• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir evlilik yapmış sorun olur mu ?

Bu boşanmış erkekler kendilerine boşanmış değil bekar gencecik kız bakıyorlar niyeyse...
Bekar erkeklere kıran mı girdi neden boşanmış erkek? Riskli bir durum.
Neden boşanmışlar bunu objektif olarak kendinizi kandırmadan öğrenmeniz gerekir.
Boşanma dilekçelerini mahkeme kararını okuma imkanınız var mı?
Eski eşine nafaka tazminat vs. ödüyor mu?
Ailesi nasıl insanlar bunlar önemli.
Kendi ailenizin de görüşleri önemli. Onlar bizlerin göremediklerini görüyorlar.

bence burda bütün mesele neden boşandığı... Bu gerçekten çok önemli ve ben erkeğin anlatmasına inanmazdım açıkçası. Aldatttım, ilgilenmedim, dövdüm, sövdüm demez heralde sebepler buysa.. Birde sen kıskanırmısın yani bunu kaldırabilir misin , sorun edip adamın hayattan bezdirebilme potansiyelin var mı? Bunlar önemli şeyler.

Bu boşanmış erkekler kendilerine boşanmış değil bekar gencecik kız bakıyorlar niyeyse...
.

Aynen katiliyorum. Genc kizlara dul erkek almayin diyorum nedenini yazayim: Bosanmis adamlar ozellikle bekar kiz ariyorlar. Kuzenim bosandi,h em de gayet rezil bir sekilde. Kendisi 35 yasinda, annesine 22 yasinda universiteden yeni mezun kiz baktiriyor?!??? 25 yas ustune bakmicakmis bile?!? Allahtan kizlar acikgoz, hicbiri istemedi.

Bosanmis erkekler bosanmis kadinlardan fersah fersah kaciyor. Bu durumda bekar kizlar da bence bosanmis erkeklerden kacmali ki durum esitlensin. Bosanmis olsaydim bana bakmayacak bir adama kesinlikle bakmam sanki kendisi sehzade??!???

acaba konustunuz mu merak ettim.

burada herkes bosanma sebebi demis ama bakalim adam resmi olarak bosanmis mi gercekten? bazen evleri ayiriyolar bosandik vs oyalamak icin soyluyorlar... dilekceyi gormeniz en sagliklisi. dilekce tarihine de bakin dedigi yil mi gercekten... cok iyi tartmaniz gerekir. erken yasta boyle ciddi bi karar almayin fikrimce...

bncede boşanma sebebini öğrenin eğer kafanıza yattarsada karakterini beğenirsenizde evlenin derm çünkü boşanmış erkek daha tecrubeli daha olgun oluyola ( kadında aynı şekilde tabi) ve ikinci evliliğinde yuvası yıkılmasın diye çok çaba sarfediyo heledee ilk eşi geçimsiz biriyse varya oh yaşadın derim:) şayet bu benm fikrim kızlar siz ne dersinz bilemm ama iyice tanımadn evlenme derim canm asla kafanda soru işaretide bırakma evlnmedn hakknda hayırlısı olsn;)

Benim kizkardesimde 4 yil evli kalip bosanmis birisiyle evlendi. Tabi kardesim 26sindaydi. Biz ilk cok yadirgadik ailecek ama kardesimin mutlulugu idi onemli olan ve evlendiler. Tabiki turlu sorular geldi aklimiza. Eski esinden neden bosandi, siddet var miydi. Gecimsizlikten bosandiklarini soyledi damadimiz. Konustukca cok iyi bir insan olduguna kanaat getirdi ailem. Simdi kardeşimle 3 yillik evliler. 1bucuk yasinda bir cocuklari var. Eski esiyle 4 yil hic korunmamalarina ragmen cocuklari olmamis. Iyi ki olmamis,cocuk olsa cok zor olurdu sanirim Allah iste. Kizkardesim eskiyi hic acmaz, enistem de basi onde oturakli bir insan sukur.

Yalniz sizin yasiniz kucukmus. Benim kardesim belirli bir yastaydi siz kaldirabilir misiniz bilemem. Zor yani aileye kabul ettirmek ki biz bile cok karsi cikmistik. Sukur damadimizin yasi da kizkardesimle ayniydi. Siz cok iyi sorun arastirin, aileler tanissin, mumkunse kizin tarafindan da birilerini dinleyin komsu felan.

Aynen katiliyorum. Genc kizlara dul erkek almayin diyorum nedenini yazayim: Bosanmis adamlar ozellikle bekar kiz ariyorlar. Kuzenim bosandi,h em de gayet rezil bir sekilde. Kendisi 35 yasinda, annesine 22 yasinda universiteden yeni mezun kiz baktiriyor?!??? 25 yas ustune bakmicakmis bile?!? Allahtan kizlar acikgoz, hicbiri istemedi.

Bosanmis erkekler bosanmis kadinlardan fersah fersah kaciyor. Bu durumda bekar kizlar da bence bosanmis erkeklerden kacmali ki durum esitlensin. Bosanmis olsaydim bana bakmayacak bir adama kesinlikle bakmam sanki kendisi sehzade??!???
Amaaan forumda okuyoruz sanki bekarlar sutten cikma ak kasik.
Evlilik bence tamamen sans isi on yil flort ederler evliligin ilk senesinde ayrilirlar. Isi uzatmadan evlenip cok mutlu olurlar. Kader kismet.
Ama bence de yasi itibariyla asik degilse once kendi denklerine baksin.

Senin kuzen gibilerle ilgili bi gozlemim var katilir misin bilmem;
Genc kiz bakiyorlar ki kendilerinin ne mal oldugunu anlamasin daha saflar ya :)
E yas aldikca gozumuz aciliyo malum eski saftirikligimiz kalmiyo

Bende eşimin ikinci evliliyim çok şükür mutluyum. bir yaşında oğlum var. onun ilk evliliyinden çocuk yok.
Evlendikten sonra eski eşin konusunu ikimizde acmadik.

Neden boşandığını bil. Tabi senin yerinde olsam sevgiline degil eski esine sorardim. Cunku erkekler bosaninca, eski eşe bir sürü iftira atiyor. Şöyleydi böyleydi diye. Yazik. Koca her moku yapar, kadin onu bosayinca bi bakarsın namuzsuz olur.
Erkek zihniyeti.... neden bosandigi cok onemli. Belki de evde terör estiren baski yapan bi tip.

boşanmış mı yoksa boşanmak uzere mı sonradan zaten ayrılma aşamasındayım zaten mutlu değilim sallıyorlar malum. kımlığını de bır kontrol et derım. boşandıgını bılmedıgıne göre çokta yakın tanımıyorsun çunku.

Dilekcelerini okusan senin icin iyi olur. Hem aklinda suphe de kalmaz.
Karakteri onemli.. sebep de oylee..

91liysen benimle yasitsindir. Burda bi saskinligimi dile getiricem. Nerde yasiyosunuz ne yiyorsunuz ne iciyorsunuz bilmiyorum. Bu sene evlendim ve benim yasitlarim arkadaslarim "24 erken degil mi ya?" dedi.

Bosanmis biriyle olsa dusunemiyorum bile.

Ailen tabi ki tepki gosterecek. Dusundum, yasamak ya da yasatmak istedigim bir durum degil.

Ha olur mu olur ama gerek yok.

Evlilik zaten ciddi derecede yipratici bir surecken bide bunu ikinci defa yasayan adamla niye yasamak isteyesin ki?

günaydın kızlar yorum yapanlara teşekkürlerHoppa

zaten tereddütte kaldığım için konu açtım düşündüm çok kaldırabileceğim bir şey değil sanırım :KK43: bir de aynen dediğiniz gibi daha yaşım geçmiş değil (evet 91 liyim) , kendisine de sabah söyledim düşündüm taşındım yapamayacağım dedim o da saygı duyarım dedi .İnşallah hakkımda hayırlısı olur :KK51:

toplumumuzda erkek boşanmışsa çocuk da yoksa bekar dan farkı yoktur tabi iş kadına gelince..............

O kişinin yerine kendinizi koyup benimde başıma gelebilirdi diye düşünürseniz sorun yaşamazsınız çünkü kimse boşanmak için evlenmiyo. Hayatta herşey insan için..

Benim de çevremde gördüğüm hep bu şekilde. İyisi de kötüsü de bekar olsa diye bakıyorlar. Genç kızların boşanmış erkek tercihi genelde maddiyattan oluyor, belli yaşa gelmiş iş güç sahibi düzenini oturtmuş, birikimi olan hazır adam diye bakıyorlar. Hele de kendi durumları parlak değilse bir kurtuluş gibi görüyorlar. Yoksa parasız olsa yine bakmazlar yani. Bir de özellikle çocuklu evliliklerde boşanma varsa suç çoğunlukla erkekte oluyor.

benim eşimde evli olup boşanmış biri ve birde oğlu var 8 yaşında,,, bence sebeplerini öğrenirseniz gayet güzel olur ilişkiniz hem çoçukta yok eski sevgilisi olarak düşünün yani. evlenip boşanmış olarak bakmazsınız sonra sonuçta çoçuk yok. eşimin oğlu bize gelir gayet güzel zaman geçirirz ve kıskançlıkta olmaz yani kıskanmam için bana bir sebep vermez aramızda kurduğumuz ilişki iyi çünkü siz ne kadar anlayışlı güzeş bir şekilde konuşmaya başlarsınız o kadar güzel sakin ilişkiniz olur. mutlu olursunuz inşallah :KK37::KK37:

Benim de çevremde gördüğüm hep bu şekilde. İyisi de kötüsü de bekar olsa diye bakıyorlar. Genç kızların boşanmış erkek tercihi genelde maddiyattan oluyor, belli yaşa gelmiş iş güç sahibi düzenini oturtmuş, birikimi olan hazır adam diye bakıyorlar. Hele de kendi durumları parlak değilse bir kurtuluş gibi görüyorlar. Yoksa parasız olsa yine bakmazlar yani. Bir de özellikle çocuklu evliliklerde boşanma varsa suç çoğunlukla erkekte oluyor.
genellemesek canım, benim eşimin maddi durumu benim ailemden çok düşük, ben iki üniversite mezunuyum boşanmış oda bir oğlu var ama Allahıma şükür ediyorum beni böyle bir adamla karşılaştırdığı için hiç maddi açıdan bakmayın Adam olsun sizi seve olsun ailesine bağlı olsun boşanmada herzaman erkek suçlu değildir

genellemesek canım, benim eşimin maddi durumu benim ailemden çok düşük, ben iki üniversite mezunuyum boşanmış oda bir oğlu var ama Allahıma şükür ediyorum beni böyle bir adamla karşılaştırdığı için hiç maddi açıdan bakmayın Adam olsun sizi seve olsun ailesine bağlı olsun boşanmada herzaman erkek suçlu değildir

Çok ilginç bir durum gerçekten.

Back
X