- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi homesweethome3
-
o kızı cok sevmişben 24 o 25 yaşında o kızı çok sevmiş zaten banada anlattı herşeyi ve bidaha geçmişi konuşmayalım dedi şuan dışardan gören herkes sana aşık diyor napıcam ben
sürekli araması her fırsatta çıkıp yanıma gelmesi beş dk görmek için bile..insan deger gördügünü hisseder ya beni sevdigini hissediyorum ama şu mesaj kafamı karıştırdı 17 temmuzda konuşulmuşPrenses muamelesinin içinde neler var?
Madem açık açık anlatmış belki 1 ay önceki düşüncesi değişmiştir.Yani seni tanıdıkça. Sen gizli gizli o kişiyle konuşmalarına bak yine benceevet zaten o konu hakkında çok konuştuk bana herşeyi en ayrıntısıyla anlattı sonrada bidaha geçmişi konuşmayalım dedi seni buldum iyiki bulmuşum daha neler neler..ama söylersem özel hayatına karıştıgım için ben suçlu durumuna düşücem
Aşıksa sen anlamıyor musun yani bu hissedilir, ancak Nuri Alço falan olması lazım belli etmemesi için ya da cinsel içerikli beklentilerine paralel cevap alıyor olması lazım.ben 24 o 25 yaşında o kızı çok sevmiş zaten banada anlattı herşeyi ve bidaha geçmişi konuşmayalım dedi şuan dışardan gören herkes sana aşık diyor napıcam ben
ahahhaa süper ama yane şeytanmış yaw, mikser gibi
konu sahibi ben olsam o mesaja cevap yazardım, "oyuncak olarak lego aldık, kızlar yerine onunla oynayacak artık embesil" diye
evet artık daha dikkatli olmalıyım haklısınız onu çok sevdigini bana anlattı zaten herşeyi anlattı ilişkinin başında, iyi niyetini suistimal etmiş terketmiş kız..şuan beni sevdigini hissediyorum ama napıcagımı şaşırdım sen beni seviyomusun gerçekten baglımısın gibi sorular sormaya başladım tabikide evet nerden çıkarıyosun bunları dediBence boşuna üzülme. Çoğu insan bir ilişkiye 'hayatımın kadını-adamı olacak' diye başlamaz. Erkek arkadaşın zor bir ilişkiden sonra seninle birlikte olmuş. Başlarda böyle düşünüyor olması şimdi de böyle olacağı anlamına gelmez. Ama sen yine de dikkatli davran.
Herşeyi geçtim de,2 aylık kişi nasıl benim twiter hesabımı kapatmamı ister.Ona ne.Siz ne zaman birbirinizi tanıdınız da,birbirinize ambargo uyguluyorsunuz.Bu face twiter kapanınca ne oluyor.Namuslu güvenilir mi olunuyor.Merhaba kızlar..bilenler bilir iki aylık yeni bir ilişkim var bana twitter adresini kapatmamı rica etti ben ilk başta istemedim kendin yap dedim ama sen yapabilirmisin dedi kabul ettim bugünde şeytan dürttü aynı mail ve şifreyle face denedim ve açıldı bende ne var ne yok bakmaya başladım adreside iki üç aylık benimle birlikte açmış benden önce bi ilişkisi varmış kız bunu terketmiş ondan 1-2 ay sonrada ben olmuşum hepsini anlattı bana..mesajlara bakıyodum arkadaşı demişki noldu yengemiz oda demişki terketti beni kahpe onun yüzünden psikiyatrik vaka oldum iki aydır deli hapı kullanıyorum arkadaşıda sana kızmı yok bulursun demiş bizimkide buldum zaten ama artık sallamıyom baglanmak yok yazmış bu konuşmada bir ay önce yapılmış ne yapmalıyım nasıl tutum sergilemeliyim sizce??
erkek muhabbeti diye çok takılmak istemedim küfürlü muhabbetler yapılır çünkü hoş olmasada ama hala öylemi düşünüyo nasıl anlayabilirimkiSevgilinizin kullandığı kelimeler iğrenç olmakla beraber erkekler arasında "takılıyoz yaaa" muhabbeti hep yapılır.
Yani ciddiye almayın.
Hava atmak için yazmış.
bende zor güvenen bi tipim zaten nasıl davranıcagımı şaşırdımBen guvenemez bitirirdim
Hay Allah 17 temmuzda konuşmuşlar derken ilişkinin başladığı tarihi bildiğimizi varsayıyorsun herhalde.sürekli araması her fırsatta çıkıp yanıma gelmesi beş dk görmek için bile..insan deger gördügünü hisseder ya beni sevdigini hissediyorum ama şu mesaj kafamı karıştırdı 17 temmuzda konuşulmuş
Merhaba kızlar..bilenler bilir iki aylık yeni bir ilişkim var bana twitter adresini kapatmamı rica etti ben ilk başta istemedim kendin yap dedim ama sen yapabilirmisin dedi kabul ettim bugünde şeytan dürttü aynı mail ve şifreyle face denedim ve açıldı bende ne var ne yok bakmaya başladım adreside iki üç aylık benimle birlikte açmış benden önce bi ilişkisi varmış kız bunu terketmiş ondan 1-2 ay sonrada ben olmuşum hepsini anlattı bana..mesajlara bakıyodum arkadaşı demişki noldu yengemiz oda demişki terketti beni kahpe onun yüzünden psikiyatrik vaka oldum iki aydır deli hapı kullanıyorum arkadaşıda sana kızmı yok bulursun demiş bizimkide buldum zaten ama artık sallamıyom baglanmak yok yazmış bu konuşmada bir ay önce yapılmış ne yapmalıyım nasıl tutum sergilemeliyim sizce??
yok sizde yanlış anladınız benim degil kendi hesabını bana kapattırmak istedi o sırada pc başındaydım rica ettiHerşeyi geçtim de,2 aylık kişi nasıl benim twiter hesabımı kapatmamı ister.Ona ne.Siz ne zaman birbirinizi tanıdınız da,birbirinize ambargo uyguluyorsunuz.Bu face twiter kapanınca ne oluyor.Namuslu güvenilir mi olunuyor.
yok ben bir ay olmuş konuşma onu anlatmaya çalıştım topu topu iki ay oldu zaten biz başlayalıHay Allah 17 temmuzda konuşmuşlar derken ilişkinin başladığı tarihi bildiğimizi varsayıyorsun herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?