bir face krizide benden..

dün baya bi tartıştık bende aynısını sordum nasıl bu kadar kısa sürede bana gelebildin dedim o bana yanlış yaptı ben çoktan unuttum seninle yeni bi başlangıç yaptım seninle huzurluyum kendini kimseyle kıyaslama falan konuştu öyle bilmiyorum artık zaman göstericek

ailelerimiz tanışıyo ve uyuşuyolar hayat tarzı bakımından oda zaten mantıklı işler yapmak istiyorum artık diyerek geldi sonradan tanıdıkça ilgisi arttı bilmiyorum ya kafam öyle karışıkki eğer anlattıgınız gibi olacaksa kısa sürede bitmesini isterim

sende salla..onu untmak için senle arkadaş olmuş..sakın güvenme bu kişiye..

ama çok seviyo gibi davranıyo bir ayda fikrimi degişti yoksa oynuyomu benimle anlamakta zorluk çekiyorum
1 ayda nasıl sevsinn unutmak için çıkmıştır o kızı ya da boş kalmayım diye sall gitsiin o ayrılmadan sen ayrıl baksana çocuuk deliii
kaaç kaçç kurtar kendinii..

yarın başın ağrıyacağına şimdiden kurtul
bu adamdan kimseye hayır gelmez yazık etme kendine....

Şimdi erkeğin tarafın dan bakıyorum olaya uzun bir ilişkim olmuş aldatılmışım.
Kızın arkasın dan kahpe diyorum.
Erkek arkadaşıma da kimseyi takmıyorum yeaa diye geziyorum ortalar da.

Aldatılan bir erkek zor güvenir,
Dalga geçmek ister can yakmak ister umarım yara bandı konumun da değilsinizdir..

Buradaki herkes sana aslında bitirmenin en mantıklı yol olduğunu söylüyor. Sanırım sen bitirme taraftarı değilsin. Sen bilirsin. Hayat senin hayatın. Ancak olaylar bazen dışarıdan daha net görünür, çünkü mum dibine karanlıktır. Resmen bu kişi sadece gönül eğlendirilecek birisi ve bir süre sonra da seni yarı yolda bırakacağa benziyor. Zaten yeni başlamış bir ilişki, ne kadar çok uzatırsan o kadar çok bağlanırsın, bitirmek o kadar zorlaşır, o terk ettiğinde de acısı o kadar yoğun olur. Bu kadar bulunmaz Hint kumaşı olduğunu sanmıyorum. Karar senin.
Sevgiler...

Burada bazı şeyler uzun uzun yazılamıyor. Sadece sana yaşadıklarıma benzer şeyler olduğu için daha rahat yazabiliyorum. Sevilmeye ihtiyacın olabilir. Onun şu andaki ilgisi de hoşuna gidiyor olabilir. Ancak adam gibi adam facebook a eğer gerçekten sana değer veriyor olsaydı, değer verdiği insan hakkında böyle şeyler yazmazdı. İnsan sevdiğini yere göğe sığdıramaz çünkü. Devam etmekle kendi değerini küçültüyorsun. İlerde acı çekersen aslında buna müsaade eden de sensin. Üzgünüm bunları söylediğim için ancak şimdi çekeceğin acı ilerde çekeceğin acından büyük olmayacak bunu bil.

Yani belki hoslanmıstır senden o kötü durumuna iyi gelmissindir de birinden darbe alıp yeni birini kısa sürede sevme kısmı hep sacma gelmistir bana. Zamanla sevmek daha mantıklı degil mi? Erkekleri anlamak zor hemen unutup hemen sevebiliyorlar. Sen yine de tedbirli davran.

açıkçası bende empati kurmaya çalıştım hak verdim o kız hakkında agır konuşmasına ama beni ne olarak görüyo ondan henüz emin degilim zaman göstericek..

dışardan yorumlar istedigim için buraya yazdım ben bazen göremeyebilirim herşeyi öncelikle teşekkür ederim beni düşünüp yorum yaptıgınız için..ailelerimiz tanışıyo onu bilerek bana gelmiş sırf bu sebepten dalga geçmek amaçlı geldigini düşünmüyorum beni seçmezdi diyorum kendi kendime bana davranışlarında şimdilik sıkıntı yok yinede emin degilim zamanla belli olacak herşey..

evet o konuda bende soru işaretleriyle doluyum beni çok seviyomuş gibi davranıyo bu kadar çabuk olması düşündürüyo belkide o kız terketti diye nefret etti belkide benim düşüncem bunlar kurup duruyorum bende emin degilim hiçbişeyden..

kızlar az önce yine feysine girdim o konuşmayı yaptıgı arkadaşına selam vermiş henüz o kişiden cevap yok ne konuşucaklar çok merak ediyorum akşama dogruda buluşucaz gitmeden konuşma gerçekleşse iyiydi içim içimi yiyo

Canım sürekli adamın face'ini karıştırmazsan için içini yemez.

Aileler birbirini taniyor diye sana yanlis yapmayacagini saniyorsan yaniliyorsun. Benim esim de tanidikti ama hayatimdaki en buyuk aciyi yasatti bana. Bu kadarini da yapmaz artik dedigim herseyi yapti. Ne kadar taniyorsun ki onu? Ben 12 yil ayni yastiga bas koydugum insani hic tanimadigimi gordum. O kadar da guvenme.

haklısınız kimin ne olacagı belli olmaz gözüm korktu iyice napıcagımı şaşırdım bugün yine birlikteydik gayet iyi gibiydi napmalıyım ya

temkinli olup zamana bırak bence.. sen de bağlanmadan onun davranışlarını face sini incelemeye devam et.
ama face adresine baktığını tahmin etmiyor mu? sonuçta şifreyi vermiş. heralde öyle bir msj attığını unuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…