- Konu Sahibi MinnieMoussy
Ben 18 yaşındayım. Ve ailemle çeşitli problemlerim var. Özellikle son 1 haftadır sürekli kavga ediyoruz. Bir abim var o da eve doğru düzgün gelmez evde olduğundada kıyamet kopsa odasından dışarı çıkmaz. Ben hep anneme bağlı büyüdüm bir çeşit ana kuzusu gibiyim. Onsuz uyuyamam bile. Ama babamla hep daha uzak bir iletişimimiz oldu. Babam hep anneme yaranmaya çalışır, annemle kavga ettiğimizde hep beni suçlar hatta herşeyde beni suçlar. En son ki kavgamız çok fena oldu. Yarın doğum günüm giyecek bişeyler almak istedim ve babam herzamanki gibi para vermedi. Annem hep en pahalı yerlerden alışveriş eder ama bize gelince para olmaz. Ben de parladım tabii. Sonra annem geldi hayatımda ilk kez bana el kaldırdı. 3 kere tokat attı ve hemen ardındanda babam vurdu. Senin gibi evlat olmaz olsun dediler. Ama ben bu zamana kadar onları üzecek hiçbişi yapmadım. Ne alkol kullanırım ne sigara kullanırım hatta evden bile çıkmıyorum çoğu zaman. Bir türlü memnun olmadılar bizden. Liseyide açıktan okuyorum yani Şu an şehir dışına gitme gibi bir imkanımda yok. Sıkıştım kaldım bu evde. Annem ve babam o kadar bencil ki hep kendilerini düşünürler. Evden sabah çıkar akşam girerler ve akşama kadar bir dolu torbayla eve gelip bize de para yok derler. Bu yaşta dayak yemek çok ağrıma gidiyor. Dışarda görseniz ne modren bir aile dersiniz ama bir de evin içini görmek gerek.Babam yapsa daha öncede yaptığı şey ama annemin vurması beni çok yaraladı. Çünkü ona değer veriyordum. Onlar vurunca doğal olarak sinirlenip eşyaları fırlatıp odaya kapandım. Bunları yapıp sonra hiçbişi olmamış gibi yanıma geliyorlar ve seni bir psikoloğa götürelim diyorlar. Babam bir babaya göre o kadar çok konuşup beni suçluyor ki dayanılmaz bir hal alıyor. Saatlerdir ağlıyorum bunları kimseye anlatamam. Yazmak daha mantıklı geldi. Bazen ölmek istiyorum ama öldüğümdede rahat edemeyeceğimi biliyorum. Tek dayanağım annemdi o da bana vurmaya başladı.bize nasıl davrandıklarını anlattığımda dinlemeye bile tahammülleri yok. Bizimle kavga etmedikleri zamanlardada birbirleriyle kavga ediyorlar zaten. Biraz para azalınca annem babama söylenmeye başlıyor ve kavgaları büyüyorda büyüyor. Çok korkuyorum ani bir sinirle yanlış şeyler yapmaktan. Çünkü sabrımı zorluyorlar. Ne yapacağım o kadar çaresizim ki