Evet zaman zaman tek başına da eğlenebilmeli insan hatta bazen sadece kendine ait özel anlar planlamalı ama bunu her zaman yapmayın çünkü bazen bu ayrı takılmalar erkeklerin çok hoşuna gidiyor. Evlilik birlikte zaman geçirmektir. Eşinizle de program yapın mesela üç günlük yanlız bi tatil planlamak değil belki bir cumartesi gezmesi.bende eskıden yalnız sınemaya gıder yalnız alısverıs yapar kendıme harıka bır mekanda yemek ısmarlardım.evlendım.şimdi eşim olmadan hıc bısey yapamadıgımı anladım...bu duruma cokk sınırım bozuluyor.aklıma dank ettı yazdıklarınız...bıseylerı degıstırmem lazımmm
Eşinin maaş kartını almak nasıl oluyor ya. Srn çalışmak zorunda değilsin evlilikte iş paylaşımı yapıldığını varsayalım çalışmak erkeğe işlemek kadına düşüyor. Sen ekstradan bir hizmet yapıyor ve çalışıyorsun hal böyleyken maaş kartını almak nasıl oluyor? Eşinize durumu güzelce izah edin benim çalışmam sana yardım amaçlı yoksa bu evin maddi gelirini sağlamakla yükümlü olan evin ihtiyaçları karşılanmadığında mahcup olması gereken sensin deyin. Kesinlikle bu cümlenizi kavgaya dönüştürmesine izin vermeyin. İnanılmaz derecede sakin olun ve maaş kartını fırlatıp attığı zaman hemen sessizce alın gurur yapmayın. O size ait. Ama kesinlikle sessiz olun kavgaya dönüştürmesine izin vermeyin bağırıp çağırırsa sinir krizleri geçirirse bile sessizce bekleyinBu yazılanları okuyunca resmen aglayasim geldi çok üzülüyorum bu halde olmaktan çaresizlik gibi geliyo tek birsey istiyorum mutlu olmak ama olmuyo daha 1 yıl bile olmadı şiddet yok aramızda ama psikolojik şiddet en beteri gibi evde yokmus um gibi davranıyo eşim tv ve int delisi azıcık soylendigimde bağırıp cagiriyo bi kahve içmek bunu bile yapmamak suan evimiz yok kiraciyiz eşim ev alicaz diye çok cimri ama aşırı gidip kendime bir kahve bile içeriyorum ki çalışıyorum maaş kartını istedim gecenlerde kıyamet koptu evde çok çaresizim sadece yol parasıyla ise gidip geliyorum
Uzun yıllar süren mutlu evlilik hikayelerini, Boşanma, boşanıp kendi ayakları üzerinde durma, boşanıp özgürleşme hikayelerine tercih ediyorum. Bu çok etkili oldu arkadaşlar eşimi asla sevemem diyordum hala çok aşık sayılmam ama eskiye nazaran geberiyorum aşkımdan
rica ederim. Evet benim de düşüncem kötü bir evliliği sonlandırmadan önce iyileştirmeye çalışmak ama kendi evliliğimde ve diğer evliliklerde gördüğüm kadarıyla bu iyileştirme çalışmaları hep klasik kalmış. Sabret, alttan al falan... Eşler hala birbirinin hatalı olduğunu düşünüyor sadece birbirine sabrediyor. Maalesef evlilik bu şekilde iyileşmiyor. Bakış açımızı değiştirmek gerekiyor bazen karşımızdakini olduğu gibi kabullenmek bazı noktalarda bir olup bazı noktalarda ayrı düşünmek gerekiyor. Ben kişisel gelişime şu olumlamaları öğrenmeye çalışarak başladım hani şu evrene ne gönderirseniz o size geri döner yaklaşımı ama sadece fikir ediniyorum mesela olumlamalardan şimdiye kadar aldığım tek şey oğluma olumsuz cümleler kurmamaya çalışmak ve bol bol şükretmek. Şükretmek şükredecek sebepleri kendinize hatırlatmak çok işe yarıyor gerçekten. Mesela canım birşey istediğinde bunu alabiliyorsam çok şükrediyorum eşim çalıştığı için. Hem eşim de o an bana çok sevimli geliyor.seummu konu o kadar güzel ve yararlı olmuş ki önce sana teşekkür etmek istiyorum boşanmaktansa evliliği doğru bir şekilde yürütmek en güzeli.allah yardımcımız olsun. sana bir şey sormak istiyorum kişisel gelişim için neler yapıyorsun anlatabilirsen sevinirim
Karamsar yaklaşıyorsun bence. Dünya yuvarlanıp gideceğiz katlanacağız denilecek bir yer gibi gelmiyor bana. Dünya güzelliklerle dolu. Ben ilk olarak kötü olmayan bir gün daha ömrümden kazanmaya çalışarak başladım. Tabii ki benimde her günüm bir değil tatsızlıklar da çok oluyor mesela ama çok zor günler geçirdim şak diye düzelmeyi beklemiyorum sadece her gün biraz daha iyileşmek benim amacım. Eskiden oğluma her gün kızardım şimdi öyle değilim mesela bu benim için çok büyük bir kazanç. Eşimi görmeye bile tahammülüm yoktu şimdi çok daha farklı. Kötü anları kısa kesmeye güzelleriyse uzatabildiğiniz kadar uzatmaya bakın. Kavgaları haklı olduğunuz halde şak diye kesin mesela. Eşinizle birlikte içtiğiniz kahveleri büyük fincanlara yapın bunun gibi :)kendi iç sesim gibi okudum yazdıklarınızı
erkekler de biz kadınlar gibi bu detayları düşünse keşke
mutlu olmak ve mutlu etmek için kararlar verse uygulasa keşke
dünya işte yuvarlanıp gideceğiz..
maşallah çok duygularınız çok güzel ifade etmişsiniz
bence şanlısınız herkes kendi şansını yaratır ama bende evliliğime verecek şans kalmadıı oğlumla hayata tutunmaya çalışıyorum evet şimdi huzurluyum ama zaman ne gösterir bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?