Bir etek aldm 100 ekilde giyiliyor

sukurnaz

Guru
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
8
0
286
İzmir
hanımlar gittigidiyordan süper bir etek aldım kumaşı bir harika yanında bir cd ve broşür gönderdiler bir çok farklı şekilde giyiliyor..Şimdiden 4ünü denedim gören bayılıyor :) XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Türkiyede yeni satışına başlanmış.ayrıca youtube da da videolarının bir kısmı yayınlanmış. joyafashion 1 ve joyafashion 2 yazarak izleyebiliyorsunuz!!! Süper...alkisalkisalkis

Son düzenleyen: Moderatör:
how to wear a basınarkadaşlar orada giysiler var giyim şekillerini görmek istediklerinize tıklayın okla ilerletin ama ben pek beğenmedim ya bana göre değil

foto ekleyebilirmisin?
merak ettim.bi ara gülben ergen tanıtım için öyle bir etek giymişti.ama benim tarzım değildi.
yani etek şekilden şekile giriyor ama sanki üstüne bi çarşaf sarmışsın gibi görünüyordu.3-4 şekil fena değildi.onun dışındakiler 5 para etmez şekillerdi.

al o eteği önümüzde ki 10 sene etek alma nede olsa 100 şekilde giyinile biliyomuş:)))

100 şekil biraz abartı yawwww ama yinede değişik olduğu kesinnn

alkisalkisalkisBir etek 100 şekilde nasıl giyilir ki? etek etektir, giyersin çekersin fermuarı tamam işte..

Etekle pek aram olmamasına rağmen meraklandım şimdi, topic sahibesi arkıdeş..

alkisalkisalkisalkisalkisalkis Aaa alkış simili gelmiş..alkisalkisalkisalkisalkisalkis Deneme alkisalkisalkis

Son düzenleme:
evet canım baktım ama beğenmedim. ne varmış yani düz bi kumaş al, ister orana sar, ister burana sar. al sana değişik şekiller. tırzım deeel. şakkıdı

Beden yok arkadaşlar bağlamalı giyiliyo o yüzden de beden problemi olmuyo. ayrıca sadece etek olarak 100 şekilde değil tabiiki elbise de olabildiği için farklı şekiller çıkıyor ortaya..

bende tv de görmüştüm bi ara
ama kullanışı nahıl onu bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…