bir face krizide benden..

ben 24 o 25 yaşında o kızı çok sevmiş zaten banada anlattı herşeyi ve bidaha geçmişi konuşmayalım dedi şuan dışardan gören herkes sana aşık diyor napıcam ben
o kızı cok sevmiş
ama 2 ay sonra hopp hayatında sen varsın.
seven insan 2 ayda başkasını hayatına almaz

Madem açık açık anlatmış belki 1 ay önceki düşüncesi değişmiştir.Yani seni tanıdıkça. Sen gizli gizli o kişiyle konuşmalarına bak yine bence

bak diğer bir ihtimalde erkeklik taslamıştır arkadaşına.. kendine ıssız adam süsü vermiştir sonra da aşık olmuştur salak

ben kocamın mesajlarını bile gizli gizli okumuyorum kendime saygımdan dolayı erkek muhabbeti çünkü ne okuyacağım siz neden özele tecavüz ediyorsunuz her şeyi bilmek zorunda değilsiniz ki. bence sakın söylemeyin okuduğunuzu size saygısı azalır.

ben 24 o 25 yaşında o kızı çok sevmiş zaten banada anlattı herşeyi ve bidaha geçmişi konuşmayalım dedi şuan dışardan gören herkes sana aşık diyor napıcam ben
Aşıksa sen anlamıyor musun yani bu hissedilir, ancak Nuri Alço falan olması lazım belli etmemesi için ya da cinsel içerikli beklentilerine paralel cevap alıyor olması lazım.

Erkeksi muhabbet etmiş olabilir.

Konuşmakta fayda var. Sen bir konuş, açıklamasına göre zamana bırakmaktan başka çaren görünmüyor. Mesajlaşma sizin ilişkinizin başında mı olmuş, yeni mi?

evet artık daha dikkatli olmalıyım haklısınız onu çok sevdigini bana anlattı zaten herşeyi anlattı ilişkinin başında, iyi niyetini suistimal etmiş terketmiş kız..şuan beni sevdigini hissediyorum ama napıcagımı şaşırdım sen beni seviyomusun gerçekten baglımısın gibi sorular sormaya başladım tabikide evet nerden çıkarıyosun bunları dedi

Herşeyi geçtim de,2 aylık kişi nasıl benim twiter hesabımı kapatmamı ister.Ona ne.Siz ne zaman birbirinizi tanıdınız da,birbirinize ambargo uyguluyorsunuz.Bu face twiter kapanınca ne oluyor.Namuslu güvenilir mi olunuyor.

Sevgilinizin kullandığı kelimeler iğrenç olmakla beraber erkekler arasında "takılıyoz yaaa" muhabbeti hep yapılır.
Yani ciddiye almayın.
Hava atmak için yazmış.
erkek muhabbeti diye çok takılmak istemedim küfürlü muhabbetler yapılır çünkü hoş olmasada ama hala öylemi düşünüyo nasıl anlayabilirimki

lafta herkes her şeyi diyebilir
ben de eşimle ilk tanıştığımda 2-3 aya ayrılırım ya bağlanmam zaten diyordum
ama şimdi bak nerdeyiz

Hay Allah 17 temmuzda konuşmuşlar derken ilişkinin başladığı tarihi bildiğimizi varsayıyorsun herhalde.

bende artık seni sallamıyorum de kurtul

yok sizde yanlış anladınız benim degil kendi hesabını bana kapattırmak istedi o sırada pc başındaydım rica etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…