bir face belasida benden

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
Hic aklima gelmeyen basima geldi yillardir face kullanirim böyle bisey yasamadim biri cinsel icerikli msjlar atiyor resmimi alip ustune seni seviyorum yaziyor defalarca engelledim baska hesaplardan yaziyor savciya verecegim dedim tinlamadi ve bukisi benim adresimi telimi biliyor tamamen kapattim bu sefer whatsuptan yazdi ariyor numarasini sorgulattim kayitli degil cevap veriyorum olmuyor vermiyorum olmuyor cok kkorkuyorum ne yapayim

faceden gelen mesajlarla pek ilgilenilmiyor o çoooook uzun iş ve sonuç alma ihtimali yok gibi çünkü başıma geldi.
Ama telefonunda varsa hemen savcılığa git o zaman hemen bulunur.

Hemen git savcılığa şikayette bulun..Adresimi biliyor derken ev adresinimi biliyor? Seni tanıyan biri şaka yapıyor yada yaptırıyor olmasın?

Faceyi dondurdum duruyormu bilmiyorum ama whatsuptan yazdiklari duruyor hic cevap yazmadim

Canım face önemli değil inan faceden atılan mesajların bir sonu gelmiyor, bulunamıyor çünkü facebook ip numarası vermiyor, çok ciddi bir olay değilse, ama whatsappdan yazdıklarını sakın silme ve savcılığa git o zaman hemen bulunur.

Mesajları silmedin inşallah. Doğru savcılığa suç duyurusunda bulun. Sakın ama sakın hicbiseyi silme

X