• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir evlilik yapmış sorun olur mu ?

hemde çok severek evlendik, iş yerinde tanışdık bir sene çıktık ve evlendik,, şimdide bebeğimiz olucak hayırlısıyla. çok şükür aramızda büyük sevgi ve en önemlisi saygı ve ilgi var. Allah herkese nasip etsin bir kadın bundan başka daha ne ister ewt maddi açıdan çok çok çok yüksek değil ama Allah şükür hiç birşeyde eksik etmez ailemde çok destek kendisinide çok sever bende onun ailesini çok seviyorum. sakin anlayışlı bir eşim var allahıma bin şükür ve en önemli ailesiyle zaman geçirmeyi seven öyle arkadaşlarla çıkayım oturayım bilmem ne gb yok hep ailecek çıkarız ve ben 27 eşim 38 yaşında

Selam kizlar ,

Yakin zamanda biriyle tanıştım kendisi 3 yıl süren bir evlilik yaşamış boşanali da 3 yıl olmuş çocuğu yok. Duyunca biraz şaşırdım haliyle şimdi nasıl bir karar alacağımi bilemiyorum.

Yani hiç düşünmediğim birşeydi ilerde bir sorun yaşar miyim ? Kafam çok karıştı sizce sorun olur mu yoksa kafamı karışacak bir durum yok mu ?
çocuk sorun olabiliyor ama şiddet aldatma vs yoksa sorun olmaz..
benim eşiminde ikinci evliliği biz çocuktan ötürü sorun yaşadık ama şimdi hepsi geride kaldı, artık taşlar yerine oturdu..

Evlenip boşanmak çok normal bişey toplumumuz Özür gibi bakıyor bu duruma daha çokta kadinlara yapiliyo bu muamele önemli olan evlenmiş boşanmış olmasi değil önemli olan karakteri neden boşandığı ufakta olsa bi hatasi olup olmadığını bilmek daha sonra da bu durumu degerlendirmek ben evleneli bir yılı gecti eşimin ikinci evliliği ve suan çok mutluyum çok şükür önyargilarinizdan kurtulun ama hemen gözü kapalı güvenmeyin

hemde çok severek evlendik, iş yerinde tanışdık bir sene çıktık ve evlendik,, şimdide bebeğimiz olucak hayırlısıyla. çok şükür aramızda büyük sevgi ve en önemlisi saygı ve ilgi var. Allah herkese nasip etsin bir kadın bundan başka daha ne ister ewt maddi açıdan çok çok çok yüksek değil ama Allah şükür hiç birşeyde eksik etmez ailemde çok destek kendisinide çok sever bende onun ailesini çok seviyorum. sakin anlayışlı bir eşim var allahıma bin şükür ve en önemli ailesiyle zaman geçirmeyi seven öyle arkadaşlarla çıkayım oturayım bilmem ne gb yok hep ailecek çıkarız ve ben 27 eşim 38 yaşında
Helal kız sana L lady_marmalade ! Ne istediğini, karşı tarafta ne aradığını bilmek de önemli ve sen biliyorsun demekki. Mutluluğunuz daim olsun inşallah. E EXXWOMAN neden şaşırdı anlıyorum. Kadınlar kulübünde de şahit oluyoruz. Bu ülkede iyi yetişmiş erkeklerin sayısı gerçekten az. Bunlardan bulunca bile bir süre gerçek mi diye idrak edemiyorsun :KK70::KK70::KK70:

Back
X