- Konu Sahibi MinnieMoussy
-
canım sana seni psikoloğa götürelm demişler yanlış anlama ama bence asıl onların bi psikoloğa ihtiyacı var. bende evden çıkan birisi değilim bi gün okuldan bi yarım saat geç gelsem annemden ne azarlar işitirim. sen ne yapmışsında senin gibi evlat olmaz olsun demişler... böyle ailelerde yaşamak gerçekten çok zor canım Allah yardımcın olsun...
bilirim o duyguyu bende annemden çok dayak yerdim babamdan daha bi fiske tokat görmemişken bi gün elinin tersiyle bi tokat atmıştı bana. halada unutmam. insan beklemediği birinden bunu görünce çok üzülüyor. bi ara bende seninle aynıydım bi evde sıkışmış vaziyette. eski arkadaşlarını ara. dertleş biraz. eminim ferahlarsın.sağolun. keşke gitselerde bir terapiste anlasalar hatalarını. hiçbirşey değil ama annemin vurması çok ağrıma gitti, beni derinden yaraladı.
neyse önce sakinleş , sen neden açık liseye gidiyorsun bütün gün evde kim olsa bunalır ben bile şöyle .çıkıp yürüyüş yaparım köpeğimle ,denizde yüzerim ki sen gençsin arkadaşınla buluşursun dedikodu yapma ihtiyacın olur bence bu piskolog olayını kabul et zaten piskolog seni değil aileni suçlar ,sende herşeyi anlat ,içini dök, ancak bu şekilde olmayanlar gözükmeyenler konuşur,içine kapanık olman iyi değil, kendine ,özsaygın dahi olmaz ,sebep aile baskısı
bilirim o duyguyu bende annemden çok dayak yerdim babamdan daha bi fiske tokat görmemişken bi gün elinin tersiyle bi tokat atmıştı bana. halada unutmam. insan beklemediği birinden bunu görünce çok üzülüyor. bi ara bende seninle aynıydım bi evde sıkışmış vaziyette. eski arkadaşlarını ara. dertleş biraz. eminim ferahlarsın.
evet öyle yapacağım birilerine anlatmaya ihtiyacım var. buraya yazmak bile iyi geldi. keşke şiddet denen şey hayatımızda hiç olmasa. hem söz ile hem fiziksel şiddet insanı darma duman ediyor. hele bunu yapan ailense.
canım benim ne kadar içten anlatmışsın umarım yoluna girer her şey. Bence psikoloğa götürme tekliflerini kabul et hem bi profesyonele anlatırsın hem o psikolog ailenlede konuşur daha faydalı olabilir seni anlayıp sana hak vermeleri açısından. evden çıkmadığını ve okulu önceden bıraktığunı da söylemişsin yaşıtlarına göre farklı bir hayat , açıktan okuyormuşsun azmin için tebrik ederim umarım üniversiteye felanda devam edip kendi hayatını kurarsın. Ama emin ol anne baba bile olsa kırdıkları kalp incittikleri duygular yanlarına kalmaz... :))
canım benim ne kadar içten anlatmışsın umarım yoluna girer her şey. Bence psikoloğa götürme tekliflerini kabul et hem bi profesyonele anlatırsın hem o psikolog ailenlede konuşur daha faydalı olabilir seni anlayıp sana hak vermeleri açısından. evden çıkmadığını ve okulu önceden bıraktığunı da söylemişsin yaşıtlarına göre farklı bir hayat , açıktan okuyormuşsun azmin için tebrik ederim umarım üniversiteye felanda devam edip kendi hayatını kurarsın. Ama emin ol anne baba bile olsa kırdıkları kalp incittikleri duygular yanlarına kalmaz... :))
kendine ekstra hobiler edinebilirsin yakın bi yerlerde bi kursa git,yada benim gibi resim yap. bi blog aç,kitap oku kişisel gelişimle ve olumlamalarla ilgili. kendine ayırdığın zaman seni mutlu edicektir. =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?