- 20 Mayıs 2013
- 1.397
- 799
- 248
- Konu Sahibi homesweethome3
-
İlişkiniz çok yeni. Yarısı kadar önce konuşmuş.yok ben bir ay olmuş konuşma onu anlatmaya çalıştım topu topu iki ay oldu zaten biz başlayalı
o kızı cok sevmiş
ama 2 ay sonra hopp hayatında sen varsın.
seven insan 2 ayda başkasını hayatına almaz
evet arkadaş çok güzel bir yerden yakalamış konuyueski sevgilisine laçka bi muhabbetle kahpe diyen bi adamdan(!) çok bişi bekleme
Ben hiç bir ilişkiye çok ciddi olarak başlamadığımdan bunları pek anlamıyorum. İlişki başlar takılıyoruz işte modunda olunur, olursa olur olmazsa olmaz. Tanıma evresidir çünkü. Ne iki ayı altı ay belki bir sene bu modda olurum ben. Doğrusu da budur bence.
Siz şimdi çok seviliyor, prenses gibi hissediyorsunuz ya, bir süre sonra o bitecek. İşte o zaman bu okuduklarınızı önüne sereceksiniz, sen zaten bana bağlanmak istemiyorsun diyeceksiniz. Sonra kavga çıkacak, sonra buraya gelip bütün erkekler böyle mi diye konu açacaksınız.
Hem iki ayda bağlanmak nedir allahaşkına? Hatta bağlanmak nedir? Neden ilişki yaşayanlar bu bağlılık, bağımlılık konusuna bu kadar takarlar? Bende mi var bir tuhaflık? Çok mu soru sordum?
Öyle de evliliklerin bile kaçta kaçı ciddi ki bu devirde???Buna ben de katılıyorum da bizim kültürümüzde böyle sözler pek tasvip edilmiyor malum, niyetimiz ciddi, evlenme amacıyla başladık sözleri daha popüler.
erkekliğe laf getirmemiş sana karşı tavrı önemli facede yazdıklarına itimat etme bence..bunu onada söyleme..ama çok seviyo gibi davranıyo bir ayda fikrimi degişti yoksa oynuyomu benimle anlamakta zorluk çekiyorum
Peki insan neden güvenir de şifresini verir; resmen mesajlarıma bakabilirsin sicilim temiz demek.Size güvenip şifresini vermiş siz de kişisel hesabına girip özel bir yazışmayı okumuşsunuz. Çok yanlış. 3. bir şahsa takılıyorum önemsemiyorum demesinin bir kıymeti yok size nasıl davrandığı ve nasıl hissettirdiği önemli. Ayrıca ben mesajını terk edilmiş bir insanın savunma mekanizması olarak algıladım. "Hepsi aynı, artık kadınlara güvenmiyorum, bundan sonra günümü gün edeceğim..." vs. terk edilen erkek tepkileri. Dediğim gibi siz nasıl hissediyorsunuz?
Öyle demese de kimse bence “sallanmamak” istemez.Ne olacaktı ki 1 ayda, aşkımdan ölüyorum çok bağlandım mı diyecekti?
Anormal değil bence...
hımmm şimdi anladım.O zaman fazla kendini kaptırmadan mesafeli tanımaya çalış.Kşmse kimseyi 2 ayda sevemeyeceği gibi,2 aylık bir ilişkiyi de başlarda sallamayabilir.O sana ilgisi değeri sevgiden değil canım.Yeni bir ilişki hoşlantı.Öyle kolay sevilmez.yok sizde yanlış anladınız benim degil kendi hesabını bana kapattırmak istedi o sırada pc başındaydım rica etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?