bir face krizide benden..

erkekler boyle canımm bence karsıdakı cocuga cool gozukup karızmasından odun vermemek ıcın demıstır artık kımseyı ıplemıyorum havaları flan boswer kafana takma
bende öyle düşündüm çünkü sadece o arkadaşına öyle erkeklik taslamış henüz bana olumsuz bişeyini göstermedi zaman göstericek bakalım

Seni yara bandı olarak kullanıyor o zaman. Bu daha da kötü.

Bu tiple devam etmek istiyorsan açık kart oyna o mesajı ve hesabına girdiğini söyle zaten söylemeye cesaretin yoksada bitir derim, adama ters köşye yap bakayım ne yapacak biz kadınları çok hafife alıyor sonra tekmeyi yiyince eşekten düşmüşe dönüyor

Seni yara bandı olarak kullanan birisinin sana değer verdiğini sanmam, kızma bana. Sana değer vermeyen biri de seni sevemez, umutlanma. Gerçekten. İhtimallerle yaşayamazsın. Seni sevme ihtimalini bekleyerek mi ömrünü geçireceksin, önce buna karar vermelisin. Kendi değerini bil ve onu evrene gönder gitsin.

Eski sevgilisini cok sevdigini cikariyorum bu diyalogdan. Ve onun arkasindan bile kahpe diyebiliyor. Tarzi zihniyeti cok itici. Deli hapi kullanmak falan. Ben olsam o laflari cok guzel yedirirdim. Gosterirfim baglanmamayi...

ya işte sorunda orda şimdilik bana değer veriyo ve bunu gösteriyo kafam karıştı

Eski sevgilisini cok sevdigini cikariyorum bu diyalogdan. Ve onun arkasindan bile kahpe diyebiliyor. Tarzi zihniyeti cok itici. Deli hapi kullanmak falan. Ben olsam o laflari cok guzel yedirirdim. Gosterirfim baglanmamayi...
ben zaten o diyalogu okuyunca çok şaşırdım hiç kendisinden duymadıgım şeyler..ama biz kadınlar genelde erkeği kötülemeye meraklıyız terkedilmiş erkek psikolojisinide düşünmek istiyorum ve şuan için baglı gibi görünüyo ileride ne olur bilinmez

Tamam iste bekle bakalim. Sakla konusmayi. Baglanirsa agzina sokarsin :)

ya bu yazıyı okuyunca aklıma eski sevgilim geldi. Bende onun facende herşeyi görmüştüm aldatıldığımı falan bütün pisliklerini. Şimdi bi başkasıyla birlikte o kızın da başı yanacak gibi, senin de durum aynı..

Yerinde olsam bitirirdim yani ne yapmayı düşünüyosun ki, yok bitiremem diyosan da niye kendine dert ediyosun kabullen yaşa ve gör yani...

sizce benim yaşadıgım aldatmayamı giriyo bi arkadaşı eski sevgilisini sormuş ayrıldıgından haberi yokmuş demekki oda terketti beni demiş hoş konuşmalar degil tabiki asla savunmuyorum ama erkeklik taslamış işte

ben sana aldatıldın dedim mi? 'yazıyı okuyunca eskiyi hatrladım, aldatıldığımı falan öğrenmiştim ben de' dedim.
Ben yaşadıklarımdan, gördüklerimden ötürü bu konunun normal olmadığını söylüyorum ama sen 'erkeklik taslamış' diyosun. E madem kabullenmişsin yoluna devam edersin ozaman yapacak bişey yok, zamanla oturur zaten herşey yerine anlarsın sende.

yok hayır kabullenme degil yorumunuza teşekkür ederim sadece hep kendi açımızdan bakıyoruz olaya terkedilmiş erkek psikolojisini düşünmek istedim iki aylık ilişkimide savunacak degilim henüz güvenmiyorum herşey olacagına varır..

Ciddiye alma sen de böyle biri icin şu an bunlari dusunmen bile hata

Yahu 2 ayda nasıl bir insan digerini sevebiliyor aklım almıyor valla. Üstelik henüz birinden ayrıldıktan sonra nasıl hemen yeni iliskiye baslanıyor o daha da ilginc.

Neyse sana olan ilgisiyle dısarıya yansıttıgı tutum farklı gibi ama gercegi zamanla anlarsın tabi. Umarım sonu kötü bitmez.

Erkeklerin çoğu mantık evliliği yapıyor kadınlarda seviliyorum sanıyor evlendiklerindede bekledikleri beklentiler gerçekleşmiyorum ya adam boşanıyor kadından yada kadın veya adam eski sevgilisini faceden sürekli takip ediyor bunun adıda mutsuz evlilikler adam ne hediye nede çiçek alıp getiriyor onun için evdeki düzen ve pişirilen yemek önemli

Valla mantık evliligi mi yoksa uçkur derdi mi bilemiyorum Aynen daldan dala konanların sonu hüsran iste sonra mutlu da olamıyorlar. Bi dur bi nefes al dimi. İlginc.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…