bir face krizide benden..

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Merhaba kızlar..bilenler bilir iki aylık yeni bir ilişkim var bana twitter adresini kapatmamı rica etti ben ilk başta istemedim kendin yap dedim ama sen yapabilirmisin dedi kabul ettim bugünde şeytan dürttü aynı mail ve şifreyle face denedim ve açıldı bende ne var ne yok bakmaya başladım adreside iki üç aylık benimle birlikte açmış benden önce bi ilişkisi varmış kız bunu terketmiş ondan 1-2 ay sonrada ben olmuşum hepsini anlattı bana..mesajlara bakıyodum arkadaşı demişki noldu yengemiz oda demişki terketti beni kahpe onun yüzünden psikiyatrik vaka oldum iki aydır deli hapı kullanıyorum arkadaşıda sana kızmı yok bulursun demiş bizimkide buldum zaten ama artık sallamıyom baglanmak yok yazmış bu konuşmada bir ay önce yapılmış ne yapmalıyım nasıl tutum sergilemeliyim sizce??

Hata 1: sen neden 2 aylık biri için kendinden ödün veriyorsun?

Hata 2: o kapatmadan hesabını sen kapatınca nasıl bir garanti vermiş oluyorsun?

Ne denir ki önce konuş, sonra salla sen de

Hata 1: sen neden 2 aylık biri için kendinden ödün veriyorsun?

Hata 2: o kapatmadan hesabını sen kapatınca nasıl bir garanti vermiş oluyorsun?

Ne denir ki önce konuş, sonra salla sen de
yok hayır yanlış anladınız onun adresini benim kapatmamı istedi pc başındaydım o sıra bana mailini şifresini verdi bugünde şeytan dürttü bilgileriyle facebook una girdim baktım

ama çok seviyo gibi davranıyo bir ayda fikrimi degişti yoksa oynuyomu benimle anlamakta zorluk çekiyorum
yeni aldıgın eşyaya bile kıymet deger vermezmisin.
yada gözünden sakınırsın.
cok agır bi tabir olmuş olabilir ama lütfen kusura bakma. sevgilinizin zihniyeti bu gibi. burdan bakınca

yok hayır yanlış anladınız onun adresini benim kapatmamı istedi pc başındaydım o sıra bana mailini şifresini verdi bugünde şeytan dürttü bilgileriyle facebook una girdim baktım

Allahım ne kadar komik. Kendi kapatamıyor mu? “kapattım” dese inanmayacak mısın?

Hadi inandın bu sefer bu kadar devasa internet dünyasında çapkınlık yapmayacağının garantisini o vermiş; sen de almış mı oldun?

Sevgilinizin kullandığı kelimeler iğrenç olmakla beraber erkekler arasında "takılıyoz yaaa" muhabbeti hep yapılır.
Yani ciddiye almayın.
Hava atmak için yazmış.

Okuduğunuzu söyleyecekmisiniz,bence söyleyin bakalım açıklaması ne olacak. Bağlanmak yok yazmış, ben de birinden darbe yesem benm de felsefem bu olurdu

Sende sallama we bunu ona hissettir

Ayril bence tam bir hayvan bu adam

Sende sallamayacaksın o zaman.

yeni aldıgın eşyaya bile kıymet deger vermezmisin.
yada gözünden sakınırsın.
cok agır bi tabir olmuş olabilir ama lütfen kusura bakma. sevgilinizin zihniyeti bu gibi. burdan bakınca
haklısınız kızlar ben bu konuşmayı görünce şok geçirdim çünkü prenses muamelesi görüyorum iki aydır erkek arkadaşına artistlikmi yapmak içinmi öyle konuştu kafam karıştı ya

Okuduğunu söyleyecekmisiniz,bence söyleyin bakalım açıklaması ne olacak. Bağlanmak yok yazmış, ben de birinden darbe yesem benm de felsefem bu olurdu
evet zaten o konu hakkında çok konuştuk bana herşeyi en ayrıntısıyla anlattı sonrada bidaha geçmişi konuşmayalım dedi seni buldum iyiki bulmuşum daha neler neler..ama söylersem özel hayatına karıştıgım için ben suçlu durumuna düşücem

Oyun oynaması için neden var mı? 2 ay olmuş. Çok beklentiye girme ama insan az buçuk rengini anlar. Yaşlar kaç?
ben 24 o 25 yaşında o kızı çok sevmiş zaten banada anlattı herşeyi ve bidaha geçmişi konuşmayalım dedi şuan dışardan gören herkes sana aşık diyor napıcam ben

Bence boşuna üzülme. Çoğu insan bir ilişkiye 'hayatımın kadını-adamı olacak' diye başlamaz. Erkek arkadaşın zor bir ilişkiden sonra seninle birlikte olmuş. Başlarda böyle düşünüyor olması şimdi de böyle olacağı anlamına gelmez. Ama sen yine de dikkatli davran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…