bir face krizide benden..

o bana twitter olarak vermişti tahmin etmiyodur gircegimi yoksa silerdi o konuşmayı kadınlar kızsada bakmaya devam edicem malesef temkinli olmaya çalışıcam

Ben kizma ama neden opsiyon olmayi kabul ettigini merak ettim. Asla opsiyon olma. Bunu kabul etme.
eskisi ile ilgili tabiki oyke diyecek ne bekliyorsun ki. Eskisi donerse seni o zamana kadar cepte tutmak icin olabilir. Muhtemeken de oyle. Yara bandi misali. Disardan bazi seyler daha net gorunuyor. Zanan gectikce daha cok baglanirsin. Hersey daha zor olur. Karsindaki kisiye guvenmezsen o iliski de yurumez zaten. Guvenecegin biriyle yoluna devam etmelisin bu kisi cok uzer seni. Bu iliski yipratiyor seni farkinda degilmisin. Neden kafanin rahat olacagi biriyle denemiyorsun. Sonucta bulunmaz hint kumasi degildir eminim. Aci konusmus olabilirim kusura bakma ama bazen oyle olmasi gerekiyor. Sonunda uzulmektense bitirmek en mantiklisi.Aci cekmeni istemem. Iyi bilirim acisini cunku.

herşey olabilir haklısınız tavsiyelerinizi dikkate alıcam bugün yine açtım bi arkadaşına beni anlatmış temiz iyi bi kız çok şükür mutluyum darısı başına falan demiş bende şaşırdım ya kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…