...
Teşekkür ederim. Tüm kadınlar adına onur savaşı veriyorum megalomanın birine. Benden ona dair hiçbir hareket göremeyecek.
Takip etmeyip adınızı her gün yazıp muyemadiyen hikâyenize baksa o "takıntılı" olmaz da siz mi "takıntılı" olursunuz?Bu hikayeye bakma olayini fazla mi abartiyorsunuz acaba? Valla ben sıradan aciyorum cogu zaman, o kendi ilerliyor özel bir çabam yok. Biri dese ki bu benim hikayeme bakmis, amaci ne ola ki diye? Takintili herhalde diye düşünürüm.
Neden onu önemsendiğime işaret olabilecek bir şey yapayım? Engellemek gibi??? Ben hiç yokmuş gibi yaşıyorum.Madem gururlusun adını anmadın instagramdan silip engelle bu zor değil bence.
Takipleșmediginiz ayrintisini kacirmisim sanirim :))Takip etmeyip adınızı her gün yazıp muyemadiyen hikâyenize baksa o "takıntılı" olmaz da siz mi "takıntılı" olursunuz?
Takipleșmediginiz ayrintisini kacirmisim sanirim :))
Al benden de o kadar burda okudukça hikaye bakmaya korkar oldum herkes bir anlam yüklüyor benim dışımda gibi gelmeye başladıBu hikayeye bakma olayini fazla mi abartiyorsunuz acaba? Valla ben sıradan aciyorum cogu zaman, o kendi ilerliyor özel bir çabam yok. Biri dese ki bu benim hikayeme bakmis, amaci ne olabilir falan. Takintili herhalde diye düşünürüm.
Orayı yazmayı unutmuşum, birbirimizi takip etmiyoruz.Birbirinizde ekli olduğunuz için hikayelerini görüyor değil mi ? Eğer öyleyse çok normal değil mi görmesi bakması.
Evet, tek bir cümle ile derdimi anlatmaya çalıştım.Öh konuyu özneyle doldurmuşsunuz neredeyse
Can sıkıntısından bakıyordur, biraz daha sıkılırsa sizi bir yoklar mesajla.
Orayı yazmayı unutmuşum, birbirimizi takip etmiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?