- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
dün baya bi tartıştık bende aynısını sordum nasıl bu kadar kısa sürede bana gelebildin dedim o bana yanlış yaptı ben çoktan unuttum seninle yeni bi başlangıç yaptım seninle huzurluyum kendini kimseyle kıyaslama falan konuştu öyle bilmiyorum artık zaman göstericekYahu 2 ayda nasıl bir insan digerini sevebiliyor aklım almıyor valla. Üstelik henüz birinden ayrıldıktan sonra nasıl hemen yeni iliskiye baslanıyor o daha da ilginc.
Neyse sana olan ilgisiyle dısarıya yansıttıgı tutum farklı gibi ama gercegi zamanla anlarsın tabi. Umarım sonu kötü bitmez.
ailelerimiz tanışıyo ve uyuşuyolar hayat tarzı bakımından oda zaten mantıklı işler yapmak istiyorum artık diyerek geldi sonradan tanıdıkça ilgisi arttı bilmiyorum ya kafam öyle karışıkki eğer anlattıgınız gibi olacaksa kısa sürede bitmesini isterimErkeklerin çoğu mantık evliliği yapıyor kadınlarda seviliyorum sanıyor evlendiklerindede bekledikleri beklentiler gerçekleşmiyorum ya adam boşanıyor kadından yada kadın veya adam eski sevgilisini faceden sürekli takip ediyor bunun adıda mutsuz evlilikler adam ne hediye nede çiçek alıp getiriyor onun için evdeki düzen ve pişirilen yemek önemli
sende salla..onu untmak için senle arkadaş olmuş..sakın güvenme bu kişiye..Merhaba kızlar..bilenler bilir iki aylık yeni bir ilişkim var bana twitter adresini kapatmamı rica etti ben ilk başta istemedim kendin yap dedim ama sen yapabilirmisin dedi kabul ettim bugünde şeytan dürttü aynı mail ve şifreyle face denedim ve açıldı bende ne var ne yok bakmaya başladım adreside iki üç aylık benimle birlikte açmış benden önce bi ilişkisi varmış kız bunu terketmiş ondan 1-2 ay sonrada ben olmuşum hepsini anlattı bana..mesajlara bakıyodum arkadaşı demişki noldu yengemiz oda demişki terketti beni kahpe onun yüzünden psikiyatrik vaka oldum iki aydır deli hapı kullanıyorum arkadaşıda sana kızmı yok bulursun demiş bizimkide buldum zaten ama artık sallamıyom baglanmak yok yazmış bu konuşmada bir ay önce yapılmış ne yapmalıyım nasıl tutum sergilemeliyim sizce??
1 ayda nasıl sevsinn unutmak için çıkmıştır o kızı ya da boş kalmayım diye sall gitsiin o ayrılmadan sen ayrıl baksana çocuuk deliiiama çok seviyo gibi davranıyo bir ayda fikrimi degişti yoksa oynuyomu benimle anlamakta zorluk çekiyorum
dün baya bi tartıştık bende aynısını sordum nasıl bu kadar kısa sürede bana gelebildin dedim o bana yanlış yaptı ben çoktan unuttum seninle yeni bi başlangıç yaptım seninle huzurluyum kendini kimseyle kıyaslama falan konuştu öyle bilmiyorum artık zaman göstericek
açıkçası bende empati kurmaya çalıştım hak verdim o kız hakkında agır konuşmasına ama beni ne olarak görüyo ondan henüz emin degilim zaman göstericek..Şimdi erkeğin tarafın dan bakıyorum olaya uzun bir ilişkim olmuş aldatılmışım.
Kızın arkasın dan kahpe diyorum.
Erkek arkadaşıma da kimseyi takmıyorum yeaa diye geziyorum ortalar da.
Aldatılan bir erkek zor güvenir,
Dalga geçmek ister can yakmak ister umarım yara bandı konumun da değilsinizdir..
dışardan yorumlar istedigim için buraya yazdım ben bazen göremeyebilirim herşeyi öncelikle teşekkür ederim beni düşünüp yorum yaptıgınız için..ailelerimiz tanışıyo onu bilerek bana gelmiş sırf bu sebepten dalga geçmek amaçlı geldigini düşünmüyorum beni seçmezdi diyorum kendi kendime bana davranışlarında şimdilik sıkıntı yok yinede emin degilim zamanla belli olacak herşey..Buradaki herkes sana aslında bitirmenin en mantıklı yol olduğunu söylüyor. Sanırım sen bitirme taraftarı değilsin. Sen bilirsin. Hayat senin hayatın. Ancak olaylar bazen dışarıdan daha net görünür, çünkü mum dibine karanlıktır. Resmen bu kişi sadece gönül eğlendirilecek birisi ve bir süre sonra da seni yarı yolda bırakacağa benziyor. Zaten yeni başlamış bir ilişki, ne kadar çok uzatırsan o kadar çok bağlanırsın, bitirmek o kadar zorlaşır, o terk ettiğinde de acısı o kadar yoğun olur. Bu kadar bulunmaz Hint kumaşı olduğunu sanmıyorum. Karar senin.
Sevgiler...
evet o konuda bende soru işaretleriyle doluyum beni çok seviyomuş gibi davranıyo bu kadar çabuk olması düşündürüyo belkide o kız terketti diye nefret etti belkide benim düşüncem bunlar kurup duruyorum bende emin degilim hiçbişeyden..Yani belki hoslanmıstır senden o kötü durumuna iyi gelmissindir de birinden darbe alıp yeni birini kısa sürede sevme kısmı hep sacma gelmistir bana. Zamanla sevmek daha mantıklı degil mi? Erkekleri anlamak zor hemen unutup hemen sevebiliyorlar. Sen yine de tedbirli davran.
Canım sürekli adamın face'ini karıştırmazsan için içini yemez.kızlar az önce yine feysine girdim o konuşmayı yaptıgı arkadaşına selam vermiş henüz o kişiden cevap yok ne konuşucaklar çok merak ediyorum akşama dogruda buluşucaz gitmeden konuşma gerçekleşse iyiydi içim içimi yiyo
evet baştan bikere girince alışkanlık oluyo haklısın canım:/Canım sürekli adamın face'ini karıştırmazsan için içini yemez.
Yapma bence,bütün sorun ondan çıkmış zaten.evet baştan bikere girince alışkanlık oluyo haklısın canım:/
haklısın ama en son o konuşmadan sonra konuşmamışlar ve bugün bir ay aradan sonra selam vermiş arkadaşına merak etmekte haksızmıyım sencedeYapma bence,bütün sorun ondan çıkmış zaten.
haklısınız kimin ne olacagı belli olmaz gözüm korktu iyice napıcagımı şaşırdım bugün yine birlikteydik gayet iyi gibiydi napmalıyım yaAileler birbirini taniyor diye sana yanlis yapmayacagini saniyorsan yaniliyorsun. Benim esim de tanidikti ama hayatimdaki en buyuk aciyi yasatti bana. Bu kadarini da yapmaz artik dedigim herseyi yapti. Ne kadar taniyorsun ki onu? Ben 12 yil ayni yastiga bas koydugum insani hic tanimadigimi gordum. O kadar da guvenme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?